2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Ne güzel bir sorununuz yokmuş hem yaşınızda genç daha ne olsun çok şükür bunlarda önemli Herşeyin bir zamanı var cemil cümlemize nasip etsin inşallah bebişlerimizi

cicegim ve menbatam... sagolu kizlar menu iste ama inanin icimde parcalanmiyor deil...afrikadaki din kardeslerimiz resmen olumsinirindalar.... goz yaslarimi tutamiyorum o cocuklari gordukce..bu menuyude 3aile grubu iin hazirladim.. israftan kacinalim ve kardeslerimizi unutmayaliyim derim... onlar iinde birseyler yapabiliriz!!!

iyim güzelim ne olsun. yalnız yalnız takılıyorumm.. bizimkiyle limoniyiz...
receli cok guzel olur bogurtlenın .. bende mor erikten yapmıstım gecensene. süperdi ya.. hafif ekşimsi.. ayy aşerdimmm...

aman yaa ne zaman limoni degiliz ki sanki

ayyyyyyyyy insallah kiz.. hamis ol da as eeeeerrrr, kocacin böyle market market gezsin istedigini bulabilmek icinnn.. ben de biraz da erik var.. onuda yapsam aslinda.. tabi pc basindan kalkabilirsem

çok üzülüyorum güzelim onlara.. Allah kimseyi aclıkta terbiye etmesinn.. her gece dualarımdalar..

hoşbulduk nasılsınız napıonuz

gerçi nepimizin beklentisi aynı naptımızda belli

aynen katılıyorum sana.. senin hikayen nedir ?????

aman yaa ne zaman limoni degiliz ki sanki

ayyyyyyyyy insallah kiz.. hamis ol da as eeeeerrrr, kocacin böyle market market gezsin istedigini bulabilmek icinnn.. ben de biraz da erik var.. onuda yapsam aslinda.. tabi pc basindan kalkabilirsem

konusmucam onla... bu aralar cok ekiyor beni..

biraz sekerle bekletmen lazım bildiğim kadarıyla. yani ben oyle yapmıstım güzelim.. erikleri yıkadım ayıkladım dorde boldum yayık tencereme ilk olarak eriklerimin bir kısmını koydum sonra goz kararı seker. erikler bitene kadar aynı işleme devam.. yarın gune yakın beklettim belkide daha fazla.. işim cıkmıstı kaynatamamıstım.. sonracgıma kaynattım. üzerindeki kopuklerını topladımm... sonra sogudu.. sonra cam kavonoza.. ohh ne guzel tarif verdim dimi.. sen netten bak genede canımmmmmmm.. benım yaptıgım boyleydi...

kuzum listeni gördüm de dedimki kendi kendime, hepsini yaptin da o icli köfte nerden cikti.. onca seyin arasinda onu nasil becerdin de yaptin?? ben olsam hic ugrasmazdim.. he ben sunu yaparim.. bi ara bi gaz gelir, yapip buzluga atarim

canim bu arada afrikadaki insanlarin icin, biz bagis yaptik.. yani icini ferahlatmak istiyorsan ''güvenilir'' bi kuruma bagis yapabilirsin.. yani cok bir sey degil, hatta az bile, ama bizim de elimizden gelen bu... gerci bizim icin para olmaya 10 euro bile orda ne kadar cok degerlidir onu da bilmiyoruz.. yani zor degil.. elimiz ermese, gözümüz görmese de yardim edebiliriz.. ha bu niyeti suistimal edip, arada yiyen olursa onlara da zaten haram, zehir, zikkim...

canim azra benimde kafama takili ve hakkaten nerelerde acaba... iyi insallah bize her hangi bir malumat vermemisti demi???
çok üzülüyorum güzelim onlara.. Allah kimseyi aclıkta terbiye etmesinn.. her gece dualarımdalar..

amin canim Rabbim insallah kabul etsin dualarimizi... komsusu acken tok yatanbizden deildir.... dedigin gibi kimseyi acliklaterbiye etmesin Rabbim...bizoruc tutuyoruz,ac kaliyoruz ama biliyoruzki aksama cesit cesit mamalar elimizin altinda..... ama onlara herzaman oyle..((

sagol canim bakmadim daha nasil yapcama ay cok tembelim cok.. ikizime hic cekmemisim bu konuda senin tarif ettigin gibi yaparim tatlim.. olmazsa aksam yatmadan koyarim, yarin isten gelince kaynatirim.. epeyce beklemis olur..

