2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

şenaycım uzuldugun seye bak.. senle haftamız aynı bende 57.8 ıle hamıle kaldım su an 66.8 oldum 9 kılo dıle kolay ınanamorum kendıme yaaa gecen ay bı ayda 4 kılo aldm sımdı dıkkat edıorum 3 hafta oldu henuz almadım bayramıda almadan atlatsam bıı..
bu arada saglık ocagında bende 69 cıkmıstım onlar fazla cıkartııoo takma :)

ben de 59 la başladım hala 64 üm bakalım bu haftayı kilo almadan bitirmişim off offff şu 10 hafta falan hızlı geçse ondan sonra kilo alımı yavaşlıyo

nasıl beceriyosun kilo almamayııı 2 kilo şakamıı ben 10 kilo aldım yuu nedir bunun formülü bizlede paylaş

canım marketten kesinlikle abur cubur şeyler yemiyorum cola kahve kesinlikle içmiyorum hep sebze meyve ve bakliyat türü yiyorum gerçi çok fazla iştahımda yok tek bir çeşit küçük porziyon yiyorum hergünde taze meyva sıkıp içiyorum bide en önemlisi çok yürüyorum çok dikkatli besleniyorum aslında en başından beri

ohooooo ben bisküvi yedim cips yedimmm çikolata yedim yedimde yedimm yaniii ehh ben almayayımda kim alsın dimii

kızlar bende mart annesiyim bende 9 kilo almıştım toplamda bende çok dikkatli beslendim. we hergün yarım saat en az yürümüştüm esneme hareketleri yapmıştım. abur cubur çok az yedim bakliyet çorba kahvaltı sütt bol bol. ceviz badem hurma çok yiyin. gerçi benidme çok iştahım yoktu tarıya her cçıktıgımda allaıhm nolur kilo almış oluyum die cıkıyordum hiç hamile kıyafeti giymedim karnım kocamandı sadece. dikkatli olun emzirirken weririz diye salıvermeyin ben dogumdan cıktım 6 kilosu gitti 3 kalmıştı ama sütüm öyle çok olmadığı için acaip yemek zorunda kaldım tekrar 6 kiloyu geri almıştım şu an 2 kilom falan kaldı. emzirmek kilo fln weridrmio sütünüzün olması için yemeniz lazım cunku.
şöyle düşünün bu abur cuburun bebeğime faydası war mı bu tatlının baklavanın hayır yok kesinlikle hemde e o zmn yemem ben. ben böyle düşündümmü inanın iştahım kalmıodu ama canınız çekerse o ayrı tabi. sütlü tatlı yiyin aşure çok yemiştim ben çok vitaminli. kırmızı et yiyin balık mutlaka bitki çayı için.taze meyve yiyin. , son ay hergün yumurta yemşitim yumurta bebekte konak denir kafasında böle sivilcemsi şeyler onun olmasını engellio haşlamadan sıkılırsanız yagdada sevmiyorsanız yanmaz tavaya kuru kurur kırın üstüne baharat yiyin bol bol.
doktorun werdiği vitaminleri kullanmamıştım ben kabız yapmıştı beni doktorda dengeli beslenen biriysen gerek yok o zmn demişti o vitaminlerde gereksiz kilo yspabilio cunku.
hepinize bool sağlıklı günlerrr...

evet arkadaşlar acayip gaza geldim şu andan itibaren abur cubur yokkk bisküviydi eti puftuuu aburdu cuburdu yookkk

ekmek sadece kahvaltıda var ama yinede olması lazım diye düşünüyorum hepten kesersek ondan alacağımız vitaminide alamayız yenmezse olmaz

bol süt yoğurt hurma ceviz falan var.balıktan valla şu aralar öğ geldi haftada 3 kere yiyordum bir müddet ara vermeyi düşünüyorummm onun yerine et yiyeyim şu aralar.

hadi bakalım bari son 3 ayı kurtaralım dimi

aa ekmeksiz olmaz makarna pilav yoksa ekmek 1 dilim olmalı mutalaka deidğin gibi onun vitamini ayrı ayrıca vücudu ayakta tutan karbonhidrat oo olmazsa direncin kalmaz. sen abur cuburu kes yeter günde yarım etipuf ye mesela balığıda öyle çok yeme canım bıtıkracak kadar. haftada 1 ye ama devamlı ye mesela kepekli makarna yap daha vitaminli hem üstüne tonbalıgı aç küçük bi kutu onu ye. süper bi öğün ben öyle yapardım sıkıldımmı balıktan

ton balığını yiyemiyorum yaaa hala durur dolapta bir tane aylardır ordaa...etipufta yarımmı dedim ay dişimin kavuğuna gitmez 2 tane yiyodum ben bi seferde zorla teke düşürdüm ondanda bişi anlamadım.en iyisi hiç yememek

:) Yok canım bell olmaz. Ama yine de söyleyim zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor. Hem bence hiç dert etme. Dogumdan sonra bir şeycik kalmıyor.

:) Yok canım bell olmaz. Ama yine de söyleyim zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor. Hem bence hiç dert etme. Dogumdan sonra bir şeycik kalmıyor.

evet 44 le kaldım dışardan bakınca kilo yok gibi kocaman bi göbeğim var bilekler popo ayaklar aynen duruyo..vermesemde olur ben zaten çok zayıftım hani şöyle dağılsa vücuduma kilolar 5 kilo falan kalabilir yani canıma minnet.ben zararı olurmuki diye endişe ediyorum.yoksa senelerdir kilo almak için uğraşıyorum

az önce yağsız tuzsuz sossuz makarna yedim.rejime uygunmudur acaba

Canım benim :) Niye rejim yapıyorsun. Ye yiyebildiğin kadar :) Abur cubur yeme o kadar. Gerçi arada ben de kaçamak yapıyorum :)

dogumdan sonra uykusuzluk, yorgunluk zaten eski halimize döndürecek bizi. Bak dogumdan sonra evridiki demişti dersin.

senin bilekler vs aynıysa kilo kalabilir. Ama benimki hep ödem malesef.

işte son bir kaç haftadır abur cubura düştüm ondan dikkat ediyorum bide şeker testi yaptırmadım daha bişi çıksın istemiyorum şimdiden arkadaşların verdiği bilgilerden faydalanarak birşeyler yapayım dedim.

şükür bende henüz şiş yok yüzüklerim falan oluyor hala parmaklarıma tabi takmıyorum o ayrı.eşim geçenlerde ellerimi inceliyordu ne ince parmakların var nerene alıyosun sen onca kiloyu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…