2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

canım o zaman kesin ödem toplanıodur senin vücudunda yoksa az yiyosan o kadar hızlı kilo almazsın. ayaklarında bacaklarında şişme var mı?

canım inanmazsın belki ama şimdilik hiç ödem yok geçen kontrolde doktorumdan bunun için bravo bile aldım ama kilo nereye gidiyo anlayamıyorum gerçekten çok enteresan bişey bilmek istiyorum gün için de neler yiyorsunuz normal olarak bana yazabilirmisiniz bende yediklerimle kıyaslıyayım fazla mı diye ay ne bilim çıldırıcam : (

ben açıkçası bayağı azalttım yemek yeme işini meyve sebze et balık yumurta ile besleniyorum. kahvaltıda bile sadece 1 dilim ekmek yiyorum buna rağmen +6 kilodayım düşün yani.

hamile diyeti mi yapsam yaaa 26 haftada 9,5 10 kilo çok fazla ama işte tutamıyorum kendimi dikkat edin en çok sigara içip te bırakmak zorunda kalanlar kilo alıyordur igaranın boşluğunu sürekli bişeyler yemekle dolduruyorum çok yanlış biliyorum her sabah bugün böyle olmasın diyorum ama yok yok yok yiyorum y,yorum y,yorum bi de bunu da yedim amaaan şunu da yesem bişey olmaz diyorum ta kii basküle çıkana kadar :}

ben 26 haftada 8 kilo aldım pek umursamıyorum çünkü hamurişi tatlı-çikolata yemediğimden bu kilolar sağlıklı besinlerden.adı üstünde hamilelik doğumdan sonrada dikkat ettim en çok,çok kilo alanlar hızla zayıflıyor.ben doğumu 15 kilo ile tamamlarsam normal kabul edicem.emzirirkende veririrm birazda dikkat

merhaba İlk defa yazıyorum
bende Allah kısmet ederse 2011 şubat annesi olucam.
Bayram tatiliyle birlikte çok çok hızlı kilo almaya başladım.günde 300 gram alıyorum nerdeyse
nereye gidecek bu işin sonu
siz nasıl kilo alıyosunuz akşam acıktığınızda kendinizi nasıl frenliyosunuz

ben açıkçası bayağı azalttım yemek yeme işini meyve sebze et balık yumurta ile besleniyorum. kahvaltıda bile sadece 1 dilim ekmek yiyorum buna rağmen +6 kilodayım düşün yani.

bende epey azalttım.beyaz ekmeği kestim bugün sadece 2 dilim kepek ekmeği yedim.kahvaltıda süt peynir zeytin yedim öğlen sade bulgur pilavı dereotlu yoğurt yedim.akşamda kalanını yedim.arada mandalina birazdan yeşillik salata yapıcam akşam yatarkende bi süt içerim.yoksa açlıktan uyuyamıyorum düngece uyuyamadım acımdan yaa mecbur kalktım yedim

nasıl doğrumu bu tarz beslenme

eheheheh şahane canım bi de sütü de light içiorum ben hem light sütteki kalsiyum oranı daha yüksek. ay ne bilim şööyle doğursak da doğururken kilolar da gitse keşke ama nerdeee ben 75 le doğuma gitmiştim eve geldiğimde 68 kiloydum sonraki ay 65 e düştüm kalan 5 kiloyu da uzun zamana yayarak verdim. aslında kalan kilolar bir şekilde verilse de olay göbek kısmını toplamakta doğumdan sonra.

geçende söylemiştin ondan beri bende light süt içiyorum.tadıda daha güzel gibime geldi sanki
yoğurduda light yapmaya gerek varmı bu arada onu normal yiyorum

ayy kızlar ben şoklardayım dün sabah tartıldım 1,5 kilo almıştım 3 haftada bu sabah tartıldım 3 kilo ve dr da 2,5 kilo fazla çıktı ama benim 1 haftadır wc problemim var sanırım ondan

gerçi yine de 29+4 itibariyle 7 kilo almış oluyorum çok diil sanırım

geçende söylemiştin ondan beri bende light süt içiyorum.tadıda daha güzel gibime geldi sanki
yoğurduda light yapmaya gerek varmı bu arada onu normal yiyorum

valla ben onu da light yiyorum tadı çok şahane değil ama yoğurt işte boşuna yağ almiim ordan da zaten yemeklerden alıyoruz yağı yeterince

bir şey daha sorucam ben size hazır yakalamışken

annem bana bahçemizdeki siyah üzümlerden üzüm suyu kaynatmıştı.şeker yok içinde ama üzümler tatlı.kavanoz kavanoz yolladı bende çok seviyorum hazır meyva suyu içmiyorum

acaba o sakıncalı olurmukiii sizce?.içiyorum onu aama

bende sölimde kilolarınızla gurur duyun ıcınız rahatlasn kendıme ınanamıorum olecegım aklıma gelırdı bu kılolalara gelcegım aklıma gelmesdı 26+1 ve toplamda 12 kılo almıs bulunmaktayım 69 oldum bu gıdısle 20 kıloyla kapatırsam sukur valla ooof valla kılolarını kontrol edebılnlerı ayakta alkıslıorum

Fatmacım süpersin maşallah ne güzel 2 kilocuk ehehehhe:)
Büşra canım ben activia yiyorum yasak deil gebelikte günde 1 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…