canım o zaman kesin ödem toplanıodur senin vücudunda yoksa az yiyosan o kadar hızlı kilo almazsın. ayaklarında bacaklarında şişme var mı?
ben açıkçası bayağı azalttım yemek yeme işini meyve sebze et balık yumurta ile besleniyorum. kahvaltıda bile sadece 1 dilim ekmek yiyorum buna rağmen +6 kilodayım düşün yani.
bende epey azalttım.beyaz ekmeği kestim bugün sadece 2 dilim kepek ekmeği yedim.kahvaltıda süt peynir zeytin yedim öğlen sade bulgur pilavı dereotlu yoğurt yedim.akşamda kalanını yedim.arada mandalina birazdan yeşillik salata yapıcam akşam yatarkende bi süt içerim.yoksa açlıktan uyuyamıyorum düngece uyuyamadım acımdan yaa mecbur kalktım yedim
nasıl doğrumu bu tarz beslenme
eheheheh şahane canım bi de sütü de light içiorum ben hem light sütteki kalsiyum oranı daha yüksek. ay ne bilim şööyle doğursak da doğururken kilolar da gitse keşke ama nerdeee ben 75 le doğuma gitmiştim eve geldiğimde 68 kiloydum sonraki ay 65 e düştüm kalan 5 kiloyu da uzun zamana yayarak verdim. aslında kalan kilolar bir şekilde verilse de olay göbek kısmını toplamakta doğumdan sonra.
geçende söylemiştin ondan beri bende light süt içiyorum.tadıda daha güzel gibime geldi sanki
yoğurduda light yapmaya gerek varmı bu arada onu normal yiyorum
gerçi yine de 29+4 itibariyle 7 kilo almış oluyorum çok diil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?