2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

oo ben hiç konuşmayayım ozaman daha 24.haftadayım 8 kilo aldım kısamıyorum arkadaşş napiimm yiyorummm

yaaaa ağlıycam şimdi...........24. haftada 11kğ alan bi ben varım galiba....bide akşam bacaklarımda o kadar ödem vardıki...napcam bilmiyorum...çok kğ almak istemiyorum sonra veremiycem çünkü....çok ta yemiyorum ama nie bu kadar çok kğ alıyorum ben yaa...

üzülme ben 22.haftamda 12 kilo almıştım ama şimdi 3 kilo verdim ..sen de kocaelidesin nerdesin

Ben de tartıda 60 kilogramı gördüm. Yani 6 kilo almış oldum artık.Tabi bu kilom aç karnına sabah tartıldığım kilo.Akşamları artıyor

bizde 26. haftamızı geride bıraktık 2 gün önce... Sabahları aç karnına ölçüldüğümde 56 çıkıyorum akşamları 57:) 4-5 kilo kadar aldık yani ama herkes asıl son 3 ayda kilo alınıyor diyerek korkutuyor beni doktorumda son aylarda tuzlu ve hamur işi çok tüketme dedi bakalım artık.Ben kilodan değilde ödemden korkuyorum inş hiçbirimiz böyle bişey yaşamayız.Psikoljikmidir bilmiyorum ama sabahları sanki yüzüm hafif şiş oluyor gibime geliyor.Son 3 ayımızı da hayırlısıyla atlatsak...

canım artık hızla kilo alıyoruz merak etme çok yakında seni yakalayıp geçebiliriz bile

artık yavaş yavaş hatta ne yavaşı hızlaaaa ekmek ve hamur işini azaltmamız lazım.tuzu da tabikii.şişlikleri tuz yapıyor zaten

bende henüz şişlik yok ama kontrol etmemiz gerekir

ben böyle konuşuyorum ama deli gibi ekmek hamur işi ve pilav yiyorum

hele pilavı dün gece 12de pilav yedim yoğurtlayıp yaaaaa bunuda yiyim başka yemicem dedim güyaaa ama yersennn :2:

makarna bunların yanında çok masummm...pilavda üstüne üstelik şeker var

evet evet tamam karar verdim artıkın çok fazla pilav ekmek ve hamur işi yemiyorummm (inşallahhh)

son günlerde hiç tartılmadım ben yaaa kilomuda bilmiyorum.evde tartı yok ben dışarı çıkınca bi eczanede falan tartılayım en iyisi

Ne güzel az kilo almışşsın canım ben 6 kilo aldım üstelik kendimi tuttuğum haldeNasıl besleniyorsun? Neler yemiosun bizimle paylaşır mısın?

Ne güzel az kilo almışşsın canım ben 6 kilo aldım üstelik kendimi tuttuğum haldeNasıl besleniyorsun? Neler yemiosun bizimle paylaşır mısın?

Ben bulantı dönemlerinde eşim yazın ekmek çabuk bozulmasın diye dolaba koyduğu için ve dolabın kokusuda ekmeğe sindiği için ekmekten tiksinmiştim halada çok fazla yiyemiyorum.Sabah kahvaltısı hariç çünkü genelde sabahları okula gitmeden önce uzun uzun kahvaltı yapamadığım için ekmek arası peynir domates zeytin yapıyorum ve yumurta yiyorum haşlanmış olarak. Öğle ve akşam yemeklerinde pek ekmek yiyemiyorum yersemde 1 dilim anca.Ki hamile olmadan önce çok yerdim.Birde aklıma geldikçe su içiyorum ve ara öğünlerde bol bol meyve yiyiyorum. hergün 1 elma ,1 muz,5-6 mandalina,1 portakal,1 nar ,1 kivi,7-8 fınfık ve 3-4 tanede ceviz tüketiyorum. Hamurişi fazla yemiyorum sadece dışarda olursak bazen onun haricinde sebze baklagil, kırmızı et,tavuk yada balık tüketiyorum.Yalnız balığı yağda sevdiğim için ızgara yada fırında yemiyorum malesef Her ne kadar doktorum yağda yeme desede o kadarcıkta olsun demi:)
son haftalarda meyvelerime birde greyfurt ekledim ekşi ekşi seviyorum ayrıca yağ yakıcı özelliği olduğunu da duymuştum.İlaç içmediğim öğünlerde tüketmeye gayret ediyorum greyfurtu çünkü bazı ilaçlarla etkileşime girebildiğini duymuştum.Hazır meyve suyu tüketmiyorum. A birde biri sabah biri akşam olmak üzere 2 bardak light süt içiyorum.Kalsiyum en çok light sütte varmış yağlı sütlere oranla bunu da doktorum söylemişti. Çok uzun yazdım sanırım ama aşağı yukarı durum böyle. Birde bu ara öğünlerin çoğunu akşam tüketiyordum doktor gün içine eşit olarak yay dedi. Birde patlamış mısırdan uzak durun kızlar felaket kilo yapıyor ben aldığım 4 kilonun 3 ünü çok patlamış mısır tükettiğim dönemde aldım haberiniz olsun...

desene benim kiloların hepsi mısırın şuçu.acaayip tükettim geçen ay veeeeee 7 kilo almışım kızlar son kontrolümde tabi.şimdi daha da artmıştır

patlamış mısırın o kadar masum olduğunu sanmıyorum çünkü sonuçta yağda patlatıyoruz bide ben acayip tuzlu severim 5. ayımda neredeyse 2 akşamda bir yemiştim sonuç 3 kilo:)

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Aşağı yukarı ben de aynı besleniyorum ama daha dikkat edicem artık çok saol

dün doktora gittim
acaip moralim bozuldu 12 kilo almısım toplamda
3-4 haftada 5 kilo almısım

hem yüksek çıkan şekerimi düzenlemesi için hemde kilo kontrolü için
diyetisyene gidiyorum bu hafta

ben bizim evdeki tartıyı yakında camdan aşağı atcam... bizim aşağıdan alabilirsin...
benim okadar iştağım yok ama ne bileyim ömrüm boyunca diyet yaptığım için salınca kendimi kilo alıyom galiba (önlenemez bi şekilde!!!)dikkat ediyom tüm gün boyunca ama akşam yemeği fazla kaçıyo galiba..ama ekmek yemiyorum kahvaltı harici....ammaan ne bileyim bidon gibi oldum sanki..benle aynı aydakilere bakıyorum bir göbekleri var..ben tümden şiştim....hayırlısı bakalım haftasonu dra gitcez bakalım fırça atcakmı?

Toplamda 6 kilo aldım kızlar. Aslında daha fazla alırdım ishal olduğum için 1,5 kilo verdim. Verdiğim kiloları alıyorum yavaş yavaş

ben 24 haftama girdim bugün 6 kilo almışım değer normal.bu haftada anne adayı toplam 7-9 kilo arası alabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…