2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben yeni katıldım aranıza...inş biz de bebek istiyoruz.gecen ay ki deneme olmadı ne yazık ki..bu aykini merakla bekliyorum

hoşgeldin canım aramıza :) hikayen nedir kendini anlatır mısın biraz ?

Hoş geldin Bende yeniyim burda bizde eşimle yeni başladık denemelere bakalım Allahtan hayırlısı

snde hoşgeldin canım :)

Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

yaşasın biri bana cevap verdi )) burası çok güzelmiş yaa...inş ilk hamile olduğumu da burdan duyurcam

selam biz 3 buçuk yıldır evliyiz.temmuzda bebek çalışmalarına başladık.ilk ay olmadı.bu ayda deniyoruz bakalım...en son 26 temmuzda adet oldum.inş bu ay 21 temmuzda olmıcam...bugün büyük ihtimal yumurtlama günüm

daha yolun başındasın canım inşalalh çok beklemeden hemencecik kavuşursun bebeğine :)

doktora gittinmi peki hiç ilk kontrole yani...gebeliğe engel durumun varmı diye (Allah korusun da tedbir amaçlı )
ovulasyonun bugünse çalışma yapmayı ihmal etmeyin bide ilişkiden sonra kalkma yat canım :)

canim benimcok basin sagolsun.. Allahim geride kalanlarina omurle versin...ve soylediklerine de aynen katiliyorum..

oohh masallah canim... insallah da kalan aylarboyuncada ayni heycanla pururzsuz gecer tum randevularin...ve sonundada pitirciginasarilir birlikte photolarinizi paylasirsin bizlerle... 7ay ne kiii???

Allaha sukur topicimizde hersey yolunda gibi gozukuyor... birde screamawayimiz geleydi veiyiyiz diyeydi(((((((

Aaa ne tesadüf bende geçen ay 26 temmuzda adet oldum bu ay da 22 ağustosda falan bekliyorum Biz bu ay başladık ama denemelere bu aralarda yumurtlama dönemim işte bu hafta önemliymiş doktorum öyle hesapladı bakalım olursa kısmet olmazsa bi daha ki ay ovulasyon testi alıp öyle deneyecem

ayy ne olsn ayol sıkıntıdan patlıcammmmm kk da takılıorum işte hangi topikteydim bilir musunnnn..
bebişlerimizn odaları ve ne ciciler aldık topiklerine bakıodumm ay ne güzel bebk odaları süslü püslüüüüüüüü bayıldımmmmmmmmmmmm bnde istiyorummmmmmmmmmmmm :)

Ne kadar süre yatakda kalmak gerekir ki acaba? Ben 1 saat bile duramıyorum eşim zaten koşa koşa yıkanmaya gidiyor öyle nerde filmlerdeki gibi bütün geceyi yatakda sarılarak geçirmek

Ne kadar süre yatakda kalmak gerekir ki acaba? Ben 1 saat bile duramıyorum eşim zaten koşa koşa yıkanmaya gidiyor öyle nerde filmlerdeki gibi bütün geceyi yatakda sarılarak geçirmek

canım işte yarım saat 1 saat yeter..ama hemen duş alma bide vajinaya su tutma kocan yıkansın bişi olmaz :)

ayy kizlar dun misafirlervardi ugrastim valla butun gun....menumuyazayim ister misiniz fikir olur???

# tavuk corbasi
# elde actigimkiymali borek
# hazir yufkayla yaptigim peynirli borek
# etimekli tavuk salatasi
# coban salatasi
# icli kofte
# biber dolmasi
# etli patates kayigi
# ispanakli cannolenni

#ve tatli olarakta havuclu elmali etimek tatlisi(sIkIldigimmizbaklavaya bin basti vallahi),ddun bahsi gece hamur tatlilari cidden agir olabiliyor)

canim seninde pazarin bole geciyo yani desene... bende dunki misafirdenkalan evi toparlamaya calisiyorum..bugun yine var....

esimde uyuyor,bende ugras icerisindeyim isteee.... sizde aksama kalabaliksiniz canim sanirim kayninlar falan gelmis....

buarada avatarin dikkatimi cekmedi deil,kizin ve sen olarak dusunuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…