merhaba canım kaçhaftalıksın ve toplamda kaç kilo aldın ki bende çikolataya hayır diyemeyenlerdenim yemeğe derim ama tatlıya diymiyorum işte
akşamın bu saati canım neler çekiyo neler anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama yesem biliyorum ki yol su elektrik olarak kalça basen kısmına dönecek yediklerim. yoğurtla idare edimm en iyisi
32. haftadayım 13 kilo almışım.sizce doğuma kadar kaç kilo daha alırım. 3 kilodan fazla alır mıyım
ya dr dedi ki son 2 ay her ay sadece 1 kilo alacaksın yemek yeme fazla dedi. tamam diyelim ki yemedim çok az yedim az yağlı yedim karbonhidrat şeker tamamen kıstım diyelim. sıçan kadar çocuk mu doğurucam? yoksa bebek her halikarda büyüyecek mi?
ya dr dedi ki son 2 ay her ay sadece 1 kilo alacaksın yemek yeme fazla dedi. tamam diyelim ki yemedim çok az yedim az yağlı yedim karbonhidrat şeker tamamen kıstım diyelim. sıçan kadar çocuk mu doğurucam? yoksa bebek her halikarda büyüyecek mi?
niye öyle bişi dediki dr acaba...bildiğim kadarıyla sen zaten çok kilo almamıştın...ben gitsem senin dra kafayı yiyecek demekki...lohusalık evresinde podyumamı çıkaracak acaba seni.ya dr dedi ki son 2 ay her ay sadece 1 kilo alacaksın yemek yeme fazla dedi. tamam diyelim ki yemedim çok az yedim az yağlı yedim karbonhidrat şeker tamamen kıstım diyelim. sıçan kadar çocuk mu doğurucam? yoksa bebek her halikarda büyüyecek mi?
yaa yeme içme nasıl bir hamiilelik anlamadımki benim bildiğim hamilelikte habire yenilir.ömrümce rejimin r sini bilmeyen ben rejim yapıorum yaaaa.pöffff.
büyür canım o minnak şey sen sadece dengeli beslen yeter şeker sebeiyle 3 haftadır kilo almadım hatta 500 gr vermişim ama en son gittiğimde minnak kelebeğim 250 gr almıştı 9 günde
valla bilmiyorum sadece 6 kilo aldım 8 kiloyla bitir dedi biz eşimle birbirimize baktık bööle şaşırdık. şeker falan da yok bende neden bu kadar katı doktorlar kilo konusnda anlamıyorumniye öyle bişi dediki dr acaba...bildiğim kadarıyla sen zaten çok kilo almamıştın...ben gitsem senin dra kafayı yiyecek demekki...lohusalık evresinde podyumamı çıkaracak acaba seni...walla bende dikkat ediyorum ama o kadar çokta takmıyorum...şimdi yemiyecemde nezaman yiyecem.. .en azından şimdi bahanem var.. dra 18inde gitcem bakalım bana ne diyecek...çok kilo aldım çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?