- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.721
sizleri çokkkkkkkkkk özledim uzun bi ardan sonra sonra sizlerle olmak çok güzelgeldiğimden beri anca net bağlandı bu ara da herkesin ramazı mubarek olsun evlerinize bol bereket huzur gelsin inşşşş
bende az önce kocişimi yolcu ettim haftasonuna gelmiştidaha şimdiden çok özledim çok geçiyo günlerim o olmadan çok özlüyorum onu evimi herşeyimi çok özledim
esas meseleye geleyim çoooooook üzgünüm kızlar malesef bu ayda olmadıhem de batıma 2 gün varken geldi kırmızlar yılkıldım resmen şok oldum tam da kocişimin doğum günün de geldi acı haber çok üzüldük ama elden bişey gelmiyo işte herşey rabbimden artık hiç umudum kalmadı bıktım artık
scremaway beni listeden çıkar artık bi önemi kalmadı
çok sağol bitanem ya allah razı olsun beklemekten de bişey gelmiyo elimizden işte sadece sabır sabır sabırhormon testinden bişey çıkmaması çok iyi canım inşşş 3 ay korunma süresinden sonra hamiş kalırsın canım rabbim yüzüne güler
RENEWALCİĞİMhamişçok sevindim canım rabbim inşş sağ sağlim kıcağına almayı nasip etsin
HULYACIMIN DA yüzü güler bu ay güzel haberler verir bizlere inşşş allahım bu güzel günler de duysun sesimiz
hülya nerde yaaa bu arada... hülyaaaaaaaaaaaa doyurduysan karnini gel gayli
nihancımm canım kader arkadaşım dert ortağım benim...öncelikle Allah sağsalim kocana kavuştursun canım inşallahh...sonrasında da ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki hiç bir söz hiçbir laf seni teselli etmeye yetmez canım..ama şunu bilki yanlız değilsin her zman yanındayım yanındayız...inşallah Rabbim bizede birgün yaşatacak o mucizevi duyguyu biz sadece dua edip bekleyeceğiz sabredeceğiz isyan etmeyeceğiz inanacağız canım..Allah ım inşallah çok bekletmezz bizi bu hasretle sınamaz canım...seni çok seviyorum canım arkadaşım..benimde hiç umudum yok zaten biliyorum olmadı bu ayda artık önümüzdeki ay aşılama denemeye karar verdim canım bakalımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh...kendine çok iyi bak canıım özledim seni arayı soğutma tamam mııı :))
geldimmmmmmmmm regentoşummmmm...kayınbabam yemeğe götürdü de bizi anca geldikkk :)
sizde fazla kaynatmamışsınız :)
feryal_efe kuzum senin gercek adin mi feryal??? ay ben cok severim feryal ismini yaa... kizim olursa Allahin izniyle feryal adini koymayi cok isterim ama esimin teyze kizinin adi feryal.... :95::95::95::95: eren adini severim, halasinin oglunun adi eren :95::95::95::95: arda adini severim, emmisinin oglunun oglu oldu, onun adi arda :95::95::95: damla adini severim, amca kizinin adi damla... bu ne ya... baska isimler bulamamislar...
yaaaaaaaaaaa benim kayinbabam bizim yemege felan götürmüyoooo.... ya ne sig insanlar bunlar yaa...
afiyet bal seker olsun canim benim.. iste yazistik biraz.. napalim isi gücü, gidecek yeri olmayan biriyim benanca kk'ya takiliyorum.. simdi facein de tadi yok..
vah regencim bu ne talihsizlik canımm yaaa bosver sen begendigin isimi koy gitsin ben geçmise takilmadım da esimden sıra bana daha yeni geldi oyun oynuyordu zaten birazdan da uyuyacagiz
canım olsun varsın yemeğe götürmesin iyi davransın da boşver :) saolasın canım benim :) ayrıca aşk olsun ama anca kk ya takılıorum da ne demek işin olsa takılmıcanmı buraya bakiimm
kızlar ben uyumaya gidiyorumherkese iyi geceler hos sohbetler byeeeee
feryal_efe kuzum senin gercek adin mi feryal??? ay ben cok severim feryal ismini yaa... kizim olursa Allahin izniyle feryal adini koymayi cok isterim ama esimin teyze kizinin adi feryal.... :95::95::95::95: eren adini severim, halasinin oglunun adi eren :95::95::95::95: arda adini severim, emmisinin oglunun oglu oldu, onun adi arda :95::95::95: damla adini severim, amca kizinin adi damla... bu ne ya... baska isimler bulamamislar...
