2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

offf çok kilo alanlardan biride benim 70 le hamile kaldım şimdi ise 83 basıyorum tartıda13 kilooooo çok fazla yaa:84:

ben seni geçmişiiiiim 68le kaldım şimdiiiiii....sıkı duruuun 80.5 gülerim ağlancak halime nolcam ben yahu...durmada yürüyüşe çıkıyorum.. yorgunluktan belim kopacak....ama kilo çok kötüü... bide burayı okuyunca tam sinirim bozuluyo... 1-2 kilo alanlar.... çokta yemiyorum aslında ama niye böyle şiştimki....dahada çok zaman var...:18:

ben falan 7. kilo almış bulunmaktayım cok mutluyum şöyle bu durum var geçenkerde gazetede okudum hamile kadınlar daha cok 8. aydan sonra kilo almaya başlar ve kalça kısmı genişlermiş burjuva sınıfı insanlar 8. ayda bebeklerini sezeryanla kilo almamak için doğururmuş hatta ebru şallıda 2 doğumunuda 8. ayda sezeryanla yapmış kilo almamk için :))

benmde kasım ayı 2.5 kilo ile bitti çok şükür sonuç 56.5:)

Son düzenleme:
bu ay eğer diyetime sadık kalırsam bu kiloyu korumayı yada en fazla 2 kilo almayı hedefliyorum.20yi geçmememm lazııımmm

valla sizleri görünce üzülmedim kızlarr iyikii tek değilim bu konudaaa
ben de 75 kilo ile hamile kaldım..şimdi 88 kiloyumm..kendime engel olamıyorum..100 e çıkıcam die korkuyorumm

aman doğumdan sonra veririz inş takmayalım dicem amaaaaa:84:

ohh ne güzel biz şimdiden yeterince kilo aldık zaten birde asıl kilo alımı 8. aysa yandık 13. kilomu gördüm şoka girdim zaten 2 kilo hakkım kaldı güya ama yok yok kesin toplamda 20 kiloyla bitireceğim anlaşıldı :84:

aman doğumdan sonra veririz inş takmayalım dicem amaaaaa:84:[/QUOTE]

Off yaa nası 8. aydan sonra başlar benimki daha 6.5 aylık ben şimdiden aldım 7 kilo her gün biraz daha şişio karnım, ipin ucu kaçıcak die korkuyorum:84:

valla ben oğluma hamileliğimde son ay hiç kg almamıştım o yüzden şurda bir buçuk ay daha alırım sonra duruyo kilo

kaçla bitircem düşünemiyorum bile az önce kahvaltıdan önce yine bi gofreti bitirdim Allahım Yardım Et Hızla Şişiyorum :}

kaçla bitircem düşünemiyorum bile az önce kahvaltıdan önce yine bi gofreti bitirdim Allahım Yardım Et Hızla Şişiyorum :}

merhaba canım kaçhaftalıksın ve toplamda kaç kilo aldın ki bende çikolataya hayır diyemeyenlerdenim yemeğe derim ama tatlıya diymiyorum işte

Ben de 10 kg aldım şu ana kadar 31 haftalığız,bakalım 2 ay daha kaldı şöle bi 13-14'le kapatabilecek miyim.Öyle bile olsa doğumda en fazla 6-7 kg gıder bı o kadar bana kalır zaten hamıle kaldığımda 5 kg fazlam vardı....neyse artık doğumdan sonrada diyet forumlarında görüşürüz kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…