- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.681
Evet canim duyduk cok sukur :) cokkk sagol verdigin bilgiler icin..dedigin gibi endiseler hic bitmiyor..ALlahim saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :))Allah razı olsun hepınızden kızlarr saolun...
Cnm bnm yaaa demek bebısının pıt pıtlarını duydunn cok şükür rabbımeAklına kötü şeyler getirmemeye calıs... Bende senın gıbıyım acaba yaşıyomu büyüdümü geliştimi diye düşünüp duruyodum ama çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldıkk bundan sonrada inşallah boyle devam eder... İçini ferah tut tatlım...
Bende geçen hafta yaptırdım 2.li testi bebegın ensesınden keseye kadar olan kısmı ölçüyolarr usg ıle sonrada kan testı yapıolar sonucu 2,3 güne cıkıyor... Benım drum arayıp hersey normal demişti Allahın izniyle senınde öyle olucakk ... İnsanın endişeleri hiç bitmiyorki yaaa pofffffffffffff
Cok sagol fistigim..amin insallah..darisi basina insallahhKupecimmmm maşallah arkadaşım....
Çok güzel bir duygu.... İnş hamileliğin hep böyle mutlu ve rahat geçer güzelim.....
Biz biraz konuşup dertleşelim madem23 yaşındaydın 3 senelik evliydin galiba
hoş geldin regen
canim seninde pazarin bole geciyo yani desene... bende dunki misafirdenkalan evi toparlamaya calisiyorum..bugun yine var....
esimde uyuyor,bende ugras icerisindeyim isteee.... sizde aksama kalabaliksiniz canim sanirim kayninlar falan gelmis....
buarada avatarin dikkatimi cekmedi deil,kizin ve sen olarak dusunuyorummmm
Bir gözüm burda bir gözüm tv deyazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ben yeniyim siz epey kaynaşmışsınız ne güzel
evet canım kalabalık geçti bu pazar. evdeydik hep.
avatarım düşündüğün gibi hayatım...
nihanca hoşgeldin
durumun nasıl, test yaptın mı???
sizleri çokkkkkkkkkk özledim uzun bi ardan sonra sonra sizlerle olmak çok güzelgeldiğimden beri anca net bağlandı bu ara da herkesin ramazı mubarek olsun evlerinize bol bereket huzur gelsin inşşşş
bende az önce kocişimi yolcu ettim haftasonuna gelmiştidaha şimdiden çok özledim çok geçiyo günlerim o olmadan çok özlüyorum onu evimi herşeyimi çok özledim
esas meseleye geleyim çoooooook üzgünüm kızlar malesef bu ayda olmadıhem de batıma 2 gün varken geldi kırmızlar yılkıldım resmen şok oldum tam da kocişimin doğum günün de geldi acı haber çok üzüldük ama elden bişey gelmiyo işte herşey rabbimden artık hiç umudum kalmadı bıktım artık
scremaway beni listeden çıkar artık bi önemi kalmadı
evet... avatarin kizin ve sen.. esini bekliyorsunuz hatta, böyle deniz kenarinda :93::93::93::93::93: dogru mu tahmin ettim acep???
hoşbulduk canımmm
test yapmadım canım fırsat olmadı geldi kırmızılar
sen ne yaptın canım
sizleri çokkkkkkkkkk özledim uzun bi ardan sonra sonra sizlerle olmak çok güzelgeldiğimden beri anca net bağlandı bu ara da herkesin ramazı mubarek olsun evlerinize bol bereket huzur gelsin inşşşş
bende az önce kocişimi yolcu ettim haftasonuna gelmiştidaha şimdiden çok özledim çok geçiyo günlerim o olmadan çok özlüyorum onu evimi herşeyimi çok özledim
esas meseleye geleyim çoooooook üzgünüm kızlar malesef bu ayda olmadıhem de batıma 2 gün varken geldi kırmızlar yılkıldım resmen şok oldum tam da kocişimin doğum günün de geldi acı haber çok üzüldük ama elden bişey gelmiyo işte herşey rabbimden artık hiç umudum kalmadı bıktım artık
scremaway beni listeden çıkar artık bi önemi kalmadı
ah canım benim sendemi. battaşım benim. benimde tutmadı. çok kötü oldum hala neşem yerine gelmedi. bak ben kocayıda gönderdim. 6 ay beklemedeyim.
üzülme ne kadar kahrolsak da herşey olacağına varıyo...
Kızlar eşleriniz havaalanında mı çalışıyor? Benim eşimde öyle sürekli bi yerlere gidip geliyor bu aralar boştu ama çok şüküraynen battaşım ya bende hala kendime gelemedim yılıldım tutuldumbu hafta sonu kocişim ilk kez geldi ve zehir oldu yine de küçük te olsa bi umudum vardı artık oda kalmadı
senin de allah kavuştursun canım sağ sağlim giidp gelsin inşş kocişin
benimki de haftaya uçuyo 17 de allahın izniyle bu hafta son olarak gelicek
sen de üzülme canım kader kısmet bu işler allahım hayırlısını nasip etsin inşş bizlere
ooooy kuzum kiyamam sana yaa... olsun sen sIkma o tatli canini... sen, ben ve kardaizcim hep birlikte bekleriz artik... benim de beklemem gerekiyormus.. bilmiyorum hatirliyor musun en son kirmizilar gelmisti.. sükür hormon testinden bir sey cikmadi ama bi asi olmam ve en az 3ay korunmam gerekiyormus.. asi da olmadim daha ama mecbur korunuyoruzyaaa kuzum hayat iste... bi kazik atip gidiyor sonra tekrar geliyor.. ne icin Allah bilir...
bu arada renewal hamisdaha da hamis haberi alamadik.. liste epeyce temizlendi yaa... bakalim insallah hülyacik hamis cikar bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?