- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.661
slmm hosgeldinnn... yeni kızların akınına ugradık.. hosgeldinizz kızlarr...
evet biraz oyle oldu. bu işler kader kısmet işi. neyin ne zaman olacagı hıc bellı olmuyor.. bızımde doktorlara gore hıcbırsorunumuz yok ama olmuyor işte. Allah bir gun gonderecek.. o hayırlı zamanı beklıyoruz.
Allah mutlulugunuzu daim etsin.. en yakın zamanda gondersin bebişinizi..
slmm hosgeldinnn... yeni kızların akınına ugradık.. hosgeldinizz kızlarr...
iyim güzelim ne olsun. yalnız yalnız takılıyorumm.. bizimkiyle limoniyiz...
receli cok guzel olur bogurtlenın .. bende mor erikten yapmıstım gecensene. süperdi ya.. hafif ekşimsi.. ayy aşerdimmm...
cicegim ve menbatam... sagolu kizlar menu iste ama inanin icimde parcalanmiyor deil...afrikadaki din kardeslerimiz resmen olumsinirindalar.... goz yaslarimi tutamiyorum o cocuklari gordukce..bu menuyude 3aile grubu iin hazirladim.. israftan kacinalim ve kardeslerimizi unutmayaliyim derim... onlar iinde birseyler yapabiliriz!!!
hoşbulduk nasılsınız napıonuz
gerçi nepimizin beklentisi aynı naptımızda belli
aman yaa ne zaman limoni degiliz ki sanki
ayyyyyyyyy insallah kiz.. hamis ol da as eeeeerrrr, kocacin böyle market market gezsin istedigini bulabilmek icinnn.. ben de biraz da erik var.. onuda yapsam aslinda.. tabi pc basindan kalkabilirsem
cicegim ve menbatam... sagolu kizlar menu iste ama inanin icimde parcalanmiyor deil...afrikadaki din kardeslerimiz resmen olumsinirindalar.... goz yaslarimi tutamiyorum o cocuklari gordukce..bu menuyude 3aile grubu iin hazirladim.. israftan kacinalim ve kardeslerimizi unutmayaliyim derim... onlar iinde birseyler yapabiliriz!!!
canim azra benimde kafama takili ve hakkaten nerelerde acaba... iyi insallah bize her hangi bir malumat vermemisti demi???Kuppe'den güzel haberleri aldik cok sükür... ben demistim ona zaten bir sey olmayacak diye
Screamaway'i iyiden iyiye merak etmeye basladim nasil acaba??? bi ugrasa da durumu hakkinda bir sey yazsa yine yeter..
ve bir de azra'mi merak ediyorum ben yaaa... onu kac gündür göremiyorum iyidir insallah...sinyal gönderriiim bi... azra, azraaaa, azraaaaaaaaaaaa
tatille ramazan zaten beraber bitiyorlar.. ondan sonra herkes döner teker teker...
çok üzülüyorum güzelim onlara.. Allah kimseyi aclıkta terbiye etmesinn.. her gece dualarımdalar..
aynen katılıyorum sana.. senin hikayen nedir ?????
konusmucam onla... bu aralar cok ekiyor beni..
biraz sekerle bekletmen lazım bildiğim kadarıyla. yani ben oyle yapmıstım güzelim.. erikleri yıkadım ayıkladım dorde boldum yayık tencereme ilk olarak eriklerimin bir kısmını koydum sonra goz kararı seker. erikler bitene kadar aynı işleme devam.. yarın gune yakın beklettim belkide daha fazla.. işim cıkmıstı kaynatamamıstım.. sonracgıma kaynattım. üzerindeki kopuklerını topladımm... sonra sogudu.. sonra cam kavonoza.. ohh ne guzel tarif verdim dimi.. sen netten bak genede canımmmmmmm.. benım yaptıgım boyleydi...
aynen katılıyorum sana.. senin hikayen nedir ?????
konusmucam onla... bu aralar cok ekiyor beni..
biraz sekerle bekletmen lazım bildiğim kadarıyla. yani ben oyle yapmıstım güzelim.. erikleri yıkadım ayıkladım dorde boldum yayık tencereme ilk olarak eriklerimin bir kısmını koydum sonra goz kararı seker. erikler bitene kadar aynı işleme devam.. yarın gune yakın beklettim belkide daha fazla.. işim cıkmıstı kaynatamamıstım.. sonracgıma kaynattım. üzerindeki kopuklerını topladımm... sonra sogudu.. sonra cam kavonoza.. ohh ne guzel tarif verdim dimi.. sen netten bak genede canımmmmmmm.. benım yaptıgım boyleydi...
kuzum listeni gördüm de dedimki kendi kendime, hepsini yaptin da o icli köfte nerden cikti.. onca seyin arasinda onu nasil becerdin de yaptin?? ben olsam hic ugrasmazdim.. he ben sunu yaparim.. bi ara bi gaz gelir, yapip buzluga atarim
canim bu arada afrikadaki insanlarin icin, biz bagis yaptik.. yani icini ferahlatmak istiyorsan ''güvenilir'' bi kuruma bagis yapabilirsin.. yani cok bir sey degil, hatta az bile, ama bizim de elimizden gelen bu... gerci bizim icin para olmaya 10 euro bile orda ne kadar cok degerlidir onu da bilmiyoruz.. yani zor degil.. elimiz ermese, gözümüz görmese de yardim edebiliriz.. ha bu niyeti suistimal edip, arada yiyen olursa onlara da zaten haram, zehir, zikkim...
