2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Masumiyet kiz nerdesin?? tv'ye takildin galiba
Burdayım da güzelde bir film var arada ona da bakıyorum Ama sizin muhabbetleri de takip ediyorum kızlar daha gelmeye başlamadı buraya şimdilik az kişiyiz Sen kaç yaşındasın regen kaç senelik evlisin ne zamandır bebiş bekliyosun?

harikaymış valla

kız benim kaynanamın ağzı val dili yok valla çok iyi sağolsun

ay sorma kuzum... 23 yasindayim, 2senelik evliyim.. epeydir ben istemiyordum sonra 6-7 ay denedik.. e o zaman da tutturamadik bi türlü... neyse simdi de beklemedeyiz, asi olmam lazimmis.. yani yilbasina kadar tik yok yine ben bileydim gelir gelmez cocuk yapardim... okula basladim sonra biraktim amaaannnn... hem kendimi hem de zamanimi car cur ettim.. öyle iste... peki ya sen???

harikaymış valla

kız benim kaynanamın ağzı val dili yok valla çok iyi sağolsun

aman kuzum Allah nazarlardan saklasin...

gerci en iyi kaynana ölü olanidir ama olsun, seninki de iyiyse öyle durabilir.. biz yine didistik bugün.. ay bu beni öldürecek.. sabah kahvaltida ceviz getirmis, esimin agzina sokuyor... ya sonra o adam cocuk gibi bekliyor yaa... ben de kizdim. olsun o benim oglum diyor.. ben de kizin demedimy aa.. alla alla... banyoyu renkli boyamak istiyorum.. bana kalirsa en iyisi beyaz, nem felan oluyor diyooo ya ne alaka nemle beyaz ya da renkli??? :44::44::44::44::44: ben de, sen tuvalete boydan boya hali seriyorsun ne kadar sagliksiz ben sana bir sey diyor muyum dedim... sustu...

Ben 33 yaşındayım 13 aylık evliyim yeni evliyim aslında ama yaşım itibariyle çocuk istiyorum elbette. Biz daha yeni başladık korunmadan ilişkiye girmeye o yüzden çok yeni benim için bu olaylar. Bir tane kadın doktoru edindim kendime daha doğrusu bu ikinci ilkini sevmedim bir türlü çok ilgisizdi. Şimdikinden memnunum gerekli tahlilleri yaptırdım kontrolumu yaptı falan herşey temiz çıktı yolunda gözüküyor. 2,5 aydırda folik asit içiyorum demirim düşüktü demir hapıda alıyorum. Bakalım ne olucak bu ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor bekleyecem yani artık bende böyle sizin gibi her ay olucak mıyım diye

ay insallah hamis kalirsin da beklemezsin daha fazla.. cünkü zaman gectikce insan daha cok kasiyor.. o zaman da stres, sonra hormonlar.. her sey aliyor basini gidiyor ve gecikmeler oluyor, belirtiler cikiyor felan.. insallah sen bu ay hamis cikanlardan olursun.. bu ay kurak geciyor yaa...

Biz biraz konuşup dertleşelim madem 23 yaşındaydın 3 senelik evliydin galiba
ay kuzum evet ben cıkmıstım.gormedim postunu kusura bkma..

ay nihancancamm gelmişşş. hosgeldınn hayatımmm.. ozledik seni.. yavrum benım kocanın son gelişinde bayagı opusup koklasın anamm.. ayy ne zor kocadan ayrı olmak. Allah yardımcın olsun canımm.. kırmızıların gelmıs. amannn bosver uzulme bidenem. napalım benımde umudum pek kalmadı.. Allah hakkımızda neyin hayırlı oldugunu bilir ve bize onu versin...

hangi filmm gıı ???

menbetaaaaa..... bana da yazsanaaaa....

menbeta diycek bana simdi sen ne alingan olmussun napiyorsun kuzum???

Evet bu forumlardan takip ettiğime göre durum zaman geçtikçe daha da sıkıcı boyuta ulaşıyor. Bakalım kader kısmet tabi bu işler herkes için hayırlısını diliyorum Allahtan

menbetaaaaa..... bana da yazsanaaaa....

menbeta diycek bana simdi sen ne alingan olmussun napiyorsun kuzum???

demem demem merak etme..

iyim tatlişkom napimm. yeni bir dizi baslamıs yarım yamalak ona bakıyorum. bi yandanda yazdıklarınızı okudum.. sen ne yaptın recellerini ???

Evet bu forumlardan takip ettiğime göre durum zaman geçtikçe daha da sıkıcı boyuta ulaşıyor. Bakalım kader kısmet tabi bu işler herkes için hayırlısını diliyorum Allahtan

amin insallah canim benim...

demem demem merak etme..

iyim tatlişkom napimm. yeni bir dizi baslamıs yarım yamalak ona bakıyorum. bi yandanda yazdıklarınızı okudum.. sen ne yaptın recellerini ???

ben de o filme bakiyorum kuzum yaa.. bi yandan daha dogrusu simdi sana yazdigim icin, sadece sesini duyuyorum recelleri sekerlerim bekliyorlar... yarin yapcam.. tesekkür ederim.....

ALLAAAHHHHHH kizlar yemek saati... regen kacar karnini doyurur geliirrrr... fazla degil 5dakkaya burdayim.. az yiyorum zaten.. söyle minnacik, corba corba.. yavas yavas... artik yatanaca yerim azar azar..

rica ederim.. afiyet olsun kuzumm...

bikere_sevdim
hly7+
feryal_efe
xtuqcex+
cicek2154+

hepiniz gecmisi okuyorsunuz degil mi??? bi türlü gelemediniz... :97::97::97::97:

Son düzenleme:
feryal_efe kuzum senin gercek adin mi feryal??? ay ben cok severim feryal ismini yaa... kizim olursa Allahin izniyle feryal adini koymayi cok isterim ama esimin teyze kizinin adi feryal.... :95::95::95::95: eren adini severim, halasinin oglunun adi eren :95::95::95::95: arda adini severim, emmisinin oglunun oglu oldu, onun adi arda :95::95::95: damla adini severim, amca kizinin adi damla... bu ne ya... baska isimler bulamamislar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…