2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

23 haftalık olacağız daha 2 kg ile kaldım benkaydirigubbakcemile3

haftasonu tvde ebru şallıyı görünce şok oldum,doğum yapan birini ziyarete gelmiş gibiydi hastaneden çıkarken :kedi: tam kahvaltıdaydık lokmalar boğazıma dizildi :umursamaz:

23+1 toplamda 9 kiloo kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis inşallah doğumdan sonra verebilirim

49 kilo ile hamile kaldım ve 21+1 deyim bugün tartıldım 59 kg olmuşum gözlerime inanamadımm:1shok::1shok:

her ay için 1 kilo alınmalıymış meela 4. aydan sonra 4 kilo almış olmak gerekiyormuş sağlıklı doğum için benim 5 ay olcak 4.800 gr almışım bunları verebilcez inşallah :}

20+1 deyiz bizde bebekimle 3 kilo aldık,zati tontonum zemuszemusinşallah çok kilo almam ama çokkkk sağlıklı oluruzz

22+4 olduk bugün 77,9 çıktım aç karnına ama yani toplamda 2 kilo almış oldum.dr 86-88 kadar izin verdi zaten inş böööle devam eder

mrb kızlar ben yeniyim burda.az kilo alan arkadaşlar nasıl başardınız bilmiyorum.benim iştahım okadar açıkki; 24. haftaya yarın giriyorum 7-8 kilo aldım.67,5 kiloyum (( (bebeğimiz sağlıklı olsunda)

Kızlar ben toplamda 3 kilo aldım. Doktorum her ay 2 kilo almanı istiyorum dedi. Ama ben en son ay 3 aldım bir kilo fazlan var dedi kaydirigubbakcemile3 Ayy şaşırdım.

Bende bu sabah tarıldım ve 68,5 olmuşum 62,5 la başlamıştık. yani toplamda 6 kilo. her aya bir kilo gibi naıl kızlar. Umarım çok fazla almadan tamamlarım

Bende bu sabah tarıldım ve 68,5 olmuşum 62,5 la başlamıştık. yani toplamda 6 kilo. her aya bir kilo gibi naıl kızlar. Umarım çok fazla almadan tamamlarım

bende ayda bır kılo alıorum canm normalmı bılmıorumda ılk ayımdan berı ayda bır alıorum 57 ıle hamıle kaldım su an 19+2 de 62 kılo oldum ınsallah hızlı gıtmıorumdur bilmiyorumkismile

Canım toplam 3 kilo aldın doktorun ona mı fazlan var dedi ?

Son ayda 3 kilo aldım ondan cnm. Bir anda verdiğim kiloları da almış görünce ona 5 kilo geldi. Ama dikkat ediyorum artık kaydirigubbakcemile3

bende ayda bır kılo alıorum canm normalmı bılmıorumda ılk ayımdan berı ayda bır alıorum 57 ıle hamıle kaldım su an 19+2 de 62 kılo oldum ınsallah hızlı gıtmıorumdur bilmiyorumkismile

Yok cnm ya bence gayet iyi ilerliyorsun. Drlar toplamda 10-15 kilo öneriyor. Benim drum 10 kilo kota verdi bana her ay iki kilo dedi. Ama paranoyak oldum her sabah aç karnına tartıda buluyorum kendimi ve not ediyorum kilomu günü gününe sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

aynen canım valla bende her sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartıya cıkmak. Bana dr um kılomla ılgıı bısey demedı henuz her gıttıgımde tartıyolar ve her gıttıgımde bu sefer fırcayı yıcem dıorum ama normal mı gelıo artık bılmıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…