2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

merhaba canım kaçhaftalıksın ve toplamda kaç kilo aldın ki bende çikolataya hayır diyemeyenlerdenim yemeğe derim ama tatlıya diymiyorum işte

28. haftadayız şuan ve toplam 10 kilo aldım şimdiden ve sürekli elimde bişeyler yiyorum evde tek başınayım, önceden çalışıyordum ayrıldım işten sigara içiyordum bıraktım sanırım biraz onların yerini ded oldurmaya çalışıyorum çok ıkılıyorum çünkü gün içinde bi de canım istiyor sürekli yiyorum :}

kim bilir kaç kilyla bitircem :S

10 gündür bende almadım ama bu kezde oğluşumda almıyosa ya diye tedirgin oluyorum ekmeği azalttım ondan sanırım bebeğim alsında yeter

akşamın bu saati canım neler çekiyo neler anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama yesem biliyorum ki yol su elektrik olarak kalça basen kısmına dönecek yediklerim. yoğurtla idare edimm en iyisi

akşamın bu saati canım neler çekiyo neler anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama yesem biliyorum ki yol su elektrik olarak kalça basen kısmına dönecek yediklerim. yoğurtla idare edimm en iyisi

sorma valla ilk defa canım bişi çekti aslında almak ve yemek için diil ama eşim kalk hemen alalım dedi benimde hoşuma gitti tavrı hayır demedim.ama pişmanlık duymuyor dilim :)))

30. haftayı kilo almadan kapattım hala +6 kilodayım inş sonuna kadar böyle gider ama son iki ay daha çok alınıyor diyorlar korkuyorum :26:

32. haftadayım 13 kilo almışım.sizce doğuma kadar kaç kilo daha alırım. 3 kilodan fazla alır mıyım

Son düzenleme:
29.haftam iitibariyle toplam 11 kilo almışım 27 ekimden beride 3 kilo almışım artık rejimede girdiğim için bu aydan daha umutluyum

ya dr dedi ki son 2 ay her ay sadece 1 kilo alacaksın yemek yeme fazla dedi. tamam diyelim ki yemedim çok az yedim az yağlı yedim karbonhidrat şeker tamamen kıstım diyelim. sıçan kadar çocuk mu doğurucam? yoksa bebek her halikarda büyüyecek mi?

yaa yeme içme nasıl bir hamiilelik anlamadımki benim bildiğim hamilelikte habire yenilir.ömrümce rejimin r sini bilmeyen ben rejim yapıorum yaaaa.pöffff.

büyür canım o minnak şey sen sadece dengeli beslen yeter şeker sebeiyle 3 haftadır kilo almadım hatta 500 gr vermişim ama en son gittiğimde minnak kelebeğim 250 gr almıştı 9 günde

niye öyle bişi dediki dr acaba...bildiğim kadarıyla sen zaten çok kilo almamıştın...ben gitsem senin dra kafayı yiyecek demekki...lohusalık evresinde podyumamı çıkaracak acaba seni...walla bende dikkat ediyorum ama o kadar çokta takmıyorum...şimdi yemiyecemde nezaman yiyecem...en azından şimdi bahanem var.. dra 18inde gitcem bakalım bana ne diyecek...çok kilo aldım çook

Ayyy kızlar son 2 haftada 3 kg almışım şok oldum : (((((
Ne güzel her ay 1 kg alıyordum toplam 7 kg aldım derken olmuş 10 kg ((

yaa yeme içme nasıl bir hamiilelik anlamadımki benim bildiğim hamilelikte habire yenilir.ömrümce rejimin r sini bilmeyen ben rejim yapıorum yaaaa.pöffff.

büyür canım o minnak şey sen sadece dengeli beslen yeter şeker sebeiyle 3 haftadır kilo almadım hatta 500 gr vermişim ama en son gittiğimde minnak kelebeğim 250 gr almıştı 9 günde

valla bilmiyorum sadece 6 kilo aldım 8 kiloyla bitir dedi biz eşimle birbirimize baktık bööle şaşırdık. şeker falan da yok bende neden bu kadar katı doktorlar kilo konusnda anlamıyorum

29+2 'deyim, 64 kilo ile başladım, şuan 68 kiloyum. Boğazımdan hiç kesmedim, devamlı yiyorum, özellikle tatlıya düşkünlüğüm oldu. Pastanın biri bitiyor, birini yapıyorum. Birden bire kilo almaktan korkuyorum. Ama 3 ayı aşkındır bir sorun yüzünden sıfır tuzla besleniyorum. Tuzsuz peynir, tuzsuz yemekler yiyorum. Belkide o yüzden vücutta su tutulması olmadığı için kilo alamıyor olabilirim diye düşnüyorum :44: Ama bebişim iyi, geçen hafta 1.350'di İklim'im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…