2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

çiçek hosgeldin... hayırdır bu saatte guzelım.. yatıp dınlen hayatım. hamiş hamiş bu saatte ayak olma..

kusura bakma canım yeni gördüm esim geceye gitmisti benimden erkenden uykum gelmisti sahura kadar uyumusum sonra da uykum gelmedi herhalde bu topikte en cok uyuyan benimdir gidecek bir yerim yok gelecek kimsem de bol bol uyuyorum

ooooo sılacım döktürmnüssün ellerine saglik eminim hepsi cok güzel olmustur menünü cok begendim canım

sevgili masumiyet...seninle aynıyız demek ki..benim hesaplamalarıma göre bugün yumurtlama günümüz.yani bugün çok önemli diyim sana...hemen kalkmamak gerekiyormuş onu duymuştum.bir de ayakları tepeye dikip o şeklde yatıp yarım saat durmak gerekiyormuş.bunları bugün uygulayacam.inş bu ay tutar...

kusura bakma canım yeni gördüm esim geceye gitmisti benimden erkenden uykum gelmisti sahura kadar uyumusum sonra da uykum gelmedi herhalde bu topikte en cok uyuyan benimdir gidecek bir yerim yok gelecek kimsem de bol bol uyuyorum

ah canımm yalnızdın gece yani.. bende hayırdır dedim gice gice :)) bir sorun olmadıgına sevındım..

Sılacım menun şoooookk güzell.. daha ne olsun..

ah canımm yalnızdın gece yani.. bende hayırdır dedim gice gice :)) bir sorun olmadıgına sevındım..

Sılacım menun şoooookk güzell.. daha ne olsun..

Valla benimde eşim bugün evde denemek istiyorum bende Aslında bu aralar sık ilişkiye girmeye başladık cumaya kadar yani 12 ağustosa kadar zaman verdi benimde doktorum cumaya kadar 2 günde 1 ilişkiye girmen gerekiyor dedi. Ben yeni gittim doktora sende cumaya kadar olduğunu unutma madem aynı günlerde adet olmuşuz belki aynı zamanda gebe kalırız ayyyyyyyyyyyyy allammm ne güzel olurdu

oy oy oy yeni kızlarımız gelmiş.. hosgeldınız..

Hoş bulduk :) Sizler burda birbirinizi tanıyorsunuz ama bende ufaktan sizleri tanımak isterim paylaşım güzeldir birbirimizi tanımakla başlaya biliriz :) ben 33 yaşımı dolduruyorum eylülde 1 senelik evliyim ve tabi ki rabbim nasip ederse bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum yeni evliyim ama yaşım itibariyle kendimi hazır hissediyorum.

cok tesekkür ederim canim benim güzel dualarin icin.. Allah razi olsun, senin de gönlünden ne geciyorsa onu versin insallaaaahhhhh...

canim benim basin sagolsun.. tabiki her sey icin cok sükür.. insaniz iste kirldigimiz kizdigimiz küstügümüz seyler olmuyor degil.. hayat iste, ne getirecegi belli olmuyor..

canım bende 23 yasındayım. 3 ay sonra 3 senelik evli oluyorumm. 2,5 yıldır bebiş istiyoruz. kısmet bekliyoruz. insallah olacak..

canım bende 23 yasındayım. 3 ay sonra 3 senelik evli oluyorumm. 2,5 yıldır bebiş istiyoruz. kısmet bekliyoruz. insallah olacak..
Ne güzel genç evlenmişsiniz ben biraz geçe kalmış oluyorum :) Valla napim bu zamana nasipmiş çok şükür evimde eşimle mutluyum bi de rabbim bir evlat nasip ederse AİLE olucaz inşallah :) Allah hepimize tez zamanda nasip etsin

Kuppe'den güzel haberleri aldik cok sükür... ben demistim ona zaten bir sey olmayacak diye

Screamaway'i iyiden iyiye merak etmeye basladim nasil acaba??? bi ugrasa da durumu hakkinda bir sey yazsa yine yeter..

ve bir de azra'mi merak ediyorum ben yaaa... onu kac gündür göremiyorum iyidir insallah...sinyal gönderriiim bi... azra, azraaaa, azraaaaaaaaaaaa

tatille ramazan zaten beraber bitiyorlar.. ondan sonra herkes döner teker teker...

aminn insAllah... nasılsın regencimm ??

iyiyim canim tesekkür ederim, biraz yürüyüs yaptik kocisle... sonra bir arkadasina gitti ben de eve ciktim.. kayinbabam bize bögürtlen toplamis, epeyce var.. ona bakcam simdi netten recel felan nasil yapabilirim diye.. yazik hepsi yenmez bozulmasin.. baska da degisik bir sey yok..

sen nasilsin??? iyisindir insallah..

slmm hosgeldinnn... yeni kızların akınına ugradık.. hosgeldinizz kızlarr...

evet biraz oyle oldu. bu işler kader kısmet işi. neyin ne zaman olacagı hıc bellı olmuyor.. bızımde doktorlara gore hıcbırsorunumuz yok ama olmuyor işte. Allah bir gun gonderecek.. o hayırlı zamanı beklıyoruz.

Allah mutlulugunuzu daim etsin.. en yakın zamanda gondersin bebişinizi..

iyim güzelim ne olsun. yalnız yalnız takılıyorumm.. bizimkiyle limoniyiz...
receli cok guzel olur bogurtlenın .. bende mor erikten yapmıstım gecensene. süperdi ya.. hafif ekşimsi.. ayy aşerdimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…