- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.521
evett menümü yazayım..
herkezden pozitif negatif yorum bekliyorum eşimin amcaoğulları gelecek ve yeni gelin. o yüzden önemli benim için
*süzme mercimek çorbası - vazgeçilmez çorba
*zeytinyağlı taze fasulye - evde fasulyem var ama barbunyada yapabilirim bu konuda fikir istiyorummm
*paçanga böreği - evet kesin emin değilim börek yapmaktada
*dalyan(rulo) köfte
*püre
*çoban salata
*revani - bundanda emin değilim. kolay fe hafif birşey olsun diye tercih ettim
hosbulduk canim, sen de hosgeldin.. nasilsin?? keyifler nasil bakayim??
asil sen anlat bitti mi tatil?? nasil gecti?? güzel miydi??
ben de calisma yok canim.. test yaptirmistim ya, hormon testleri normal cikti, bi sorun yokmus yani.. ama kizamikciga karsi vücudum korumasizmis. onun icin de asi olmam ve 3ay daha korunmam lazimmis.. senin anlican bizim hayaller ertelendi ki yilbasina kadar.. haftaya felan doktora giderim sanirim, asi olurum sonra da beklemeye baslarim.. atbiki onlar test yapcaklar hamis miyim diye, ki degilim.. yani benim öyle oldu maalesef :97::97::97: sen nasilsin?? calisma durumlari nasil gidiyor??
evett menümü yazayım..
herkezden pozitif negatif yorum bekliyorum eşimin amcaoğulları gelecek ve yeni gelin. o yüzden önemli benim için
*süzme mercimek çorbası - vazgeçilmez çorba
*zeytinyağlı taze fasulye - evde fasulyem var ama barbunyada yapabilirim bu konuda fikir istiyorummm
*paçanga böreği - evet kesin emin değilim börek yapmaktada
*dalyan(rulo) köfte
*püre
*çoban salata
*revani - bundanda emin değilim. kolay ve hafif birşey olsun diye tercih ettim
hoşgeldin canım nasılsın...nerelerdersinn amma uzun bir tatil yaptın vallaaaaa özleştik :) cnm scream bi kaç gün önce geldi bebeğimi kaybetmek üzereyim dua edin dedi ondan beridir yok bizde ona dua ediyoruz ve merakla bekliyoruz haberlerini inşallah iyidir ....
çorba güzel canım dediğin gibi vazgeçilmez...bnce taze fasulye daha iyidir yaz için..paçanga ağır olabilir onun yerine sigara böreği yapabilirsin..dalyan köfte de güzeldir..yanına da püre oda iyi..çoban salata da ok..ama bnce revani yerine sütlü bi tatlı yapsan hem daha hafif hmde yaza uygun fresh olmaz mı canım zaten yemeklerden sonra bide hamur tatlısı ağır gelir bnce...istersen sana kolay bir sütlü tatlı tarifi verebilirim canım...tabi sen bilirsin menün güzel..şimdiden afiyet olsun :)
canımcım sana bişey soracam
şimdi bu kızamıkcık dediğinle kızamık bir değil demi
ben kızamık geçirdimde kızamıkçık geçirmedim. nasıl öğrenecekmişim bunu, sen nasıl öğrendin? illa bağışıklık olmasımı grekiyormuşş? bende varmıki acaba hiç bilmiyorum:44:
hoşbulduk tatlım, iyiyim sen nasılsın?göl kenarında evimiz var, ramazanı burada geçirmeyi düşünüyoruz, bayramdan sonra dönücez İstanbula ALLAHTAN bişey mani olmazsa.
screamcim için ben de dua edicem, bak hiç kimseden haberim yok, inşallah bebeğini 40. haftasına kadar sağlıkla taşır doğurur, sağlıkla kucağına alır inşallah. Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine, ya Rabbim, hamile kalan kızlarımızın bebeklerini de kendilerini de muhafaza et, hamile kalmayanları da güzel haberle sevindir inşallah!
Screamcime demiştim, unutmadıysa yapsın tüm hamile kızlarımız, eşiniz parmağını koyacak karnınıza ve 99 defa "Ya Mübdi" diyecek, bu dua olası düşükten koruyormuş.
sende durum nasıl?
bnde iyiyim canım şükür :) ohhh valla ne güzell göl kenarında ev kocişle başbaşa (yani inşallah öyledir) daha ne olsunnnn :) iyi dinlenmeler iyi tailler canım tekrardan :)
screamcığımız da inşallahh ii haberle gelir dileklerine canı gönülden katılıyorum canım inşallahh Allah ım korur ikisinide ...
