2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

pampers 1-5 kg yeni dogan bebekler icin 3 paket (icinde 35 tane var)
pampers sensitive islak mendil
2 tane biberon en iyisinden
zwitsal sampuan
zwitsal vucud losyon
zwitsal bebek yagi
zwitsal sabun
zwitsal vucud kremi
2 tane zwitsal islak mendil kutusu(ici dolu) biri pembe biri mavi
biberon yikama fircasi
bebeklerin altina serilen kullanilan yikanilabilen carsaf
2 adet lastikli carsaf /(mor ve pembe)
3 adet kilotlu corap kizima aldim ilk aylar giymesi icin
princesss askilik aldim kizima
su termosuna gecirilen torba

aklima gelenler bunlar:44:

off bende tosunlardanım anlaşılan 1.72 boyum hamileleikten önce 53 flndım şimdi 67 oldum:) doktor her gittiğmde kızıo ne bu kilo artışı die:S ama sadece karnıma ve popoma kilo aldım gerisi aynı,hatta millet çok zayıf bi hamile oldumu idda edio,yada moralim bozulmasın die kandırıolar beni bilmiorum artık:)amaaan veririz ya doğumdan sonra çok da dert değil hayatımda ilk defa bu kadar çok yiyebiliorum keyfini çıkariim biraz

28. haftadayız ve ben 2 kiloya yakın aldım daha:)

maşallah 28. hafta ve sen daha 2 kilomu aldın oda bebek zatenben o 2 kiloyu daha 2aylıkken almıştım ohooooo onun üstüne daha ne kilolar aldım 70 i gördüm mesela valla hiç aklıma gelmezdi 70 kilo . kilo alırken hiç anlamıyorsun göz alışıyor bir zaman snra ama tartıya vbir çıkıyorsun amanın oda ne kilolar almış başını gidiyor

kendimi durduramıyorummmmmmmmm sürekli srekli sürekli yemek istiyorum, erkek çocukta çok tatlı ister canın demişlerdi Allahım Bu Kadarı da Fazla

uyyy yanlis yere yazmisim cicegim caktirma kiss diyecem ama

Kızlar 2 kilo ama benimde 94 le hamile kalığımı gözden kaçırmayın.
Zaten formsuzdum
şimdi formumu korumuşum çokmu
bebek 1150 gr dr gelişimi normal olduktan sonra kilo almasanda olur zaten ne kadar az alırsan okadar iyi dedi bana

aynen canm bende 2. kilomu daha 2. ayımda almıstım hersey aklıma gelırdıde benımde bu kılolara gelıcem aklıma gelmesdı yaaa hala kendıme aman neyım var gıbı bakıorum ama bır tek tartı gerceklerı gosterıooo

28. haftadayız ve ben 2 kiloya yakın aldım daha:)

masallah canım kuzuna bebek 1150 de hanı ya bunun suyu plesantası cartı curtu nası becerdın ıkı kıloda kalmayı ooofff banada tiyo verrr

Bende kilolu kalanlardanim, 94 kilo idim, hamileligin baslarinda 89-90 kg ya dustum, simdi 27+5 im ve 93 kg civarindayim, birkac hafta once 94 tum, simdi cikip baktim 93 un bile altindayim moralim bozuldu. Ya bebegim beslenmiyorsa hadi cikmadan o kiloda olsam neyse ama, 94 e cikip birkac hafta once, simdi 93 olunca biraz moralim bozuldu

78le başladım 86 olmuşum
artık kısmetse 100le doğuma girerim

offf çok kilo alanlardan biride benim 70 le hamile kaldım şimdi ise 83 basıyorum tartıda13 kilooooo çok fazla yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…