cnm bende 46 kilo ile başladım ve ilk aylar 2 kilo verdim 3.ayadan itibaren verdiklerimi aldım vee çok şükür şimdi 52 oldum inşş sende alırsın bak ben mutlaka muz yemeye dikkat ettim muz hem bebğe hem sana i gelir bide öğünlerini arttır cnm badem ceviz mutlaka tüket sol tarafına yatarak dinlen ben artık gün içinde onu yapamıyorum ama geceleri önce sola doğsu yatıyorum sonra dönüyorum zaten :)süt mutlaka iç gece yatmadan önce arttı gündüz bi bardak kendimde çok zayıf olduğum ve sürekli almaya çalıştığım için seni çok ii anlıyorum gerçi en önemlsi bebişlerimizin alması doktor bana ayda bi kilo çok norlam dedi buzman kadar
ama sanırım buayadan sonra artık 2 alabiliriz gibime geliyoo:)
Ya kızlar ben acaip bir hal aldım.. Yardım edin.. Doymuyorum! cokacimcoook Sizdede varmı aynı durum acep?
Gece 3 te kalkıp en az 2 tabak yiyeniniz var mı? 6 kilo aldim daha ama bu gidisle bende 35 kiloyla noktaliycam sanirim...
ben akşam yemeğinden sonra acıkmıyorum ama gün içinde çok yemek yiyorum bazen doymak bilmiyorumbilmiyorumkismile
ben de aynen öyle ilk aylarda çok bulantım oldu şimdi hala devam ediyor hala hiç kilo almadım çok iştahsızlık var hiç yemesem aklıma gelmiyor ama acıkınca kan şekerim düşüyor biraz ondan yiyorum mecburen. dün sağlık ocağına gittim hala 2 kilo eksik gidiyorum çok korkuyorum bebeğim beslenmicek diye eyvahedigeldismile doktora sordum folik asit mide bulantısı yapar dedi ben megadyn vitamin ilacı kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı? sizde de bulantı yapıyor mu?
ben de gündüz dinlemiyorum.her akşam muza ceviz ve fındık ezip karıştırıp yiyoruz(dişlerimden dolayı parçalamadan yiyemiyorum cevizi)meyve mutlaka yiyorum,ekmeği azalttım daha çok besinli gıdalar yemek için.gece yatmadan mutlaka süt,bazen gündüz de içiyoruz.dişlerimiz yeni yeni iyileştiği için tatlı yemeye başladık.haftada 1 balık yemeye başladık,bir gün karnabahar,ciğer .başka ne yapabilirim ki.ne yiyelimcokacimcoook
birde bana dediler ki artık sırt üstü yatma,kordonu dolanır.gerçekten olabilir mi?sürekli yan yatmaktan yan taraflarım çok ağrıyor.dinlenemediğimi hissediyorum.:1closedeyes:
ne güzel ya..benneyaptımki keşke biz de alabilsek .ilk aylarda bulantı yaşadın mı?biz çok yaşadık o yüzden kilo verdik.23.haftada henüz eski kilomuza ulaştıkmafoldumben daha hiç kilo almadık yanimafoldumben bebeğin kaç kilo acaba?
üzülme canım bana da geçen gün komşum şişko dedi....yalnız değilsin yaniben kilolu hamile kaldım ama çok bulantım var hala var iştahsızlık var çok şükür hiç almadım doktorum almaman önemli değil bebek zaten beslenir dedi ama az önce eşim moralimi bozdu ya bana 'kocayanak' dedi 1 saattir ağlıyorum senağlama ya sinir oldum sevdiğinden söylemiş senağlama
23+1 haftalığız.. bugün kontroldeydik.. hamileliğin başından beri 3 kg 100 gram almışım.. doktorum süper dedi.. kontrol altında tutuyorsun afferim sana dedi kaydirigubbakcemile3 afferim aldım ya bu bana baya gider artık kaydirigubbakcemile3
üzülme canım bana da geçen gün komşum şişko dedi....yalnız değilsin yani
vallahi ben ce de süper yasmin tebriklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?