2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Evet canim duyduk cok sukur :) cokkk sagol verdigin bilgiler icin..dedigin gibi endiseler hic bitmiyor..ALlahim saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :))
Kupecimmmm maşallah arkadaşım....

Çok güzel bir duygu.... İnş hamileliğin hep böyle mutlu ve rahat geçer güzelim.....
Cok sagol fistigim..amin insallah..darisi basina insallahh

Bir gözüm burda bir gözüm tv de yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ben yeniyim siz epey kaynaşmışsınız ne güzel

evet canım kalabalık geçti bu pazar. evdeydik hep.
avatarım düşündüğün gibi hayatım...

Bir gözüm burda bir gözüm tv de yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Ben yeniyim siz epey kaynaşmışsınız ne güzel

ben de topik acildiktan cok sonra katildim.. burda kaynasmak kolay.. tek biri geldi o kaynasamadi, o da kendi yapti kizlara acayip satasmisti.. uyari bile aldik onun yüzünden.. onun haricinde gelen herkese kucak acik aman yaaa su üc günlük dünyada kaynasalim ne güzel.. benim burdaki kizlardan baska arkdasim yok desem yeridir :97::97::97::97::97:

sizleri çokkkkkkkkkk özledim uzun bi ardan sonra sonra sizlerle olmak çok güzelgeldiğimden beri anca net bağlandı bu ara da herkesin ramazı mubarek olsun evlerinize bol bereket huzur gelsin inşşşş
bende az önce kocişimi yolcu ettim haftasonuna gelmişti daha şimdiden çok özledim çok geçiyo günlerim o olmadan çok özlüyorum onu evimi herşeyimi çok özledim

esas meseleye geleyim çoooooook üzgünüm kızlar malesef bu ayda olmadı hem de batıma 2 gün varken geldi kırmızlar yılkıldım resmen şok oldum tam da kocişimin doğum günün de geldi acı haber çok üzüldük ama elden bişey gelmiyo işte herşey rabbimden artık hiç umudum kalmadı bıktım artık

scremaway beni listeden çıkar artık bi önemi kalmadı

ah canım benim sendemi. battaşım benim. benimde tutmadı. çok kötü oldum hala neşem yerine gelmedi. bak ben kocayıda gönderdim. 6 ay beklemedeyim.
üzülme ne kadar kahrolsak da herşey olacağına varıyo...

evet... avatarin kizin ve sen.. esini bekliyorsunuz hatta, böyle deniz kenarinda :93::93::93::93::93: dogru mu tahmin ettim acep???

senden bişey kaçmazzzzzzz.... aynen doğru hayatım...

hoşbulduk canımmm

test yapmadım canım fırsat olmadı geldi kırmızılar

sen ne yaptın canım

test yapmaya bile fırsatım olmadı. geldi kırmızılarım.

ooooy kuzum kiyamam sana yaa... olsun sen sIkma o tatli canini... sen, ben ve kardaizcim hep birlikte bekleriz artik... benim de beklemem gerekiyormus.. bilmiyorum hatirliyor musun en son kirmizilar gelmisti.. sükür hormon testinden bir sey cikmadi ama bi asi olmam ve en az 3ay korunmam gerekiyormus.. asi da olmadim daha ama mecbur korunuyoruz yaaa kuzum hayat iste... bi kazik atip gidiyor sonra tekrar geliyor.. ne icin Allah bilir...

bu arada renewal hamis daha da hamis haberi alamadik.. liste epeyce temizlendi yaa... bakalim insallah hülyacik hamis cikar bu ay...

ah canım benim sendemi. battaşım benim. benimde tutmadı. çok kötü oldum hala neşem yerine gelmedi. bak ben kocayıda gönderdim. 6 ay beklemedeyim.
üzülme ne kadar kahrolsak da herşey olacağına varıyo...

aynen battaşım ya bende hala kendime gelemedim yılıldım tutuldum bu hafta sonu kocişim ilk kez geldi ve zehir oldu yine de küçük te olsa bi umudum vardı artık oda kalmadı

senin de allah kavuştursun canım sağ sağlim giidp gelsin inşş kocişin

benimki de haftaya uçuyo 17 de allahın izniyle bu hafta son olarak gelicek

sen de üzülme canım kader kısmet bu işler allahım hayırlısını nasip etsin inşş bizlere

Kızlar eşleriniz havaalanında mı çalışıyor? Benim eşimde öyle sürekli bi yerlere gidip geliyor bu aralar boştu ama çok şükür

Ne zaman umutlansam,
Ne zaman gülsem
Durakta bekliyor hep gözyaşım
Kime güvensem
Kimi sevsem
Sebebi oldu baş ağrısı

Son sendin ah vuran,
Zaten olmuş olan
Bardağı taşıran vefasızlık, hayırsızlık dokunan

Olsa da al beni
İçine sal beni
Dolaşayım damarlarında
Sevgilim çok yorgunum
İçin için solgunum

Bırak açayım ışığında

sesim olmasa da bagira bagira sarki söylüyorum evde... yalnizim nasilsa alti cizili yerler özellikle hosuma gidiyor yaaa

nihancim biliyor musun bu arada kaynanalarimiza sarki yolluyoruz.. ben Nazan Öncel- Hayvan'i gönderdim... bi tane de kizlardan gelmisti neydi... acayip hayvanlara benziyirsen

çok sağol bitanem ya allah razı olsun beklemekten de bişey gelmiyo elimizden işte sadece sabır sabır sabır hormon testinden bişey çıkmaması çok iyi canım inşşş 3 ay korunma süresinden sonra hamiş kalırsın canım rabbim yüzüne güler

RENEWALCİĞİMhamiş çok sevindim canım rabbim inşş sağ sağlim kıcağına almayı nasip etsin

HULYACIMIN DA yüzü güler bu ay güzel haberler verir bizlere inşşş allahım bu güzel günler de duysun sesimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…