25 haftalık hamileyim, 58le başlamıştım şimdi 63 olmuşum;(( sabah aç karnına hem de. daha da kötüsü kızlar ben bu 5 kiloyu hazmedememiş üzülürken bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebe tarttı ve 65 çıktım:18:gerçi ayağımda ayakkabılar ve öğlen yemeğinden sonra tartılmıştım. sinirim bozuldu hepten
nasıl beceriyosun kilo almamayııı 2 kilo şakamııben 10 kilo aldım yuu nedir bunun formülü bizlede paylaş
canım marketten kesinlikle abur cubur şeyler yemiyorum cola kahve kesinlikle içmiyorum hep sebze meyve ve bakliyat türü yiyorum gerçi çok fazla iştahımda yok tek bir çeşit küçük porziyon yiyorum hergünde taze meyva sıkıp içiyorum bide en önemlisi çok yürüyorum çok dikkatli besleniyorum aslında en başından beri
evet arkadaşlar acayip gaza geldimşu andan itibaren abur cubur yokkk bisküviydi eti puftuuu aburdu cuburdu yookkk
ekmek sadece kahvaltıda var ama yinede olması lazım diye düşünüyorum hepten kesersek ondan alacağımız vitaminide alamayız yenmezse olmaz
bol süt yoğurt hurma ceviz falan var.balıktan valla şu aralar öğ geldi haftada 3 kere yiyordum bir müddet ara vermeyi düşünüyorummm onun yerine et yiyeyim şu aralar.
hadi bakalım bari son 3 ayı kurtaralım dimi
kızlar 12 kilo aldım hemde dikkat ediyorum açımmmm.....
Ben de 13. kiloyu aldım. 59 kiloyum. Sanırım oglumdaki gibi 17 kilo ile bitecek bu da :)
Eeee ne de olsa aramızda 3 hafta var :)
:) Yok canım bell olmaz. Ama yine de söyleyim zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor. Hem bence hiç dert etme. Dogumdan sonra bir şeycik kalmıyor.
Canım benim :) Niye rejim yapıyorsun. Ye yiyebildiğin kadar :) Abur cubur yeme o kadar. Gerçi arada ben de kaçamak yapıyorum :)
dogumdan sonra uykusuzluk, yorgunluk zaten eski halimize döndürecek bizi. Bak dogumdan sonra evridiki demişti dersin.
senin bilekler vs aynıysa kilo kalabilir. Ama benimki hep ödem malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?