canım ben biliosun bu ay iğne kullancaktım tekrar ama alamadım..sonra aKLIma dank etti klomen ucuz diye onu alayım dedim..sırf kendimi ii hissedeyim psikolojik olarak bi ayı boş geçirmemiş olayım diye..hiç umudum yoktu..doktora bi gittimmmmmm 17mm lik yumurtam vardıı2gün sonrası için çatlatma iğnesi verdi geçen hafta c.tesi ve pazar mesai yaptık ve şimdi beklemedeyim :) bakalımm hayırlısı aslında beklemiyorum pek umudum yok ama haftYA test yaptırcam yoksa rahat rahat beklicem kırmızılar çünkü bu ay söktürücü kullanmak istemiyorumm normal adetim gelsin diye bakalım işte hayırlısı :)
senin çalışmalar ne alemde ?
alırım tabiki tatlının tarifini,bekliyorum hatta.sigara böreği ve paçangada birbirine çok benziyor diye öyle düşündüm. sadece birer tane yaparım dediydim fazla falza yiyip doymasınlar önceden bi düşüneyim bakim börek mevzusunu olmasa fırında yparın o zaman hafif olur daha sanki??:26:
hoşbulduk canım :) snde hoşgeliverdin gari
hoşgeldin canım nasılsın...nerelerdersinn amma uzun bir tatil yaptın vallaaaaa özleştik :) cnm scream bi kaç gün önce geldi bebeğimi kaybetmek üzereyim dua edin dedi ondan beridir yok bizde ona dua ediyoruz ve merakla bekliyoruz haberlerini inşallah iyidir ....
bnde iyiyim canım şükür :) ohhh valla ne güzell göl kenarında ev kocişle başbaşa (yani inşallah öyledir) daha ne olsunnnn :) iyi dinlenmeler iyi tailler canım tekrardan :)
screamcığımız da inşallahh ii haberle gelir dileklerine canı gönülden katılıyorum canım inşallahh Allah ım korur ikisinide ...
canım ben biliosun bu ay iğne kullancaktım tekrar ama alamadım..sonra aKLIma dank etti klomen ucuz diye onu alayım dedim..sırf kendimi ii hissedeyim psikolojik olarak bi ayı boş geçirmemiş olayım diye..hiç umudum yoktu..doktora bi gittimmmmmm 17mm lik yumurtam vardıı2gün sonrası için çatlatma iğnesi verdi geçen hafta c.tesi ve pazar mesai yaptık ve şimdi beklemedeyim :) bakalımm hayırlısı aslında beklemiyorum pek umudum yok ama haftYA test yaptırcam yoksa rahat rahat beklicem kırmızılar çünkü bu ay söktürücü kullanmak istemiyorumm normal adetim gelsin diye bakalım işte hayırlısı :)
senin çalışmalar ne alemde ?
sen söktürücümü kullanıyorsun her adetinde?
doktormu öneriyor sana
bide hep 14. günmü yumurtluyorsun canım? eminmisin yani? hep luteal dönemindemi uzunluk yaşıyorsun :26:
nerdeeee? kocişle başbaşa...kaynana görümce yeğen hep biraradayız, birbirmizi yeyip duruyoruz, hepimiz de aklı sıra tatilimiz burnumuzdan gelmesin diye 3 olayın 1ine tepki veriyoruz. ona rağmen bu tatil burnumuzdan gele gele geçiyor bakalım hayırlısı...
senin adına sevindim, yumurtanın büyümesi iyi haber, inşallah bu ay tutturursunuz tatlım. dualarım sizinle.
ha bu arada kızamıkla kızamıkcık akraba mikropların (Rubella ve Rubeola) oluşturduğu hastalıklardır, hamilelikte rubella önemlidir. daha önce kızamık çıkaran sevinmeli, çıkarmayan da aşısı yapıldıysa sorun yok, yapılmadıysa, hamilelikten önce yaptırsın mutlaka!
kızlarr iyi geceler canlarımmm..
hly kız evlerımız aynı neredeyse.. benımki birazdaha yeni tabi. kiradayız canımm bızde.. inss kendi evımızı alırızz. cok ıstıyorum.. siz tatlı tarıfındesınız suan ben neredeyım dimi ???
tatlıcadım menun guzel. hlynın verdıgı tarıfte guzel.. hayırlısıyla güzel ağırlarsın misafirlerini ins..
herkes beni atlamis kimseler bana yazmamiiiiiiiiiiiiisssssstamam küstüm...
hoşgeldin canım :) canım benim şu anki ev de sıfır ama kaç yazarbizim aslında kaynanamların üst kattında evimiz var ama biz orda oturmak istemedik :) orası kirada oranın kirasıyla bizde oturuyoz işte bu evde bu benim 3 yılda 2. evim...bayram sonrası inşallah 3. evim olur içime sinen...bizim de inşallah gönlümüzü göre evimiz olur öbür evi satamıyoruz aile apartmanı olduğu için bakalımm ilerde Allah yardım ederse alırız inşallah sizde :)
ayoll ne yazdın regentoşşşşşşşşş görmedimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?