2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

ben 24. haftamı doldurdum ve 4 kilo aldım...kendi kilomla bi sorunum yok ama kızım kilo almıyo...muzlu sütler,haşlanmış yumurta,balık,et,sebze....olması gereken tüm besinleri düzenli bi şekilde aldım...1 aydır sadece kendimi besliyorum ama 23+5 haftada komtrolde bebeğim sadece 586 gr çıktı...niye böyle oluyo anlamıyorum...sizin bebişleriniz ne durumda?

Sevgili efsa ben 24 haftalık gebeyim toplam 6 kg aldım bebeğim 650 gr.Bebeğin kilosu bundan sonrasında çok önemli,son 3 ay yediğin şeylerin çoğu bebeğe gidiyor.Canını sıkma herşey yoluna girer.

hiç doymayan ve sürekli yiyen tek ben değilmişim neyse ki sevindim.. 25. haftada 8 kilo çok fazla biliyorum ama napıyım tutamıyorum kendimi hatta belki de bu tutmuş halim :}

ekim ayı sonu toplamda 7 kilo aldık vee kasımda neler olcak bilmiyorum haftaya kontrol var inş bebişime yaramıştır

oo ben hiç konuşmayayım ozaman daha 24.haftadayım 8 kilo aldım kısamıyorum arkadaşş napiimm yiyorummm

Son düzenleme:
26+1 günlük hamileyim.. 5 kilo aldim... allah sonumuzu hayir etsin
ayi gibi oldum artik nefes almakta bile zorlaniyorum:S

canım bebektende kaynaklanıomus benım bı arkadasım 8. ayına gırdı kız hala yıyo kusuyo duzenlı beslenemıo ve kıloda almıo ama bebısın masallahı var bende anlamadım valla doktoru bebektende kaynaklanır demıs

yazdıklarınızı okuyunca moralim bozuldu ben daha 25. haftada 8 kilo aldım bile :{

moralın bozulmasın canım ben daha 24+2 deyım ve 9 kılo almıs bulunmaktayım rekor bende yanı ama bundan sonra cok dıkkat edıorum bakalım bı dahakı kontrolumuzde ne olcek

26+1 günlük hamileyim.. 5 kilo aldim... allah sonumuzu hayir etsin
ayi gibi oldum artik nefes almakta bile zorlaniyorum:S

5 kıloda ne var canım daha sankı.. kılolumu hamıle kalanlardansn yoksa?

rejim fikride doktor söylemedikçe bana hiç cazip gelmiyo.hani sağlık açısından yada bebek açısından gerekli olunca amenna.ama çok kilo alıyorum diye kısıncada bebeğimi aç bırakıyormuşum gibi geliyor

bazen bende diyorum kısayım çok yemeyeyim dikkat edeyim diye ama sonradanda vazgeçiyorum hemen

ben ekmek ve hamurişi çok yiyorum onları yemesem sorun kalmicak ama dayanamıyorum...nasıl olsa bebeğede bi yararı yokk ama kesemiyorum...benim rejimim anca ekmek ve hamurişi rejimi olurr

kıslar dun kotrolumuz vardı doktor naptın eşin iyi bakmış sana anlaşılan dedi 12 kilo almışsın biz 12 kiloyla tamamlamamız gerekirken sen 6ayda aldın daha 3 ayın var en fazla 16da bitirelim dedi.hamurişi yasak ekmek oğunde bir dilim dedi ya ben nasıl kesecem bilmiom ekmeksiz yiyememkiiii hele hamurişi dedimmi akansular durur bende ama mecburum sanırım.62le başladım şimdi 74 dum.şeker yuklemem yapıldı sonuç pazartesi çıkcam oda yuksek çıkarsa sanırım bana ders olcak

o değilde haftaya şeker yüklemesi var çok yememin sonucu orda kötü çıkar diye de korkuyorum inşallah kötü bişey olmaz..

kızlar bende 10 kğ aldım.ekmege.rus salatasına kızartmalara özelliklede çikolataya dayanamıyorum.bugünlerde de mandalina hastası oldum.canım çekiyor sabredemiyorum.bebekte iri dedi zaten

bizde 7 kilo aldık kızımla
artık ne kadarı onun bilmiyorum harlade 600 700 gr olmuştur
normal sanırım bu arada bende felaket mandalina yiyorum önceden ağzıma koymazdım hayatımda yemediğim kadar mandalinayı şu 1 aYDA yedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…