2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

slm ben toplam 11 kilo aldım ama riskli tüpbebek olduğu için yiyip içip yatıombebeğim için değer kilo sorun deil veririz sonra inş.:)

bende 68kğla hamile kaldım kızlar,zaten hafif dobiştim:kedi: şimdi 19+5teyim ve maşşallah 76kğyi gördüm tartıda....eşim göbeğimle dalga geçiyo diye çok üzülüyorum...
dikkat ediyorum canımın istediği şeyleri bile düşüne taşına yiyorum... 2gün sonra dra gitcez ve eşimin yanında çok şişmanlamışın dikkat et diyecek yüksek ihtimalle....çokta yemiyorum aslında amaa...ya bide hiç bulantım olmadı benim ondan ilk günden beri süt ceviz somon takılıyorum,bide sigarayı bıraktım tabi...ondanmı bu kilolaaar???:CüvCüv:

sanırım sigaradan oluyo bu kilolar bende bıraktım ve su anda 23 haftadayım 10 kilo aldım:uhm: zor duruyorum sigarasız ama ne yapalım bebiş bi gelse de tekar başlasam :roflol: bide diyolarki iyi işte bırakmısken başlamazsın diye nasıl bıraktıgımı bi ben biliyorum ama

bende bıraktım aama hiç aramıyorum şimdilik başlarda özellikle çok tiksindim sigaradan şimdi de aramıyorum inşallah sonrdanda aramam bakalım ama kilo kesinlikle o yüzden
bende 7 kilo aldım toplamda

herşey çok güzeldi 4. aya kadar hatta kilo veriyordum ama 6. aya başladık 6 kilo oldum doktorum tam olması gereken gibi çok sağlıklı her aya 1 kilo diyor ama sonra nasıl veirlcek bu kilolar yaaa :S

6 kilo aldım şaka gibi :}

bu sigara benide mahvetti
tartıya çıkmaya korkuyorum
cumartesi günü randevumuz var 1.5 aydır fln tartılmadım.kaç çıkıcam acaba :sinifsinif:

bende bıraktım aama hiç aramıyorum şimdilik başlarda özellikle çok tiksindim sigaradan şimdi de aramıyorum inşallah sonrdanda aramam bakalım ama kilo kesinlikle o yüzden
bende 7 kilo aldım toplamda

bende aramıyorum sigarayı çok şükür...hamile kalınca bıçak gibi kestim attım ve başlamayı düşünmüyorum bukadar kiloyu hazır almışken....yine başlıycam şimdi sonra 2. çocukta aynı kiloyu tekrar alcam... gerek yok bence...ama bu kilo olayı çok kötü...forumu okuyunca iyice moralim bozuldu..millet hiç kilo almamış yahu..ben hep bebek için sağlıklı diye yiyom,hatta zorla yiyom bazı şeyleri ama sanki banamı yarıyo ne???mafoldumben

hep sigara heeep beni de o yaptı
6 kilo oldu
sigaraya devam etsem olmazdı bu kadar:)))

ben hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksik gidiyorum en son 2 gün oldu tartılalı. ama zaten kiloluyum almamam gerekiyor.

21+5 gunluk kızımm ve sagolsun annesıne 5 kılo aldırmıs:))) doktor 5 haftada 3 kıloyu nasıl aldın dıye sok gecırdıysede zayıf oldugun ıcın bısey demıyorum dedı.56 ydık 61 olduk.canımız sagolsun.hep safınaz derlerdı ıyı oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…