- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.541
evet canım her ay kullanıyorum çünkü normal döngüm uzun pko dan dolayı...3 ayı bulabiliyor o yüzden hani tedavi gördüğüm için uzamasın diye adet döngüm söktürücü içiyorum normal zamanda oluyorum..canım bnde yumurtlama problemi var o yüzden belli olmuyor...bu ay kullanmak istemiyorum kendi adetim ne zamn gelirse doktora gidicem ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım...
hosbulduk..amin canım ins.. bak benzıyoruz dedim sanahly cim canın ins sataarsınız.. benımde ilk oturdugum yer aile binasıydı. kucucuk bulanık bır daire idi.. bizde ordan cıktık orayı kiraya verdik yeni daha genıs bıryere gectık yanı buraya. sonra benım kocam babasını ıkna ettı ve orayı sattırdı..şimdikafamızda gore biryer bulursak almayı dusunuyoruzz tabi bir pürüz cıkmazsa..
Allah ım yakın zamanda nasip etsin ins yavrumm.. ne devrik cumle...
yazdim bir seyler ötegeee sayfalarda kaldi
hazir kalabalikken bi konu acip da konusalim mi???
bende pcoluyum evet uzun sürüyor kimi zaman 3 ayı buluyor hatta ama ben yumurtlamada sıkıntı yaşıyorum sanırım çünkü yumurtlamadan önceki dönemim uzun gibi geliyor bana eminde değilim inşallah bayramdan sonra gidecem doktora o zaman kesin öğreneceğim
bu arada tarif çok basit sanırım bunu yaparım fazla uğraşmam iyi oldu teşekkür ederim
menbeta canım eksik gedik gördüysen uyar güzel deyip geçme
işin şakası tabiki teşekkürler şekerim..
regen kız sen ne alıngan olmuşun görmeyeli
ay tatlicadim tam agliyordum, postunu görünce gülme tuttu.. yok kiz alinganlik degil, laf atiyorum sadece beni de görün diye
kizlar yaaaa...... su sarkiyi dinleyim de siz de aglayin.. özellile babasindan uzakta olanlara gelsin:
Hüzünlü Şarkılar'ın Videoları: Ferhat Göçer - Kızım (2010 Yeni) [HQ] | Facebook
ay tatlicadim tam agliyordum, postunu görünce gülme tuttu.. yok kiz alinganlik degil, laf atiyorum sadece beni de görün diye
kizlar yaaaa...... su sarkiyi dinleyim de siz de aglayin.. özellile babasindan uzakta olanlara gelsin:
kızz bende babamdan ailemde uzaktayım.. gecen aksam dinledim bunu.. ayy dinlemez olaydmm.. cok duygulandım. aglayamadım ama gercekci olayım.. aynı benım babamın sozleri... off gene ozledımm.. gidicemm bursaya yaaaa...
ahhhhhhhhh regentoşş ahhhhhhhhhhh yine benim damarıma bastınnn ben bu şarkıda mahvoluyorumm
asıl bu şarkı babası var ama olmayanlara gelsin
ahhhhhhhhh regentoşş ahhhhhhhhhhh yine benim damarıma bastınnn ben bu şarkıda mahvoluyorumm
asıl bu şarkı babası var ama olmayanlara gelsin
istediginize gelsin kizlar.. vallahi beni aglatiyor bilmiyorum.. ben babama küskünüm belki biraz da ondandir.. firsati olan gitsin görsün özlediklerini.. üc günlük dünyada neyin kahrini cekiyoruz ki sanki?? kafam bozuluyor zaten
anlayamadım ben burayı neden kızz??
sen demi küssün regentoşummben yıllardır babamı görmüyorumm..çok öfkeliyim ona ama yinede bi tarafım hep acır
İyi akşamlar herkese bende sizler gibi anne olmak istiyorum allah nasip ederse
ağlamayın yahuuuuuuu
benide ağlatacaksınız
ben buna değilde genelde zaranın kızım diyor,yavrum diyor diye bir türküsü var onda çok etkilenirim
Allahtan bayrama az var bana evimin yolları yani
sen demi küssün regentoşummben yıllardır babamı görmüyorumm..çok öfkeliyim ona ama yinede bi tarafım hep acır
tatlıcadımm menun gercekten guzel.. ben tatlı olarak genelde pek zahmete girmiyorumm.. cok seven kimse yok cevremde ben sevooom ama.. yalancı tavuk gogsu veya sakızlı muhallebıde yapabılırsın.. profiterolde güzel ama bıraz ugrastırır. oldu ki cok yoruldum hıc ugrasmam sekerpareye serbet dokerim. oldu bitti...
profiterol ben çoook severim çokta güzel yaparım ama işte çok uzun sürüyor,yapamam onu o yüzden halim yok onu yapmaya...
hlynın tarifi yapacam.baktım çok yoluldum hiçç karıştırmam bile kadayıfla sırf tavuk göğsünü veririm olur biter. benim kocam pek sevmiyor sütlü tatlı,aslında sevmediği yoktur maşallah herşeyi yer ama işte sütlaç desem tavuk göğsü desem burun kıvırır hep nedense önüne koyuncada cumburlop yer hemen
yarınki hallerime göre karar verecem tatlıya anlayacağın bakalım oruç kafama vurmaz inşallah. inşallah hastada olmam yarın ilk gün genelde yataklık olurum çünküü
hosgeldin canımmm.. hepimizin dileği istegı bu.. en yakın zamanda ıns..
git canim git.. hasret gider..
yani küslük, kirginlik, öfke hepsi karisik.. ya bosver sonra senle dertlesiriz bi ara... böyle bi acayip bir sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?