2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

valla bilmiyorum sadece 6 kilo aldım 8 kiloyla bitir dedi biz eşimle birbirimize baktık bööle şaşırdık. şeker falan da yok bende neden bu kadar katı doktorlar kilo konusnda anlamıyorum

Çok şaşırdım.Bence senin doktorda sorun var.Çünkü bildiğim kadarıyla kilon normal ve 6 kilo almıştın.Zaten normal kiloda 0lanların 9-12 kilo arasında alması normal.ayrıca yine araştırdığım kadarıyla son 3 ayda ayda 2 kilo almak normal. Ben 30 haftalık sayılırım 7 kilo aldım bile...Senin doktor ben de olsa kesin çıldırırdım zaten kilo kompleksim var.İlginçmiş valla

30+2 itibariyle 9. kilomu almış bulunmaktayım :18::18: bundan sonrasından çok korkuyorum :26:

bende 32+1 de 13 kilo almış ve 76 olmuş bulunmaktayım.
eskiye göre hemen kilo alıyorum belki aynı şeyleri yiyorum ama sünger gibi çekip hemen kiloya dönüşüyor sanırım.bazen takıyorum baen de amaaaan boşver hamişliğin tadını çıkar diyorum.

:18:bende 14.kilomu aldım 58im artık bundan sonra dikkatli olmak istiyorum ya en çok 60 olsun diyorum ama tabi oğluşum sağlıklı olsunda artık aldığımızı veririz heralde hepsi olmasada:)

32+3 de 7 kiloyu aldım son 6 haftada 2 kilodan fazla istemiyorum lütfeeennn

ben 33.haftadayım ve 14. kiloya doğru adım adım yaklaşıyorum
ama ne yalan söyliyeyim yiyorum yani yiyipte almasam artık olmaz
abur cubur genelde yiyorum onlar daha hızlı aldırıyor zaten
ya ilk hamilelik ya birde insan tadınıda çıkarmka istiyor valla
herzaman kendimi engelleyen bir insandım zaten yemeyi çok severim ama az yesemde hemen kilo alırım o yüzden sürekli dikkat etmek zorundayım bu hamilelikte yedim yedim sonradan yine başlayacağız yok onu yeme yok bunu yeme kısıtlamalara baştan çok yemiyordum ama bu son aylar ipin ucu kaçtı

Zor ya şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuo son 2 haftadır pek dikkat etmedim sonra bi bakyorum bi anda almışım.Doğum sonrası daha da dikkat etmek lazım.Yani rahat 1 sene daha dikkat etmemiz lazım ve ben artık çok sıkıldım yasaklar listemden:84:

hamilelik öncesi kullandığım parloder ve klomen sanırım kilo aldırdı bana 30.haftamdayım 76 kiloyla hamile kaldım şuanda 87 kiloyum

hamilelik öncesi kullandığım parloder ve klomen sanırım kilo aldırdı bana 30.haftamdayım 76 kiloyla hamile kaldım şuanda 87 kiloyum

bende aynı dertten müzdaribim valla klomenden ziyade ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruluyodum onu vurulduğum zamanlar bi ineği yiyesim geliyodu bende 76 kiloyla hamile kaldım şimdi 83üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…