2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende pcoluyum evet uzun sürüyor kimi zaman 3 ayı buluyor hatta ama ben yumurtlamada sıkıntı yaşıyorum sanırım çünkü yumurtlamadan önceki dönemim uzun gibi geliyor bana eminde değilim inşallah bayramdan sonra gidecem doktora o zaman kesin öğreneceğim

bu arada tarif çok basit sanırım bunu yaparım fazla uğraşmam iyi oldu teşekkür ederim

menbeta canım eksik gedik gördüysen uyar güzel deyip geçme
işin şakası tabiki teşekkürler şekerim..

regen kız sen ne alıngan olmuşun görmeyeli

Son düzenleme:

canım biz orayı satmayız yani baba ocağı orası ev güzel aslında deniz manzarası da var..ama gebzede biz orayı sevmiyoruz eşimin işi de uzak ondan orası kalır kirada bizde gezeriz bütün evller benim bu durumda
Allah gönlünüze göre versin canım inşallah içine sinen bi eviniz olur :)

yazdim bir seyler ötegeee sayfalarda kaldi

hazir kalabalikken bi konu acip da konusalim mi???

valla görmedim regentoşum afedersin konuşalım canım patlat bi konu :)

canım doktoru aksatma bnce kesin git..benim de yumurtam olmuyor işte onun için klomen ve menegon iğne kullandım onlar da fayda etmemişti oldu yumurtam ama büyümedi..en son klomen sayesinde 17 mm oldu işte çatlattık bakalım nolcak...sanada klomen verir belki canım genelde ilk bunla başlıyorlar ama inşallah gerek kalmaz ve bu ay hamiş çıkarsın canım.. :) tarif gerçekten basit ve çok lezzetli oluyor yaz için de uygun ben genelde sütlü tatlı yapıyorum yazın hamur tatlısını da kışın :)

kızz bende babamdan ailemde uzaktayım.. gecen aksam dinledim bunu.. ayy dinlemez olaydmm.. cok duygulandım. aglayamadım ama gercekci olayım.. aynı benım babamın sozleri... off gene ozledımm.. gidicemm bursaya yaaaa...

ahhhhhhhhh regentoşş ahhhhhhhhhhh yine benim damarıma bastınnn ben bu şarkıda mahvoluyorumm
asıl bu şarkı babası var ama olmayanlara gelsin

tatlıcadımm menun gercekten guzel.. ben tatlı olarak genelde pek zahmete girmiyorumm.. cok seven kimse yok cevremde ben sevooom ama.. yalancı tavuk gogsu veya sakızlı muhallebıde yapabılırsın.. profiterolde güzel ama bıraz ugrastırır. oldu ki cok yoruldum hıc ugrasmam sekerpareye serbet dokerim. oldu bitti...

kızz bende babamdan ailemde uzaktayım.. gecen aksam dinledim bunu.. ayy dinlemez olaydmm.. cok duygulandım. aglayamadım ama gercekci olayım.. aynı benım babamın sozleri... off gene ozledımm.. gidicemm bursaya yaaaa...

ahhhhhhhhh regentoşş ahhhhhhhhhhh yine benim damarıma bastınnn ben bu şarkıda mahvoluyorumm
asıl bu şarkı babası var ama olmayanlara gelsin

istediginize gelsin kizlar.. vallahi beni aglatiyor bilmiyorum.. ben babama küskünüm belki biraz da ondandir.. firsati olan gitsin görsün özlediklerini.. üc günlük dünyada neyin kahrini cekiyoruz ki sanki?? kafam bozuluyor zaten

ağlamayın yahuuuuuuu
benide ağlatacaksınız
ben buna değilde genelde zaranın kızım diyor,yavrum diyor diye bir türküsü var onda çok etkilenirim
Allahtan bayrama az var bana evimin yolları yani

sen demi küssün regentoşumm ben yıllardır babamı görmüyorumm..çok öfkeliyim ona ama yinede bi tarafım hep acır

ağlamayın yahuuuuuuu
benide ağlatacaksınız
ben buna değilde genelde zaranın kızım diyor,yavrum diyor diye bir türküsü var onda çok etkilenirim
Allahtan bayrama az var bana evimin yolları yani

git canim git.. hasret gider..

sen demi küssün regentoşumm ben yıllardır babamı görmüyorumm..çok öfkeliyim ona ama yinede bi tarafım hep acır

yani küslük, kirginlik, öfke hepsi karisik.. ya bosver sonra senle dertlesiriz bi ara... böyle bi acayip bir sey..

profiterol ben çoook severim çokta güzel yaparım ama işte çok uzun sürüyor,yapamam onu o yüzden halim yok onu yapmaya...
hlynın tarifi yapacam.baktım çok yoluldum hiçç karıştırmam bile kadayıfla sırf tavuk göğsünü veririm olur biter. benim kocam pek sevmiyor sütlü tatlı,aslında sevmediği yoktur maşallah herşeyi yer ama işte sütlaç desem tavuk göğsü desem burun kıvırır hep nedense önüne koyuncada cumburlop yer hemen
yarınki hallerime göre karar verecem tatlıya anlayacağın bakalım oruç kafama vurmaz inşallah. inşallah hastada olmam yarın ilk gün genelde yataklık olurum çünküü

bende profiterol densin akan sular durur.. bayılırım ona.. hadi bakalımm sana kolay gelsın yarın için.. yavas yavas yaparsın cok yorma kendını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…