2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

Keşke bende 44 gibi rakamları görseydimm baştan da korkmadan şu hamileliğimi geçirseydimm. 60 kaldım dersem bugün 24+3 üm ve dün baktım 65.7 çıktım (

neyse bu hafta kilo almamışım. offfffff böyle resmen panik halde tartılmak ne kötü yaa parmakucunda tartılsam daha az mı çıkardı acaba ehehehe

bu gün doktor fırçayı atıcak yine bana 11 kilo oldu ya utanıyorum artık:gitme:

yeşim şekerin kiloyla çok ta alakası yok
bünye yaparmış
bana çok almamışsın kilon normal dedi
ama şeker yüksek
en mantıklısı diyetisyen gibi
tabi şeker çıkmazsa gerek yok
diyet te zor ama çok insan daha huzurlu oluyo sanki::))))
inşallah çıkmaz şeker

valla dün baktım ben eski hamile topiğimizde yazdıklarıma göre 21. haftada 6 kilo almış durumdaymışım sonra 13 kiloyla bitmişti gebeliğim o yüzden fazla değil bence 12-13 kiloyla bitirirsin diyorum

mrb kızlar bende b kiloya inanamayanlardanım her defasında şaşırıyorum ben 26 yaşındayım bu yaşıma kadar tartını bukadar hızla ilerlediğini görmemiştim bende 58 kg hamile kaldım 1.70 boyum il 4 ay hiç kilo almadım 5. ay dedi tartı şaşırdı şimdi 24. haftamdayım ve 66 kiloyum yani 8 kilo aldım kendime inanamıyorum

valla dün baktım ben eski hamile topiğimizde yazdıklarıma göre 21. haftada 6 kilo almış durumdaymışım sonra 13 kiloyla bitmişti gebeliğim o yüzden fazla değil bence 12-13 kiloyla bitirirsin diyorum

ben 14 bitti 6 kilo aldım o zaman hala 10 kiloyla bitirme şansım var mı????
tabi her bünye her bebek farklı bunu da düşünmek lazım ama sevindim:))))))))))))))
zaten bu diyetle zayıflamasam iyidir

hanımlar bizde doğumdan sonra düzenli sık sık bebişlerimizi emzirerek verririz bu kiloları o kadar dert etmeyin ben 21 haftada 4 kilo aldım hiç umrumda değil

6 kilo 6. ayda normal diyor doktorlar ama burda daha az kilo alanları görünce anormallik mi var bende diye düşünüyorum :}

ben ilk 5 ay sadece 1 kilo almıştım çünkü iştahım hiç yoktu ve herşeyden tiksiniyordum yedigimi çıkarıyordum ama şuan 5 kilo daha almışım 58 ile başladım şuan 64 kilodayım yani 6 aylık hamileyim ortalama her ay 1 kilo diye düşünürsek bence normal yani bide hamilelikten önce sigara kullanıyordum bıraktım onun etkiside olabilir ama inşallah bebekleri büyütürken veririz kiloları :))

hanımlar doğumdan sonra tahin helva tüketmez hamurişlerine tatlılara dadanmazsak emzirirken çok güzel kilo veririz.ben şekersiz kompostalar-bol su içerek-sebzemi meyvemi-bulgurumu yiyerek geçiricem kısmetse o dönemi.bebeğimide sık sık emzirirsem niye kilom kalsın ki.3 aydan sonrada sabah yürüyüşlerine başlarım zaten annemin yanındayım o bebişe destek olur.şimdi bebeğinizi beslemeye bakın bir daha karnımızda olmayacaklar bir daha bu şansı elde edemeyeceğiz.doğum sonrası dikkat etti çok kilo alanlar daha kolay veriyor o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…