- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.581
neyse tatliskom bende kacayımm ufaktan.. gece gelirim belki.. hadi hoscakal...
hadi hosca kal kuzum..ben de bugün kanepede yatcam.. yazik kocisim nasil uyuyor yatagin tam ortasinda uyandirmayayim.. hasta kac gündür hem calisiyor hem igneler vuruluyor hemde uyuyamiyor... burda olursam kaldigimiz yerden devam ederiz...
şimdi gelmiş...
diyordum kiiii gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy gecmiş olsun yavrumm.. canım ben kocamsız hayatta yatamam.. git sokul kız yanına.. kanepede tutulmasın oran buran felan..
ay tatlicadim tam agliyordum, postunu görünce gülme tuttu.. yok kiz alinganlik degil, laf atiyorum sadece beni de görün diye
kizlar yaaaa...... su sarkiyi dinleyim de siz de aglayin.. özellile babasindan uzakta olanlara gelsin:
Hüzünlü Şarkılar'ın Videoları: Ferhat Göçer - Kızım (2010 Yeni) [HQ] | Facebook
ahhhhhhhhh regentoşş ahhhhhhhhhhh yine benim damarıma bastınnn ben bu şarkıda mahvoluyorumm
asıl bu şarkı babası var ama olmayanlara gelsin
bu şarkının yerı bende cok ayrı... Babamın kanser oldugunu ogrendıgımde dınlemeye baslamıstımm tekrar tekrar dınleyıp dururum hala , babamı kaybettım şimdi...Size tek tavsıyemm uzaktada olsa babanızın yaşadıgı ıcın cok şanslısınız... Allahım hepınızın babasına uzun ömürler versınn inşallahhhh
başın sağolsun canım
ya canim onu rahatsiz etmemek icin.. sabahda atesimi ölcüyorumya, saat caliyor uyaniyor o da.. bu hafta sabahlar hep 6da kalkti zaten.. sabah bir de benim saat sesine uyanmasin.. deliksiz bi uyku ceksin öpmedim bile yaa.. bi daha ah etmicem varya.. ahim mi tuttu ne adam kac gündür ne halde...
ben miyim bu gidip gelen???
nasılsınız kızlar ? ayy bi film izliyorum ömrümde ilk defa bi filmde ağlıyorum yaaaslında ağlanacak bişey yok sanki ama üff ne oluyo yaa
ya canim onu rahatsiz etmemek icin.. sabahda atesimi ölcüyorumya, saat caliyor uyaniyor o da.. bu hafta sabahlar hep 6da kalkti zaten.. sabah bir de benim saat sesine uyanmasin.. deliksiz bi uyku ceksin öpmedim bile yaa.. bi daha ah etmicem varya.. ahim mi tuttu ne adam kac gündür ne halde...
ben miyim bu gidip gelen???
nasılsınız kızlar ? ayy bi film izliyorum ömrümde ilk defa bi filmde ağlıyorum yaaaslında ağlanacak bişey yok sanki ama üff ne oluyo yaa
evet tatliskom sensinolabilir.. cok icleniyordun son gunlerde.. acil sifalar kocacıgına..
breshka nın hormonları tavan yaptı.. listeye bir hamile daha ekleniyor Allah ın izniyle.. bu ramazan ayında ins hepimizin yüzü güler..
menbetaaaaaaaaaa İnşallah canım benimsabah 7 ye kadar oturmayı planlıyorum sonra akşama kadar yatıcam dünde öyle yaptım hiç uyumadım ama misafirim vardı zaten sahurdan sonrada yatmadım işler falan derken bugün 3.5 muydu... 4 müydü ne o zaman kalktım oooh uykuya doydum valla .. Sen ne yapıyosun bu saatte ?
h.içi bende yatamıyorum canım yaa sonrada iş yerinde öğlene kadar uyukluyorum ...gerçi bugün de sabah 7.5 da yattım 4 gibi kalktım işte ama akşam gene uykum geldi anlamadım bende bu işi .... Misafirlerin gitmesine sevindim ben bile sinir olmuştum ramazanda yatılı misafirmi olur oruç tutsalar bare neyse iyki gitmişlercanım bende sahura kadar oturuyorum. namazımı kılıyorum yatıyorum. sonra don o tarafa don bu tarafa uyuyamıyorum. kalkıyorum geliyorum kk ne.. burasıda beni cagırıyorr zatenn..
benimde misafirlerim vardı hesapta kalıcaklardı 4-5 gun. iftardan sonra gittiler..
ohh masallah canımm. uyu tabi ya ne olacak.. bende artık o saatlere dogru kalkarım. bi uykum gelse..
h.içi bende yatamıyorum canım yaa sonrada iş yerinde öğlene kadar uyukluyorum ...gerçi budün de sabah 7.5 da yattım 4 gibi kalktım işte ama akşam gene uykum geldi anlamadım bende bu işi .... Misafirlerin gitmesine sevindim ben bile sinir olmuştum ramazanda yatılı misafirmi olur oruç tutsalar bare neyse iyki gitmişler
inşallah canım yaa bu ay olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam.. bayramda babamlara gidip te müjdemi isterim torun geliyor demeyi çok istiyorum adamcağız bana direk soramıyo annemi sıkıştırıp duruyormuş canlarım benim yaa ... Antalyadan abimlerde gelicek bütün aile benden bebek haberi bekliyor artık inşallah olur bu ay Rabbim duysun sesimiziah canım sen bendeki sevinci gorsenn..tsk ederim hayatımm..
evet sen bu hafta hep uyukluyordunn ins uyku halinin coook guzel bır nedenı vardır..
inşallah canım yaa bu ay olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam.. bayramda babamlara gidip te müjdemi isterim torun geliyor demeyi çok istiyorum adamcağız bana direk soramıyo annemi sıkıştırıp duruyormuş canlarım benim yaa ... Antalyadan abimlerde gelicek bütün aile benden bebek haberi bekliyor artık inşallah olur bu ay Rabbim duysun sesimizi
diliyorum allah ımdan.. her gece duamıda ediyorumm.. hepimize hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebişlerimizi yollayacak..
bu arada ins istediğini gerceklestirirsin güzelimm...
bitane sana, bitane sılaya, regene 3 ay sonra, bitane azraya, 2 tane bana, 2 tane hly ya, bitane arzuma.. ay baska kimseyi hatırlayamadım sabahın bu saatinde.. kusuruma bakmayın kızlar.. hly dan cok umutluyum bu ayy.. ins olur.. ben ikizlerim olsun coooook istiyorumm.. tabi hayırlısı olsunda bitane ikitane hıc farketmez...
hamile olanlarada cooook guzel hamılelik gecirip sag salim bebiskolarını kucaklarına almayı nasip etsin yarabbimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?