- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.621
ben yeni katıldım aranıza...inş biz de bebek istiyoruz.gecen ay ki deneme olmadı ne yazık ki..bu aykini merakla bekliyorum
Hoş geldinBende yeniyim burda bizde eşimle yeni başladık denemelere bakalım Allahtan hayırlısı
yaşasın biri bana cevap verdi)) burası çok güzelmiş yaa...inş ilk hamile olduğumu da burdan duyurcam
selam biz 3 buçuk yıldır evliyiz.temmuzda bebek çalışmalarına başladık.ilk ay olmadı.bu ayda deniyoruz bakalım...en son 26 temmuzda adet oldum.inş bu ay 21 temmuzda olmıcam...bugün büyük ihtimal yumurtlama günüm
canim benimcok basin sagolsun.. Allahim geride kalanlarina omurle versin...ve soylediklerine de aynen katiliyorum..bu şarkının yerı bende cok ayrı... Babamın kanser oldugunu ogrendıgımde dınlemeye baslamıstımm tekrar tekrar dınleyıp dururum hala , babamı kaybettım şimdi...Size tek tavsıyemm uzaktada olsa babanızın yaşadıgı ıcın cok şanslısınız... Allahım hepınızın babasına uzun ömürler versınn inşallahhhh
fıstıklarrr teşekkür ederimm beni merak etmişsinizzzz..tatlicadim yazmış zaten ona da teşekkür ederimmmmmmmmmmmm..
kontrol çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bebişin pıtpıtlarını duydukk..çok güzeldi..bebekten çok eşimi izledim o an..Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhh fıstıklar..gerçekten çok farklı bir duygu..bebeğimiz şuan 1 cmama o halde bile şekli belli olmuş..Allahım o kadar büyük ki..şükürler olsun verdiklerine de vermediklerine de..
herkese selammmm
nasılsınız bakalım...
wifeofdemon cum burdaydı nere gitti ...
selam biz 3 buçuk yıldır evliyiz.temmuzda bebek çalışmalarına başladık.ilk ay olmadı.bu ayda deniyoruz bakalım...en son 26 temmuzda adet oldum.inş bu ay 21 temmuzda olmıcam...bugün büyük ihtimal yumurtlama günüm
kankitom hoşgeldin nasılsın canım ?
kankitom diyen dillerini yerim senin. :)))
nasıl olsun be güzelim görümcenle oturuyoz. kaynanayla markete gidicez birazdan. sen napıyon nasılsın
yeni arkadaşlar da katılmış. hoşgeldiniz kızlarrrrr :)
sılacım naber nasılsın...
daha yolun başındasın canım inşalalh çok beklemeden hemencecik kavuşursun bebeğine :)
doktora gittinmi peki hiç ilk kontrole yani...gebeliğe engel durumun varmı diye (Allah korusun da tedbir amaçlı )
ovulasyonun bugünse çalışma yapmayı ihmal etmeyinbide ilişkiden sonra kalkma yat canım :)
Ne kadar süre yatakda kalmak gerekir ki acaba? Ben 1 saat bile duramıyorum eşim zaten koşa koşa yıkanmaya gidiyor öyle nerde filmlerdeki gibi bütün geceyi yatakda sarılarak geçirmek
selam kızlar ...:80: nasılsınız? wifeofdemon gelmiş yakalayamadım yaaa.. bide screamawaydan haber alsaydık ..
anaaaaaaaaaaaaa breshka canımm seni burda erken gördümm ..ben iftara 1 saat kala anca kalkarsın diye bekliodum
kankitom diyen dillerini yerim senin. :)))
nasıl olsun be güzelim görümcenle oturuyoz. kaynanayla markete gidicez birazdan. sen napıyon nasılsın
yeni arkadaşlar da katılmış. hoşgeldiniz kızlarrrrr :)
sılacım naber nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?