2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

bende 26+3 de 4 kilo aldım bende ishal yüzünden alamadım aman almıyim zaten bebişime yarasın hepsi

tatlı çikolata aç tok farketmeden yiyorum bu normal bişey olmasa gerek :S

bende aynı hayır normalde de severdim ama şimdi 2 , 3 kat daha fazla yiyiyorum tutamıyorum bende kendimi

ben ekmek ve hamurişi çok yiyorum onları yemesem sorun kalmicak ama dayanamıyorum...nasıl olsa bebeğede bi yararı yokk ama kesemiyorum...benim rejimim anca ekmek ve hamurişi rejimi olurr

aaah aaaah keşke yiyip yiypkilo almasaydık ne olurdu sanki

varya aşerme ne demekmiş bu dönemde anladım baştan böyle değildim fazla canım istemezdi şimdi ne görürsem yiyesim geliyor kızlar ama buna rağmen çok yemiyorum kısıtlmaya çalışıyorum
hamilelikten önce çok dikkat ederdim yediklerime az az yerdim ve gece yemezdim
herhalde bir anda böyle yiyince doğal olarak kilo aldım aslında bende sabah dışında ekmek tüketmiyorum pilav hamur işi felan yiyorum ama öyle her zman yemiyorum yediğimde de aşırı yemiyorum arada da o kadar hakkımız yaaa bence çokta kasmayalım yani
aşeriyoruz sonuçta bunu çocuk istiyor birde öyle düşünelim
vücudumuzda ne eksikse onu istiyoruz

bende 27+1 im şuan ve toplamda 9 kiloyum 58 ile başladım şuan 67 yim
vvaaaaaaaaay ve 70 leride göreceğim hiç aklıma gelmezdi insan yaşadıkça çok şey görüyormuş cidden
nerede o 46 olduğum günler çok uzaklarda kaldı üniversite yıllarımda eeee üstünden 10yıl geçmiş
benim doğumdan sonra 50 kilo olmam lazım kızlar doğumdan sonra zayıflama topiği açalım

açarız 2011 şubat annişleri zayıflıyooooorrr

helal be kardeşim...tüm duygularıma tercüman olmuşsun.ben bide 24. haftadayım ve 11kğ aldım.ne güzel dimi..iki akşamdır üzüntümden salata yapıyorum kocaman onla karnımı doyurup yemeğe tok oturuyorum.tavsiye ederim.ama ardından çerez meyve...çerezide yemesem 10 numara olacak ama hayırlısı bakalım...nasip böle şeyler...:90:

peee bende 10 kilo aldımm hey maşallahhh

valla yiyorum napimmm hamileliktede yemiceksemmm ne zaman yicem yaaa.

44 düm 54 oldum sırada 64 var azimliyim hızla gidiyorum

canım benim 54 te kilo mu
ben 64 le hamile kaldım:))))
bugün diyetisyen de tartıldım
5.200---5.300
olmuş
5.5 diyelim yuvarlak hesap
10 kiloyla bitse ne güzel olacak
şeker için diyet yapıyorum ya
10 la biter inşallah

25+5 gunluk kızım ve ben 8 kılo aldım 56 ydım 64 um.bu hızla 75 le falan dogururum.

bnde 26+6 olduk buün 52 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kilodayım 8 kilo almış bulunmaktayım ama cok yiyorum hedefimde 65 kiloda tamamlamak istiyorum ama mümkün olmuck gibi gelior çükkü çok yiyorummm ama abur cuburum yokk akşamları geç saatte acıksamda kendimi firenliyebiliorum yemek yerine süt içip yatıyprm daha faydalı bebişime :)

vayysss başlangıçtan buyana 9 kilo bugünleride görücekmişim çok şükür yaa nerden nereye 46lardan 55lere:):)
maşallah diyim 55 oldum kızlar 56ya doğru hızla ilerliyorum

Son düzenleme:
Bugün dr kontrolümde öğrendim ilk hamilelik kilom 97 imiş şimdi 96.6 çıktım dr um süper dedi
ama ben evde tartılmıştım 94.5 ile hamile kaldım diye biliyorum şimdi 96.6 yım anlamadım gitti bu durumu????

bende 65 kilo ile hamile kalmıştım dr tartı şuan 67 kilo olmuşum dr um çok güzel sen hiç almamışsın bütün hepsini oğluşun almış dedi çok mutlu oldum umarım toplamda 5 kilo ile bitiririm hamileliği

25 haftalık hamileyim, 58le başlamıştım şimdi 63 olmuşum;(( sabah aç karnına hem de. daha da kötüsü kızlar ben bu 5 kiloyu hazmedememiş üzülürken bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebe tarttı ve 65 çıktım:18: gerçi ayağımda ayakkabılar ve öğlen yemeğinden sonra tartılmıştım. sinirim bozuldu hepten

nasıl beceriyosun kilo almamayııı 2 kilo şakamıı ben 10 kilo aldım yuu nedir bunun formülü bizlede paylaş

69 ile hamile kaldim $uan 75,5 kiloyum
3 haftada 2,5 kilo almisim

al işte bitane dahaa

bende 44le kaldım şuan 54 üm daha doğrusu 54tüm bilmiyorum 1 hafta oldu tartılmadım çıkmışta olabilir yaneee

du maşallahh diyim size

sanada masallah canimm walla kendimizi durdurmamiz gerekiyoorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…