- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.561
Hoş buldumAllah hepimize en yakında zamanda nasip etsin ozaman... Gerçi biz daha yeni bıraktık korunmayı daha yeni başladık çalışmalara ama insan hevesleniyor
hoşgeldin inşallah çok uğraşmadan yavruşuna kavuşursun. bir süre sonra insan çok kötü oluyor umutsuzluğa kapılıyor,şahsen bende öyle oldu ve ara bile verdim şuan korunmuyorum ama zerrede uğraşmadım bu ay tutsun diye. önümdeki ayda uğraşmayacağım. bayram sonrası tatil yapıp sonrada tekrar yoğunlaşacağım Allah nasip ederse. Anlayacağın çok fazla takma kafana sen emi! ben taktım taktım yine yok yine yok Allahım zamanında hayırlısını versin hepimize inşallah. hep böyle düşünüp kendimizi motive edelim
kızlarrrr fotograf koydum bakınnn.. kafanızz dagılsın bıraz....
sirayla kuzum sirayla
kizlar yaziyi okuyana kadar ben bakayim hemen merak ettimmm
kocamla gobek yarıstırıyoruz....
ay yok artik.. göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermisugrasma adamin göbegiyle... sen de kendinde göbek var diyorsan, hic göbek görmemissin derim... ayy yazik aslinda, burda genc genc cocuklarda bile öyle bi hal varki.. hic göbek paylari yok.. direk en assagidan kocaman bi göbek cikiyor.. vallahi biz 3-5 kiloyla, göbekle felan ugrasiyoruz ama halimize sükretmek lazim.. di mi tatlim??
kızlar ben kaçarr hepinize iyi geceler öpüyorumm :)
gercekten mi yaa.. ben cok takıntılıyım kilo konusunda. ama ne kadar takıntı edersem o kadar sısıyorumm. bıde ilaclardan sonra 3 kilo aldımm.. sisiyorumm kız.. sen haklısın yavrumm.. oranın neresi oldugunu yazdım bu arada..
kız regen puf yemek istiyorsun ha
geri kalanları okumuştum önceden o yüzden en çok senin hikayeye güldüm
puffffff iddiyommm.. allah senii yasatsın.. komikti gıı..
kızlar ben kaçarr hepinize iyi geceler öpüyorumm :)
kızz regenn komik bi olayım gelmıyor aklıma.. du dusunem bı... tsk ederimm cicim bana soylediklerin için.. kız ben dogustan acımm.dikkat ederım abartı yemem. herseyın gerektiği kadarından yerimm.. napalımm yaa spor yapmam lazımm. kondisyon aleti bana bakıyor ben ona bakıyorum. bir türlü uyusamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?