2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

kızlar bu konuda kesin rekor bende bende hamile kalınca sigarayı bıraktım oraya bağlamak istemiyorum ama kesin etkisi var 9 kilo aldım ben moralim çok bozluyor zaten kompleksim vardı kilo konusunda şimdi iyice aştı öyle deli gibi yediğimde söylenemez : ((

hamileyken vücut kıtlık metabolizmasına geçiyormuş ve minimum eneri harcıyormuş. Oyüzden çok yemesek de şişiyoruz

rekor bendeymis 12 kilo aldim kesin seker var bende dedim veeee cidden seker cikti =( bundan snra kilo veririm herhalde

Yarın doktora randevum var uzun zamandır tartılmıyorum
eminim terazi moralimi bozacak
doktorum diyetisyene yönlendirse keşke

ben hamileliğin başında diyetisyene gitmiştim baştan beri diyet yapıyorum ama tabi hamilelere özel bi diyet. bu nedenle almadım kilo sanırım.

25 haftada 10 kilo o kadar dikkat ediyorum etmesem ne olcaktı bilmem...acaba bendedemi şeker çıkıcak?:sinifsinif:

54 kiloyla hamile kaldım. Şu an 59.5 falanım korkunç. Üstelik bu kilonun yaklaşık 3.5 4 kilosunu son 1 ayda aldım.Sağlık ocağındaki doktorum dikkat et dedi. Bakalım çarşamba günü kendi doktorum ne dicek.Bu arada bende de kilo kompleksi var. Bu hala çok kilo almayanlar neler yiyiyo daha doğrusu neler yemiyo bi söyleseler de biz de bilsek:1closedeyes:

Arkadaşlar yalnız şöyle bi durum var onun da hatırlatayım. Eğer çok minyonsanız yani çok zayıftıysanız tabi bi zamanlar:roflol: biraz fazla kilo almanız normal kabul ediliyor. Ancak benim gibi 1.60 boya 54 kilo falandıysanız eskidenyerimseniben Normal yapıdasınızdır ve 10 12 kilo arasıyla doğuma girmemiz gerekio. Ama eğer zaten biraz kiloysanız çok da almamanız. gerekio. O sebepten evridiki çok kasma zaten 46 kiloymuşssun çok zayıfmışsın. o sebeple çok da canını sıkma 10 kilo için.

ben de çok aldım diye panik yapıyordum ama neysekı benımle aynı durumda olan çok varmış:)
ben de 24. haftamdayım ve 5 kilo aldım.ama asıl kılo artışı bundan sonra başlar diyorlar bakalım 10-11 kiloyu aşmadan tamamlayabilecek miyim...

bende çok kilo aldım die korkuyordum
dün doktorum tarttı 7 kilo almısım
bana gayet iyi dedi

oğlumm 600 gram olmus anasıda alsın okadar kilo dimiii kaydirigubbakcemile3

şimdi netten baktım 24.haftaya kadar ayda 1 kilo
24.haftadan sonra ayda 1.5 kilo almak normaliymiş
şimdilik normal sın ırlar içindeyim
böyle olunca da 11-12 kg ile bitiyomuş
aşmayız inşallah

Arkadaşlar kiloya çok takılmayın kilo almayayım derken bebişimiz zayıf düşer Allha korusun. Doktor bana da kilona dikkat et dedi. Şöyle yapabilirsiniz almanız gereken protein, kalsiyum demir vs bunları kesmeyin. Hamur işleri, pilav, ekmek, şerbetli tatlılar, pizza, ekmek arası fast food bunlardan olabildiğince az tüketin. Bunların fazlası kilo yapıyor. Bol meyva ve sebze tüketipte kilo alıyorsanız bence o kadar önemli değil. Ben özellikle balık, meyva, fındık, fıstık, ceviz, (yarım kilo hergün )süt, hurma, kayısı ve
kuru üzümü çok tüketiyorum. Şu ana kadar 4 kilo aldım. Öyleyken dr kilona kontrol et dedi. yerimseniben

gerçekten iyi besleniyormuşsun ecemnurrr, buna rağmen dikkat et demiş ya dr.un pes doğrusu. hiç yemeyelim de çöp çocuk mu doğuralım yani.kaydirigubbakcemile3

bende 8 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum sanırım

44 ile başlamıştım 52 olmuşum 60ı bulucam galiba bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…