- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.641
:79:hadi ben kaçtım kızlar biraz uyumaya çalışıcam ... görüşürüz
çiçek hosgeldin... hayırdır bu saatte guzelım.. yatıp dınlen hayatım. hamiş hamiş bu saatte ayak olma..
ooooo sılacım döktürmnüssün ellerine saglik eminim hepsi cok güzel olmusturayy kizlar dun misafirlervardi ugrastim valla butun gun....menumuyazayim ister misiniz fikir olur???
# tavuk corbasi
# elde actigimkiymali borek
# hazir yufkayla yaptigim peynirli borek
# etimekli tavuk salatasi
# coban salatasi
# icli kofte
# biber dolmasi
# etli patates kayigi
# ispanakli cannolenni
#ve tatli olarakta havuclu elmali etimek tatlisi(sIkIldigimmizbaklavaya bin basti vallahi),ddun bahsi gece hamur tatlilari cidden agir olabiliyor)
Tamam dikkat ederim eşimde bende başak burcuyuz hayret valla benimki mi çok titiz kocalarda bu durum oluyor mu bilemiyorumcanım işte yarım saat 1 saat yeter..ama hemen duş alma bide vajinaya su tutmakocan yıkansın bişi olmaz :)
hoşbulduk tatlım, biraz geç gördüm postunu, kusura bakma olurmu bitanem? iyiyim sen nasılsın? durumlar nasıl? çalışmalar belirtiler... vs.?
ay ne kusuru olur mu guzelım.. bende iyim ne olsun.. calısmalar askıda guzelım ya. ramazandan mıdır bilmem.. ama bu aralar cok limoniyiz. o yuzden de olabilir.. regl olursam reglın son gunlerınde yenı doktoruma gıtmeyı dusunuyorum.. bayram bittiği gibi de hsg ye Allah ın izniyle..
kusura bakma canım yeni gördüm esim geceye gitmisti benimden erkenden uykum gelmisti sahura kadar uyumusum sonra da uykum gelmedi herhalde bu topikte en cok uyuyan benimdir gidecek bir yerim yok gelecek kimsem de bol bol uyuyorum
hoşbulduk tatlım, biraz geç gördüm postunu, kusura bakma olurmu bitanem? iyiyim sen nasılsın? durumlar nasıl? çalışmalar belirtiler... vs.?
ay ne kusuru olur mu guzelım.. bende iyim ne olsun.. calısmalar askıda guzelım ya. ramazandan mıdır bilmem.. ama bu aralar cok limoniyiz. o yuzden de olabilir.. regl olursam reglın son gunlerınde yenı doktoruma gıtmeyı dusunuyorum.. bayram bittiği gibi de hsg ye Allah ın izniyle..
kusura bakma canım yeni gördüm esim geceye gitmisti benimden erkenden uykum gelmisti sahura kadar uyumusum sonra da uykum gelmedi herhalde bu topikte en cok uyuyan benimdir gidecek bir yerim yok gelecek kimsem de bol bol uyuyorum
Valla benimde eşim bugün evde denemek istiyorum bendesevgili masumiyet...seninle aynıyız demek ki..benim hesaplamalarıma göre bugün yumurtlama günümüz.yani bugün çok önemli diyim sana...hemen kalkmamak gerekiyormuş onu duymuştum.bir de ayakları tepeye dikip o şeklde yatıp yarım saat durmak gerekiyormuş.bunları bugün uygulayacam.inş bu ay tutar...
oy oy oy yeni kızlarımız gelmiş.. hosgeldınız..
diliyorum allah ımdan.. her gece duamıda ediyorumm.. hepimize hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebişlerimizi yollayacak..
bu arada ins istediğini gerceklestirirsin güzelimm...
bitane sana, bitane sılaya, regene 3 ay sonra, bitane azraya, 2 tane bana, 2 tane hly ya, bitane arzuma.. ay baska kimseyi hatırlayamadım sabahın bu saatinde.. kusuruma bakmayın kızlar.. hly dan cok umutluyum bu ayy.. ins olur.. ben ikizlerim olsun coooook istiyorumm.. tabi hayırlısı olsunda bitane ikitane hıc farketmez...
hamile olanlarada cooook guzel hamılelik gecirip sag salim bebiskolarını kucaklarına almayı nasip etsin yarabbimm...
bu şarkının yerı bende cok ayrı... Babamın kanser oldugunu ogrendıgımde dınlemeye baslamıstımm tekrar tekrar dınleyıp dururum hala , babamı kaybettım şimdi...Size tek tavsıyemm uzaktada olsa babanızın yaşadıgı ıcın cok şanslısınız... Allahım hepınızın babasına uzun ömürler versınn inşallahhhh
Hoş bulduk :) Sizler burda birbirinizi tanıyorsunuz ama bende ufaktan sizleri tanımak isterim paylaşım güzeldir birbirimizi tanımakla başlaya biliriz :) ben 33 yaşımı dolduruyorum eylülde 1 senelik evliyim ve tabi ki rabbim nasip ederse bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum yeni evliyim ama yaşım itibariyle kendimi hazır hissediyorum.
cok tesekkür ederim canim benim güzel dualarin icin.. Allah razi olsun, senin de gönlünden ne geciyorsa onu versin insallaaaahhhhh...
Ne güzel genç evlenmişsiniz ben biraz geçe kalmış oluyorum :) Valla napim bu zamana nasipmiş çok şükür evimde eşimle mutluyum bi de rabbim bir evlat nasip ederse AİLE olucaz inşallah :) Allah hepimize tez zamanda nasip etsincanım bende 23 yasındayım. 3 ay sonra 3 senelik evli oluyorumm. 2,5 yıldır bebiş istiyoruz. kısmet bekliyoruz. insallah olacak..
aminn insAllah... nasılsın regencimm ??
slmm hosgeldinnn... yeni kızların akınına ugradık.. hosgeldinizz kızlarr...slm herkese
Ne güzel genç evlenmişsiniz ben biraz geçe kalmış oluyorum :) Valla napim bu zamana nasipmiş çok şükür evimde eşimle mutluyum bi de rabbim bir evlat nasip ederse AİLE olucaz inşallah :) Allah hepimize tez zamanda nasip etsin
iyiyim canim tesekkür ederim, biraz yürüyüs yaptik kocisle... sonra bir arkadasina gitti ben de eve ciktim.. kayinbabam bize bögürtlen toplamis, epeyce var.. ona bakcam simdi netten recel felan nasil yapabilirim diye.. yazik hepsi yenmez bozulmasin.. baska da degisik bir sey yok..
sen nasilsin??? iyisindir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?