2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

mrb kızlar bende çoooooook kilo alanlardanım 22 haftalıkken 65 tim yani 7 kilo almıştım58 hamile kalmıştım buğüne kadar kilo almak için yemediğim macun vitaminkalmdı şimdi galiba vermek için olacak işin kötüsü kzım arkada mı büyüyor öndemi belli değil millet dalga geçmeye başladı sinir oluyorum alışkın değilim pek bu duruma ama neyse napalım bebişim sağlıklı olsıunda gerisi boş ama napim kendime engel olamıyom acıkıyorum gerçi dr bişey demedi ama aman yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diycez artık :))))))

Ya kızlar ben acaip bir hal aldım.. Yardım edin.. Doymuyorum! cokacimcoook Sizdede varmı aynı durum acep?
Gece 3 te kalkıp en az 2 tabak yiyeniniz var mı? 6 kilo aldim daha ama bu gidisle bende 35 kiloyla noktaliycam sanirim...

ben de gündüz dinlemiyorum.her akşam muza ceviz ve fındık ezip karıştırıp yiyoruz(dişlerimden dolayı parçalamadan yiyemiyorum cevizi)meyve mutlaka yiyorum,ekmeği azalttım daha çok besinli gıdalar yemek için.gece yatmadan mutlaka süt,bazen gündüz de içiyoruz.dişlerimiz yeni yeni iyileştiği için tatlı yemeye başladık.haftada 1 balık yemeye başladık,bir gün karnabahar,ciğer .başka ne yapabilirim ki.ne yiyelimcokacimcoook

birde bana dediler ki artık sırt üstü yatma,kordonu dolanır.gerçekten olabilir mi?sürekli yan yatmaktan yan taraflarım çok ağrıyor.dinlenemediğimi hissediyorum.:1closedeyes:

Ya kızlar ben acaip bir hal aldım.. Yardım edin.. Doymuyorum! cokacimcoook Sizdede varmı aynı durum acep?
Gece 3 te kalkıp en az 2 tabak yiyeniniz var mı? 6 kilo aldim daha ama bu gidisle bende 35 kiloyla noktaliycam sanirim...

ben akşam yemeğinden sonra acıkmıyorum ama gün içinde çok yemek yiyorum bazen doymak bilmiyorumbilmiyorumkismile

ben akşam yemeğinden sonra acıkmıyorum ama gün içinde çok yemek yiyorum bazen doymak bilmiyorumbilmiyorumkismile

Ben de senin gibi canım yaa gündüz istio canım yemek yemek.İşin kötüsü hamurişini kesmiştim ama şu sıra canım hep kurabiye, gofret gibi kalorili ama faydasız şeyler çekio.Dayanamıyorum.Kısıtlamaya çalıştıkça oluyo sanırım.:roflol:

canım bende onu kullanıyorum ama yatarken bi tane at agzına o zman yan etkisini hissemiyorsun yatarken kalkıncada bitmiş oluyo

selam arkadaşlar 12 kilo alan arkadaştan aldım cesaret korkudan tartılamıyorum 75 kiloda hamile kaldım 84 olmuşum hemde daha 22 haftalık allah yardımcım olsun dogumda 90 bulurum belkşde daha fazla mahvoldummmm

maşallah güzel besleniyosun bence cnm inşş alırsınız kiloları
bu sırtüstü yatmanın ii olmadığğını duymuştum bende ama arada yatıyorum bundan sonra daha dikkat ederim evt sürekli yana yatınca yan tarafımız ağrıyoo ama işte anne olmak çok zormuş cidden sağlıklada bi doğsalar inşş

bende yan yatamıyorummm sırt üstü yatmazsam ne dinlenebiliyorum ne sırt ve bel ağrılarım geçiyor yan yatamıyorum.aklıma bişi getirmiyorum valla yan yatmaya çalışıyorum ama olmuyo

bende 7 kilo almışım hamileliğimi öğrendiğimden beri mutlaka her hafta balık yiyorum hatta bazen 2 kere kırmızı eti ihmal etmiyorum sebze meyve desen cabasııı inşallah bebikime yarıyodur

neresı guzel canım yaaa.. ilk aylarda bulantm halsızlıgım cok olduda kusmam olmadı fazla ac kaldıkca gozum kararıodu aclıga tahamulum yoktu o zamanlar daha cok yıyordum ama bu zamana kadar ayda bır kılo ıle gelmıstım sonra bebegımın bır gun gerıden geldıgını duyunca sadece bebege yarıycak seyler yemeye dıkkat ettım oyle de oldu kuzum sukur one bıle gectı ama bende kendı sınırımı aştım sozde 12 kılo ıle yanı 70 olmadan 69 ıle doguma gırmeyı dusunuodum sımdıden 9 kılo almıs oldum.. Bebegım 600 gram. Sabahları koca bır bardak sut 3 cevız bır avuc fındıkla gune baslıorum.. Sonra bır haslanmıs yumurta ve peynırle kahvaltı oglen meyve genelde hergun muz yemeye calısıorum bebeye yarıyomus aksam yemeklerınde de haftada bır kez en az balık yıyorum bır gun ıspanak bır gun bulgur pilavı cok faydalıymıs tavuk felan ıste sebze yemeklerı cogunlukta ve yıne yatmadan bır bardak sut ıle gunu kapatıorum.. Ha bıde soluma yatıorum genelde yemeklerden sonra ve gecelerı Allahtan yatabılıorum bununda etkısı oluyormus... kısacası eskıye nazaran cok sık yemedıgım halde 4 kılo aldım soklardayım ama genede kuzum ıı ollsun o koynuma saglıcakla gelsınde benım o zaman tek derdım fazla kılom olsunhihoyyyt

bende 45 le hamile kaldım şuan 52 yim ama hızla gidiyorum.doktor normal doğum için çok kiloo almaman lazım dedi.kaç alabilirim dedim 16 18 enn fazla 20 dedi ooooo daha çok var dedim kaydirigubbakcemile3 dedim ama valla şu aylarda hızlı kilo alınıyormuş 3er 5er

ben kilolu hamile kaldım ama çok bulantım var hala var iştahsızlık var çok şükür hiç almadım doktorum almaman önemli değil bebek zaten beslenir dedi ama az önce eşim moralimi bozdu ya bana 'kocayanak' dedi 1 saattir ağlıyorum senağlama ya sinir oldum sevdiğinden söylemiş senağlama

benim kilo alip vermem kimsenin kine benzemiyor anlasilan
68 ile hamile kaldim ilk 3 aylik hamilelikte 8 kilosunu verdim
26 haftalik hamileyim kilom 69.5
aslina bakilirsa 1.5 fazlam var hamile kalmadan önceki halimde ama sanki kendimi sismis balon gibi hissediyorum yüzüm ve karnimdan aliyorum kiloyu,,, bakalim kac kilo ile dogum yapacagim:CüvCüv:

şimdiye kadar 9 kilo aldım.biraz fazla dedi dr.dikkat etmeliymişim.ama bebişimde 1 hafta ileride çıktı buna sevindim.tabi benim kilomla alakası varmı bilmiyorum ama.onlar sağlıklı olsunlarda biz nasıl olsa veririz kiloları..

23+1 haftalığız.. bugün kontroldeydik.. hamileliğin başından beri 3 kg 100 gram almışım.. doktorum süper dedi.. kontrol altında tutuyorsun afferim sana dedi kaydirigubbakcemile3 afferim aldım ya bu bana baya gider artık kaydirigubbakcemile3

üzülme canım bana da geçen gün komşum şişko dedi....yalnız değilsin yani

vallahi ben ce de süper yasmin tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…