2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

46idik 56 olduk:) bende az değilim yani kızlar 10 kilo almışım 26.haftadayız ayy sağlıklı olsunde oğlum yeterkiii

46idik 56 olduk:) bende az değilim yani kızlar 10 kilo almışım 26.haftadayız ayy sağlıklı olsunde oğlum yeterkiii

canım bende 10 kilo aldım bayramda kilo almamıştım ama 2 gündür tartılmadım kesin almışımdır.ama artık abur cubur yemiyorum onları kestim.tatlıda yemedim bayramda çok nadir 1 kere falan yemişimdir.

şimdiye kadar 10 kilo aldım.son 20 günde 1 kilo almışım çok sevindim.çünkü geçen ayki kontrolümde 3 kilo alıp dr.dan fırça yemiştim.salı günkü kontrolümde fırça yemem heralde

bende sanırım kilo almadım yarım kilo falan anca:) abur cubur hiç yemiyorum ben arada çok nadir çikolata canım çekince oda onlarıda yesem sanırım epey alırım o değil ben yüzden alıyorum bilekler eller aynı incelik ve narinliktee kırıldı kırılcak:) bi göbiş oda çok değil yanaklar ayy inşş oğluşum laıoydur teyzesii

şeker diyetim sayesin de hala 5 kilo almış durumdayım
bazen midem çok dolu olunca 5.5 kilo oluyo:))))))))))))

yazmıştım ama yazdıklarım silinmiş neyse ben bayramda 800 gram almışım doktor dövecek valla sonra kontrolde

neyse ki bu hamilelikte son bayramımız. ben de 5 günde 1 kilo almışım(

şimdiye kadar 10 kilo aldım.son 20 günde 1 kilo almışım çok sevindim.çünkü geçen ayki kontrolümde 3 kilo alıp dr.dan fırça yemiştim.salı günkü kontrolümde fırça yemem heralde
pazartesi dr. kontrolüm var, umarım tartmayı unutur
) yoksa bayramda yediğim tatlıların üstüne fırça yiyeceğim bu sefer

valla tartıldığım tartılarda bir sorun yoksa bayramı kilosuz atlattım hadi taş çatlasın 1 kilo diyim.iyi valla ben epey alırım sanıyordumm

bende 20 günde 1 kilo aldım tabi benim tartıma göre toplamda 5,3 kilo almış oldum.bakalım çrş drun tartısında ne çıkcam :))

26. hafta ve toplam aldığım kilo 9,5 bu ne yaaa varil gibi dolanıyorum ortalıkta :} neyse oğlum sağlıklı ya ona değer

Evetttt dr haklı çıktı,6.aydan itibaren hızla kilo alımı başlayacak demişti 23+2 de,aynen öle olmuş 3 haftada 1 kg almışım.
Bugün sağlık ocağına aşı için gittiğimde tarttılar 26.hafta toplam aldığım kg 7:))))
Tabi bunda bayramda yediğim baklava ve böreklerinde etkisi olmalı:))

bende bugüğn gittim 2 haftada 2 kiloa lmışım ben yaa doktorda 2 hafta önce 54 çıkmıştım bugün 56 bebiler ii olsun da memnunum kilomdan :)

hepinizin durumuna beğendim butonu ekleyip tıklamak istiyorum :) bu forumun en çok kilo sorunu yaşayan insanı benim ama kendime kızıyorum benimde suçum var kendime hakim olamıyorum ama çok aşırı gerçekten yemiyorum sadece çok çok hızlı kilo alıyorum başlangıçtan bu yana 14 kilo aldım ben herhalde 20 ile bitiririm o da sonuna inşallah eklenmesi gerekcek bir istek : ) ayrıca kilomu yazmaktan utandım ama zayıf değilm : (((

canım o zaman kesin ödem toplanıodur senin vücudunda yoksa az yiyosan o kadar hızlı kilo almazsın. ayaklarında bacaklarında şişme var mı?

bende bu sabah baktımmm 29+3 üz bugün 9 kilo (((((( bu ne yaaaaaaaaa.eşime söylemeye utandım valla. tamam artık kendime çeki düzen vermeliyimm.doktor kızacak ((((((((((((

sevinçcim ben daha 6. ayımda 10 kilo almıştım sen 29. haftada daha 9 dasın niye takıyosun kafana

son zamanlarda tartılmadım.ayın 25.de aşımın ikinci dozu var sağlık ocağında tartılırım farklı yerlerde tartıldım 54-55 çıktı hep eğer doğruysa bayramı kilosuz atlattım demek ama inanasım gelmiyo tartılmakta hiç işime gelmiyo heeeee bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…