2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

amin canımm..

kuppe ile tatlıcadi telefonda gorusmus. tatlıcadı haberlerin iyi oldugunu soyledi. bildiğim bu kadar..

screamaway bende merak ediyorum..Allah bebegini ona bagıslasın..

amin canımm..

kuppe ile tatlıcadi telefonda gorusmus. tatlıcadı haberlerin iyi oldugunu soyledi. bildiğim bu kadar..

screamaway bende merak ediyorum..Allah bebegini ona bagıslasın..

ayy sevindim yaa heyecanlanıyordu ... Amin canım Allah kimseye dert verip derman aratmasın inşallah güzel haberleriyle biran önce gelir screamaway da .. Neyse canım ben çıkıyorum balkondan çamaşırlarımı toplayım biraz ufak tefek işim var onları da bitireyimde yarına iş kalmasın malum bayaa uyuyacağım akşama iftara da annemlere gidicem Kendine iyi bak canım sende fazla oyalanma uyu artık

çiçek hosgeldin... hayırdır bu saatte guzelım.. yatıp dınlen hayatım. hamiş hamiş bu saatte ayak olma..

amin hayatım ins.. kuppe ye bende sevındım..

kolay gelsın sana.. yarın 5 e kadar yatarsın artık.. iftar derdinde yok ohh.. hadi bakalım.. bı gelse benımkıler yatıcam ama bı damla uykum yok.. sende kendine iyi bak..

ayyy kuppeciğimin kontrolü bitmiştir herhalde bi gelsede haber verse yahu merak ettim...inşallahh güzel haberlerle gelir :)

Merhaba kızlar, KUPPEnin randevu kaçtaydı??

Herkes iyidir umarım

fıstıklarrr teşekkür ederimm beni merak etmişsinizzzz..tatlicadim yazmış zaten ona da teşekkür ederimmmmmmmmmmmm..
kontrol çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bebişin pıtpıtlarını duydukk..çok güzeldi..bebekten çok eşimi izledim o an..Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhh fıstıklar..gerçekten çok farklı bir duygu..bebeğimiz şuan 1 cm ama o halde bile şekli belli olmuş..Allahım o kadar büyük ki..şükürler olsun verdiklerine de vermediklerine de..

Hadi gözün aydın güzelim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. O 1 cm.in bile zerresini yaratamayız.

Çok sevindim valla

Yarında ben gidicem bakalım bizim ufaklık ne kadar olmuş teyzesi.

tuğçecim başın sağolsun canım...

aminn şekerimm çok saol da bundan sonra dua ederken bana 3 de timam mıı ben 2 kız 1 oğlan istiyorum inşallahh Allah ın izniylee :)

ayy kuppecim canım şükür bak ne güzel duymuşsun güzel bebeğinin güzel kalp atışlarını maşallahhh :)) Allah daim etsin tamamına erdirsin canım inşallah :) o 1 cm.i yirim benn ohh tatlımmm
ay eşin nasıldı? ben en çok kocacım için istiyorum ve onun tepkilerini çok merak ediyorum :) inşallah bigün bizde görücez o günleri :)

Hadi gözün aydın güzelim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. O 1 cm.in bile zerresini yaratamayız.

Çok sevindim valla

Yarında ben gidicem bakalım bizim ufaklık ne kadar olmuş teyzesi.

amin canımmmmm..çok teşekkür ederimmm..tabiii kiii mümkün müü bizim bunu yapabilmemiz..Allahım o kadar büyük ki, şükürler olsun emrine..aayyy seninkinin eller kollar bellidir artıkk canımmmmm, öper teyzesiiiii onuuuuuuuuuuu..bana da eylül 5 e randevu verdi doktor, ikili test yapılcakmış o tarihte..o test nası oluyo, hiç araştırmadım :90:

Ense kalınlığını ölçüyorlar canım. birde sen kan veriyorsun tahlil yapıyolar.

hiiiç stres filan yapılacak bi durum yok yani. Çok şükür Gençsin. İçini ferah tut hayatım

tuğçemm başın sağolsun.. çok üzüldüm..içim bi tuhaf oldu..Allah sizlere uzun ömürler versinn inşallah..nur içinde yatsın..

sağol fıstığımmmmmmm..eşimmle doktor kanka gibi olmuşlardııı..çk komik gözüküyodu, eşim iyice sokulmuş doktora ekranın dibine kadar girmişti..arada bana bakıyoo göz kırpıyo falan..çok hoştu yaa..hele çıkınca doktordan havalara uçuyordu resmen hülyacım..Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin fıstığımmmm..gerçekten güzel duygular..eminim ki sende yaşayacaksın en kısa zamanda

Ense kalınlığını ölçüyorlar canım. birde sen kan veriyorsun tahlil yapıyolar.

hiiiç stres filan yapılacak bi durum yok yani. Çok şükür Gençsin. İçini ferah tut hayatım

ense kalınlığını nası ölçüüüolar kii zaten her kontrolde farklı endişeler..nası geçecek kalan 7 ay bilmiyorum inşallah bir sorun çıkmaz canım ya..çok sağol

ayy ne güzel duygudur tabi..inşallah canım benim inşallahh sizlerin de dualarıyla olacak inşallahh :)

..Allah ım bizede nasip edecektir elbet zamanını bekliyordur inşallah hayırlısıyla tez zamanda olsun :) dayanmak zor valla

ikili test de ense kalınlığı ölçülüyor canım..bildiğim kadarıyla..içini ferah tut şimdiden onu düşünme..ALlah ım sağlıkla büyütsün bebeğini canım :)

HLY avatarındaki kedicikler çooooook tatlı..

Kuppecim USG ile ölçüyolar canım.. Sen böyle herzaman pozitif olda Allah'ın izniyle 7 ay da çarçabuk geçer inşallah.

kızlar bilgiler için teşekkürler..biz şimdi dışarıya çıkıyoruz, hiçbir kıyafetim olmuyo..ben çook şişko olcam galiba..bişiler bakicezzz kocişle..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

güle güle canımm :) yeni cicilerini şimdiden güle güle kullan:)

ay doktorumuz gelmıs.. nasılsın wifeofdemon cumm????

hoşbulduk tatlım, biraz geç gördüm postunu, kusura bakma olurmu bitanem? iyiyim sen nasılsın? durumlar nasıl? çalışmalar belirtiler... vs.?

herkes beni atlamis kimseler bana yazmamiiiiiiiiiiiiissssss tamam küstüm...

ben sana yazdım tatlım, sonra nette sorun oldu, mesajım gitti sanıyordum ama gitmemiş... nasılsın durumlar nasıl?

ben yeni katıldım aranıza...inş biz de bebek istiyoruz.gecen ay ki deneme olmadı ne yazık ki..bu aykini merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…