offf çok kilo alanlardan biride benim 70 le hamile kaldım şimdi ise 83 basıyorum tartıda13 kilooooo çok fazla yaa:84:
offf çok kilo alanlardan biride benim 70 le hamile kaldım şimdi ise 83 basıyorum tartıda13 kilooooo çok fazla yaa:84:
valla sizleri görünce üzülmedim kızlarr iyikii tek değilim bu konudaaaben seni geçmişiiiiim68le kaldım şimdiiiiii....sıkı duruuun 80.5 gülerim ağlancak halime nolcam ben yahu...durmada yürüyüşe çıkıyorum.. yorgunluktan belim kopacak....ama kilo çok kötüü... bide burayı okuyunca tam sinirim bozuluyo... 1-2 kilo alanlar.... çokta yemiyorum aslında ama niye böyle şiştimki....dahada çok zaman var...:18:
ben de 75 kilo ile hamile kaldım..şimdi 88 kiloyumm..kendime engel olamıyorum..100 e çıkıcam die korkuyorumm
ben falan 7. kilo almış bulunmaktayım cok mutluyum şöyle bu durum var geçenkerde gazetede okudum hamile kadınlar daha cok 8. aydan sonra kilo almaya başlar ve kalça kısmı genişlermiş burjuva sınıfı insanlar 8. ayda bebeklerini sezeryanla kilo almamak için doğururmuş hatta ebru şallıda 2 doğumunuda 8. ayda sezeryanla yapmış kilo almamk için :))
13kg ile kapamayı düşünüyorum verdiğim kg çok hızlı aldım yaaaaaa :2::2:
13kg ile kapamayı düşünüyorum verdiğim kg çok hızlı aldım yaaaaaa :2::2:
kaçla bitircem düşünemiyorum bile az önce kahvaltıdan önce yine bi gofreti bitirdim Allahım Yardım Et Hızla Şişiyorum :}
canım sen toplamda kaç kilo aldın evet 13 kiloyla kapatırsan çok güzel keşke bende kapatabilseydim ama şimdiden 12 kilo oldum 15 i geçeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?