2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hoş buldum Allah hepimize en yakında zamanda nasip etsin ozaman... Gerçi biz daha yeni bıraktık korunmayı daha yeni başladık çalışmalara ama insan hevesleniyor

hoşgeldin inşallah çok uğraşmadan yavruşuna kavuşursun. bir süre sonra insan çok kötü oluyor umutsuzluğa kapılıyor,şahsen bende öyle oldu ve ara bile verdim şuan korunmuyorum ama zerrede uğraşmadım bu ay tutsun diye. önümdeki ayda uğraşmayacağım. bayram sonrası tatil yapıp sonrada tekrar yoğunlaşacağım Allah nasip ederse. Anlayacağın çok fazla takma kafana sen emi! ben taktım taktım yine yok yine yok Allahım zamanında hayırlısını versin hepimize inşallah. hep böyle düşünüp kendimizi motive edelim

Aslında çok doğru söylüyorsunuz kadın doktorumda aynı şeyi söyledi fazla üstünde durma takıntı haline getirip strese girme dedi stres çok etkiliyormuş çünkü gebe kalmayı herşey yolunda bile olsa stres olumsuz etkiliyormuş. Bu işler sonuçta kısmet Allahın takdiri inşallah hepimize nasip eder.
Bende bu ay başladım doktorumun dediği tarihler arasında ilişkiye girmeye bakalım olmazsa bi daha ki aya bir ovulasyon testi edinip bi de öyle deneyecem

kocamla gobek yarıstırıyoruz....

ay yok artik.. göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermis ugrasma adamin göbegiyle... sen de kendinde göbek var diyorsan, hic göbek görmemissin derim... ayy yazik aslinda, burda genc genc cocuklarda bile öyle bi hal varki.. hic göbek paylari yok.. direk en assagidan kocaman bi göbek cikiyor.. vallahi biz 3-5 kiloyla, göbekle felan ugrasiyoruz ama halimize sükretmek lazim.. di mi tatlim??

gercekten mi yaa.. ben cok takıntılıyım kilo konusunda. ama ne kadar takıntı edersem o kadar sısıyorumm. bıde ilaclardan sonra 3 kilo aldımm.. sisiyorumm kız.. sen haklısın yavrumm.. oranın neresi oldugunu yazdım bu arada..

bakayim hemen...

yok kuzum takinca sisiyorsun o dogru, ilaclar da cok etkili.. ben oructan önce baslamistim azaltmaya ama nasil acayip azalttim ama.. gercekten de ise yariyor ne yedigine dikkat et yeter bence.. etmezsen de cok da ihtiyacin yok sekerim..

kız regen puf yemek istiyorsun ha

geri kalanları okumuştum önceden o yüzden en çok senin hikayeye güldüm

puffffff iddiyommm.. allah senii yasatsın.. komikti gıı..

e kizlar siz de yazin sordum kimse yazmamis, sizin de vardir komik hikayeleriniz.. yasanmis olanlar daha komik oluyor

kızlar ben kaçarr hepinize iyi geceler öpüyorumm :)

iyi geceler kuzzuuummmmmmm

kızz regenn komik bi olayım gelmıyor aklıma.. du dusunem bı... tsk ederimm cicim bana soylediklerin için.. kız ben dogustan acımm.dikkat ederım abartı yemem. herseyın gerektiği kadarından yerimm.. napalımm yaa spor yapmam lazımm. kondisyon aleti bana bakıyor ben ona bakıyorum. bir türlü uyusamıyoruz..

aklina gelirse yazarsin canim...

ay kondisyon aletiyle uzaktan ask yasiyorsunuz yani.. valla ben de yeme istegim aziyor arada bir ama tutuyorum yooooook olmaz eski kiloma dönmem lazim.. yemek beni mutlu ediyor.. ama eski halim daha da mutlu ediyor ikisinden birini secmem lazim.. ama dedigin gibi ben de dogustan acim, hem de abur cubura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…