2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

evtttt bende 23+3teyim ve 53 kilo olduk oğlumlaa
bebişim ii olsun sağlıklı olsun inşallah bende kilolardan şikayetçi değilim zayıf başlamanın avantajı sanırım önceden çok üzlürdüm zayıfım die maa hamişlikte ii oldu:)

maşllah cnm yaa cidden formda gidiyosunn sen bu aferinlerlee sonuna kadar korursun performansını:)

benimde öyle arkadaşım 23hafta 4 günlük oldum ama hepinizden önde gidiyorum.zaten tombiştim duba oldum mübarek...9kğ aldık...inş kızım tombik oluyodurda üzülmem bari...o gece yatamama olayınada şöyle bi çözüm buldum.yan yat ve bacaklarının arasına yastık koy..ozaman dnemiyosunda çok fazla...uyuman kolaylaşıyo yani arkadaşım...dene bi bakalım...

24+3 haftalık 59 kilodayım toplamda 6 kilo aldım. Doktorum biraz dikkat etmemi söyledi. Son ayda 3 kilo birden alınca

Son düzenleme:
Bende 1kg vermişim kızlar diyetime devam ediyorum dr.gidene kadar en az 2-3 kg daha vericem inş. :)))

kilo verdigim halde 9 kilo almisim simdiye kadar, allahtan su diyete basladim yoksa 25-30 allah ne verdiyse alirdik herhalde

nasıl yaaa 25. haftadayım ve 8 kilo almışım.. çok saldım kendimi çooook.. herkes yediği şeyden bi parça bile verse böyle oluyor işte :} napcam ben yaa :s

inşallah canım ama kutluyorum seni listeniuygulayabiliyorsun demekki ben kesin tutamazdım kendimi

Saol canım normal doğum yapmak istiyorum bunun içinde kendime artık dahada dikkat etmeye başladım inş.doktorumda beğenir bu halimi :))

kilo verdigim halde 9 kilo almisim simdiye kadar, allahtan su diyete basladim yoksa 25-30 allah ne verdiyse alirdik herhalde

Ufff ver ver bitmiyor dimi.Allahtan artık kontrol altına aldıkta bundan sonra düzenli gideriz

bende 8 kilo almışım üstelik daha 23.haftadayım

doktor normal doğum yapacaksan fazla kilo alma dedi.. ne kadar alabilirim dedim 16-18 normal ama ennn fazla 20 dedi..valla bende kilo almada hızlanıyorum gibime geliyooo

ama yiyorum napiimm tutamıyorum ki boğazımı sempatiksalakcinni

24+3 gunluk kızım ve ben 6 kılo almısım toplamda.56 ydım 62 olmusum.ne dıyelım saglık olsun.682 gr cıktı kucuk hanım bugun ıyı dedı dr.ınternet sıtelerıne baktım jınekolog.nete falan 660 gr normal dıo benım haftam ıcın.ınsan amma cok takıyor bebegın kılosuna falan ya:) takıntılı anneler kulubune uye olucam galıba:))))

yaaaşaaaaaaaaaasıııııııııın 10 günde azmettik durmadık gece gündüz yedik veeeeeeeeeeeee 4 kilo aldıkşükürler olsun kilo almaya başladım

26+5 te 5 kilo
aslında 6 ıydı ama diyetle 1 kilo vermişim kara kara düşünüyorum bebek beslenmişmi dir diye
kilo almak tta vermek te sorun ya hamilelikte
çağlayanı okuyunca rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…