23+1 haftalığız.. bugün kontroldeydik.. hamileliğin başından beri 3 kg 100 gram almışım.. doktorum süper dedi.. kontrol altında tutuyorsun afferim sana dedi kaydirigubbakcemile3 afferim aldım ya bu bana baya gider artık kaydirigubbakcemile3
bende yan yatamıyorummm sırt üstü yatmazsam ne dinlenebiliyorum ne sırt ve bel ağrılarım geçiyor yan yatamıyorum.aklıma bişi getirmiyorum valla yan yatmaya çalışıyorum ama olmuyo
bende 7 kilo almışım hamileliğimi öğrendiğimden beri mutlaka her hafta balık yiyorum hatta bazen 2 kere kırmızı eti ihmal etmiyorum sebze meyve desen cabasııı inşallah bebikime yarıyodur
Bende 1kg vermişim kızlar diyetime devam ediyorum dr.gidene kadar en az 2-3 kg daha vericem inş. :)))
Bende 1kg vermişim kızlar diyetime devam ediyorum dr.gidene kadar en az 2-3 kg daha vericem inş. :)))
inşallah canım ama kutluyorum seni listeniuygulayabiliyorsun demekki ben kesin tutamazdım kendimi
kilo verdigim halde 9 kilo almisim simdiye kadar, allahtan su diyete basladim yoksa 25-30 allah ne verdiyse alirdik herhalde
yaaaşaaaaaaaaaasıııııııııın 10 günde azmettik durmadık gece gündüz yedik veeeeeeeeeeeee 4 kilo aldıkşükürler olsun kilo almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?