tatlı çikolata aç tok farketmeden yiyorum bu normal bişey olmasa gerek :S
ben ekmek ve hamurişi çok yiyorum onları yemesem sorun kalmicak ama dayanamıyorum...nasıl olsa bebeğede bi yararı yokk ama kesemiyorum...benim rejimim anca ekmek ve hamurişi rejimi olurr
bende 27+1 im şuan ve toplamda 9 kiloyum 58 ile başladım şuan 67 yim
vvaaaaaaaaay ve 70 leride göreceğim hiç aklıma gelmezdi insan yaşadıkça çok şey görüyormuş cidden
nerede o 46 olduğum günler çok uzaklarda kaldı üniversite yıllarımda eeee üstünden 10yıl geçmiş
benim doğumdan sonra 50 kilo olmam lazım kızlar doğumdan sonra zayıflama topiği açalım
bende aynı hayır normalde de severdim ama şimdi 2 , 3 kat daha fazla yiyiyorum tutamıyorum bende kendimi
aaah aaaah keşke yiyip yiypkilo almasaydık ne olurdu sanki
varya aşerme ne demekmiş bu dönemde anladım baştan böyle değildim fazla canım istemezdi şimdi ne görürsem yiyesim geliyor kızlar ama buna rağmen çok yemiyorum kısıtlmaya çalışıyorum
hamilelikten önce çok dikkat ederdim yediklerime az az yerdim ve gece yemezdim
herhalde bir anda böyle yiyince doğal olarak kilo aldım aslında bende sabah dışında ekmek tüketmiyorum pilav hamur işi felan yiyorum ama öyle her zman yemiyorum yediğimde de aşırı yemiyorum arada da o kadar hakkımız yaaa bence çokta kasmayalım yani
aşeriyoruz sonuçta bunu çocuk istiyor birde öyle düşünelim
vücudumuzda ne eksikse onu istiyoruz
canım benim 54 te kilo mu
ben 64 le hamile kaldım:))))
bugün diyetisyen de tartıldım
5.200---5.300
olmuş
5.5 diyelim yuvarlak hesap
10 kiloyla bitse ne güzel olacak
şeker için diyet yapıyorum ya
10 la biter inşallah
bende 65 kilo ile hamile kalmıştım dr tartı şuan 67 kilo olmuşum dr um çok güzel sen hiç almamışsın bütün hepsini oğluşun almış dedi çok mutlu oldum umarım toplamda 5 kilo ile bitiririm hamileliği
69 ile hamile kaldim $uan 75,5 kiloyum
3 haftada 2,5 kilo almisim
al işte bitane dahaa
bende 44le kaldım şuan 54 üm daha doğrusu 54tüm bilmiyorum 1 hafta oldu tartılmadım çıkmışta olabilir yaneee
du maşallahh diyim size
sanada masallah canimm walla kendimizi durdurmamiz gerekiyoorrr
kendinizi dicektin heralde
sizin aldığınız kilo kilomu benimkiler yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?