30 yaşına giirdim haziranda 9 aylık evli hiç korunmadık bebiş istiyorum doktora gittim intihap vardı biara antibiyotikler kullandım geçti tam gaz çalışmalara devam her ay bir umutla bekliyorum öle işte

he bu arada canım erik çektirdin

Son düzenleme:

tatlim icli kofteyi kolay yoldan yaptim ama lezzet olarak normalinden hiic eksigi yok fazlasi var..bulgurla kiymayi ve diger malzemeleleri ayni anda yogurdumve once haslayip,sonra kizarttim bolca soslaaaa......................

guzelim yaaaa oguvenilir bagis kurumunu arama cabasindayiz.. trde de arastirdimnetten..burdada camilere veriyorlar.. belcika kanallari hesapnumarasiveriyorlar... sastik kaldik.... ben epeyce vermek istiyorum ... vallahi Allah icin... hani yardim aciktan yapilmaz ama bu durum cok farkli .... insallah dedigin gibi karinca kararinca biseyler uyapabiliriz... damlaya damlaya gol olur tatlim....

canim benim basin sagolsun.. tabiki her sey icin cok sükür.. insaniz iste kirldigimiz kizdigimiz küstügümüz seyler olmuyor degil.. hayat iste, ne getirecegi belli olmuyor..

canim benimcok basin sagolsun.. Allahim geride kalanlarina omurle versin...ve soylediklerine de aynen katiliyorum..

tuğçecim başın sağolsun canım...

tuğçemm başın sağolsun.. çok üzüldüm..içim bi tuhaf oldu..Allah sizlere uzun ömürler versinn inşallah..nur içinde yatsın..

Allah razı olsun hepınızden kızlarr saolun...

ense kalınlığını nası ölçüüüolar kii zaten her kontrolde farklı endişeler..nası geçecek kalan 7 ay bilmiyorum inşallah bir sorun çıkmaz canım ya..çok sağol

Cnm bnm yaaa demek bebısının pıt pıtlarını duydunn cok şükür rabbıme Aklına kötü şeyler getirmemeye calıs... Bende senın gıbıyım acaba yaşıyomu büyüdümü geliştimi diye düşünüp duruyodum ama çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldıkk bundan sonrada inşallah boyle devam eder... İçini ferah tut tatlım...
Bende geçen hafta yaptırdım 2.li testi bebegın ensesınden keseye kadar olan kısmı ölçüyolarr usg ıle sonrada kan testı yapıolar sonucu 2,3 güne cıkıyor... Benım drum arayıp hersey normal demişti Allahın izniyle senınde öyle olucakk ... İnsanın endişeleri hiç bitmiyorki yaaa pofffffffffffff

Ohh sılacım döktürmüşsün valla ellerıne sağlık cnm bnm :)

Hoşgeldınız aramıza kızlar :) İnşallah tez zmnda burada hamılelıgınızı kutlarız

aaa oruclu oruclu kusura bkma tatlımm..

iltihaptan bende cok cektimm. asırı derecede iltihabım vardı.. fitiller antibiyotikler oy oy oy ne cok ilac kullandımm..

hayırlısıyla olur guzelımm.. daha yenisin.. biraz daha deneyinn.. olmadı ufak bir tedaviye baslarsınız.. bakarsın tutuvermiş..

bagisla canim.. Allah rizasi icin tabi.. sen verirsen ben verirsem, amma az amma cok, birikince dünyalar ortaya cikar.. dedigin gibi damlaya damlaya göl olur.. biz zaten hepsine yetemeyiz imkansiz bir sey.. ama bizim üc bes parca alabildigim para oaralarda bi ailenin bir günlük mutvak masrafi.. bu da cok bir sey onlar icin.. ay Allahim yardim etsin.. ben zaten haber izlemiyorum.. okudugun seylerde hep resimsiz olur.. dayanamiyorum cünkü.. bakmayin sert dururum ama esim sinek öldürdü diye oturup aglayan biriyimdir ben

köfte konusunda da iyi yapmissin kuzum.. valla ben cok az hasliyorum.. hemen kizartmaya aliyorum.. öyle daha leziz oluyor.. cünkü ici önceden iyice pisiyor, disinida en ince malzemeyle iyice yogurarak yapiyorum, yani uzamiyor isim.. ama zor ya.. ac icine koy.. sen bana disinin tarifini yazar misin kuzum?? ben tam kitir olsun istiyorum benimki biraz hamurumsu oluyor.. acaba yumurtasini ununu mu cok koyuyorum ki.. :44::44::44:

önemli değil ne kaldı iftara şunun şurasında

inşallah hepimiz için hayırlısı olur bazen hiç olmucakmış gibi geliyor bana hele benden sonra evlenen arkadaşlarım bile hamile olduğunuöğrendiğim anlar çok fena oluyorum ama ALLAH tan hayırlısı kısmet herşey

İyi canım misafirlerin erken gitmişler çok kalmamışlar. Kalsalardı ramazanda zor olurdu senin için...

Aminnnnnnnnn....... İnş ....... Çok sağol duaların için canım.... Allah inş hepimize en kısa zamanda verir bebişlerimizi....

Kupecimmmm maşallah arkadaşım....

Çok güzel bir duygu.... İnş hamileliğin hep böyle mutlu ve rahat geçer güzelim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…