canim benim basin sagolsun.. tabiki her sey icin cok sükür.. insaniz iste kirldigimiz kizdigimiz küstügümüz seyler olmuyor degil.. hayat iste, ne getirecegi belli olmuyor..
canim benimcok basin sagolsun.. Allahim geride kalanlarina omurle versin...ve soylediklerine de aynen katiliyorum..
tuğçecim başın sağolsun canım...
tuğçemm başın sağolsun.. çok üzüldüm..içim bi tuhaf oldu..Allah sizlere uzun ömürler versinn inşallah..nur içinde yatsın..
ense kalınlığını nası ölçüüüolar kiizaten her kontrolde farklı endişeler..nası geçecek kalan 7 ay bilmiyorum inşallah bir sorun çıkmaz canım ya..çok sağol
ayy kizlar dun misafirlervardi ugrastim valla butun gun....menumuyazayim ister misiniz fikir olur???
# tavuk corbasi
# elde actigimkiymali borek
# hazir yufkayla yaptigim peynirli borek
# etimekli tavuk salatasi
# coban salatasi
# icli kofte
# biber dolmasi
# etli patates kayigi
# ispanakli cannolenni
#ve tatli olarakta havuclu elmali etimek tatlisi(sIkIldigimmizbaklavaya bin basti vallahi),ddun bahsi gece hamur tatlilari cidden agir olabiliyor)
selam biz 3 buçuk yıldır evliyiz.temmuzda bebek çalışmalarına başladık.ilk ay olmadı.bu ayda deniyoruz bakalım...en son 26 temmuzda adet oldum.inş bu ay 21 temmuzda olmıcam...bugün büyük ihtimal yumurtlama günüm
Ne güzel genç evlenmişsiniz ben biraz geçe kalmış oluyorum :) Valla napim bu zamana nasipmiş çok şükür evimde eşimle mutluyum bi de rabbim bir evlat nasip ederse AİLE olucaz inşallah :) Allah hepimize tez zamanda nasip etsin
30 yaşına giirdim haziranda 9 aylık evli hiç korunmadık bebiş istiyorum doktora gittim intihap vardı biara antibiyotikler kullandım geçti tam gaz çalışmalara devam her ay bir umutla bekliyorum öle işte
he bu arada canım erik çektirdin
tatlim icli kofteyi kolay yoldan yaptim ama lezzet olarak normalinden hiic eksigi yok fazlasi var..bulgurla kiymayi ve diger malzemeleleri ayni anda yogurdumve once haslayip,sonra kizarttim bolca soslaaaa......................
guzelim yaaaa oguvenilir bagis kurumunu arama cabasindayiz.. trde de arastirdimnetten..burdada camilere veriyorlar.. belcika kanallari hesapnumarasiveriyorlar... sastik kaldik.... ben epeyce vermek istiyorum ... vallahi Allah icin... hani yardim aciktan yapilmaz ama bu durum cok farkli .... insallah dedigin gibi karinca kararinca biseyler uyapabiliriz... damlaya damlaya gol olur tatlim....
aaa oruclu oruclu kusura bkma tatlımm..
iltihaptan bende cok cektimm. asırı derecede iltihabım vardı.. fitiller antibiyotikler oy oy oy ne cok ilac kullandımm..
hayırlısıyla olur guzelımm.. daha yenisin.. biraz daha deneyinn.. olmadı ufak bir tedaviye baslarsınız.. bakarsın tutuvermiş..
canım bende sahura kadar oturuyorum. namazımı kılıyorum yatıyorum. sonra don o tarafa don bu tarafa uyuyamıyorum. kalkıyorum geliyorum kk ne.. burasıda beni cagırıyorr zatenn..
benimde misafirlerim vardı hesapta kalıcaklardı 4-5 gun. iftardan sonra gittiler..
ohh masallah canımm. uyu tabi ya ne olacak.. bende artık o saatlere dogru kalkarım. bi uykum gelse..
diliyorum allah ımdan.. her gece duamıda ediyorumm.. hepimize hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebişlerimizi yollayacak..
bu arada ins istediğini gerceklestirirsin güzelimm...
bitane sana, bitane sılaya, regene 3 ay sonra, bitane azraya, 2 tane bana, 2 tane hly ya, bitane arzuma.. ay baska kimseyi hatırlayamadım sabahın bu saatinde.. kusuruma bakmayın kızlar.. hly dan cok umutluyum bu ayy.. ins olur.. ben ikizlerim olsun coooook istiyorumm.. tabi hayırlısı olsunda bitane ikitane hıc farketmez...
hamile olanlarada cooook guzel hamılelik gecirip sag salim bebiskolarını kucaklarına almayı nasip etsin yarabbimm...
fıstıklarrr teşekkür ederimm beni merak etmişsinizzzz..tatlicadim yazmış zaten ona da teşekkür ederimmmmmmmmmmmm..
kontrol çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bebişin pıtpıtlarını duydukk..çok güzeldi..bebekten çok eşimi izledim o an..Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhh fıstıklar..gerçekten çok farklı bir duygu..bebeğimiz şuan 1 cmama o halde bile şekli belli olmuş..Allahım o kadar büyük ki..şükürler olsun verdiklerine de vermediklerine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?