yok canım adım feryal değil.kızımın adını feryal koymak istiyorum tabi nasip olursa.bende anlamını çok seviyorum
evet canim yaa... sinir seyler.. benim ki evde yok.. yoksa pc bana kalmazdi.. ay hakkaten nerde kaldi bu adam yine yaa... güya yürüyüse cikacaktik..
yok kuzum alisan birakamaz zaten.. ama biraz da sosyal hayatim olsa fena olmazdi hani :97::97::97::97:
evet haklısın canım ama seninde arkadaşların varr ...bak sana bişi diimi regentoşumm elinde olmayanlara üzülmekle vakit kaybetme elinde olanlara şükret ve onlarla yetinmeye çalış canım o zaman daha mutlu olursun arkidiş tavsiyesi sana canikom benimm zor ama imkanlar kısıtlı olunca yapacak bişi kalmıyor malesef...
ben kaçar canikolarr yarın görüşürükkkk iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr :))
anlami ne ki tatlim ben bilmiyorum :44::44::44:
ayın parlayan yüzü demek canım
hmmm... bak hakkaten güzelmis canim benim...
yoruldum kızlar...
ama güzel oldu herşey şükür olsunki,hepsinden yediler
bii sürü yemek kaldı ama çok çeşit yapmışım sanırım az az derken dolaba sığmıyor şuan yemeklerrr
bu arada hasta oldum,tam hararetle yemek hazırladığım vakitte
ağrı kesici içtim hemen Allahtan fazla zorlamadı beni ağrıkesici sayesinde
bu ay zaten moladaydım ya gününde geldi kırmızılar
şaka gibi yaaaşubattan beri ilk kez 30.gün hasta oldummm
test yapacaktım yarın sabah ama gerek kalmadı testte yanıma kaldı
iyi bak geçmiş olsun misafirlerini istediğin gibi ağırlamışsın.
canın sağolsun tatlımmm inşallah bu son olur.
ben çıkar kızlar yarın iş var saat 12 yi geçti. uyumam lazım.
yarın görüşürüzzzz
ay kuzum evet ben cıkmıstım.gormedim postunu kusura bkma..
ay nihancancamm gelmişşş. hosgeldınn hayatımmm.. ozledik seni.. yavrum benım kocanın son gelişinde bayagı opusup koklasın anamm.. ayy ne zor kocadan ayrı olmak. Allah yardımcın olsun canımm.. kırmızıların gelmıs. amannn bosver uzulme bidenem. napalım benımde umudum pek kalmadı.. Allah hakkımızda neyin hayırlı oldugunu bilir ve bize onu versin...
hangi filmm gıı ???[/QUOTE
hoşbulduk bitanem sağol allah razı olsun iyi dileklerin düşüncelerin içinbende sizleri çok ama çok özledim kocişimden ayrı kalmak hemde nasıl zor canım anlatamam evimi bile şimdiden çok özledim
kırmızlarım da geldi canım hiç bekledmediğim ummmadığım bi anda kapımı çaldıkader kısmet herşey ama bu ay herşeyden çok istemiştim olmasını bana bi teselli bi avuntu olurdu bebişimle babamızı beklerdik olmadı
rabbim hakkımızda hayırılısı neyse onu nasip kılsın bitanem
nihancımm canım kader arkadaşım dert ortağım benim...öncelikle Allah sağsalim kocana kavuştursun canım inşallahh...sonrasında da ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki hiç bir söz hiçbir laf seni teselli etmeye yetmez canım..ama şunu bilki yanlız değilsin her zman yanındayım yanındayız...inşallah Rabbim bizede birgün yaşatacak o mucizevi duyguyu biz sadece dua edip bekleyeceğiz sabredeceğiz isyan etmeyeceğiz inanacağız canım..Allah ım inşallah çok bekletmezz bizi bu hasretle sınamaz canım...seni çok seviyorum canım arkadaşım..benimde hiç umudum yok zaten biliyorum olmadı bu ayda artık önümüzdeki ay aşılama denemeye karar verdim canım bakalımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh...kendine çok iyi bak canıım özledim seni arayı soğutma tamam mııı :))
geldimmmmmmmmm regentoşummmmm...kayınbabam yemeğe götürdü de bizi anca geldikkk :)
sizde fazla kaynatmamışsınız :)
ahhhhhhhh canımmmmm kader arkadaşım senin yazını görünce içimden bi kocaman ahh çekmek istedim çünkü o kadar doluyum ki kocişimin gediğini bile hiç bilmedim üzüntümdenhayırlısı gülüm elden bişey gelmiyo ne yazık ki takdiri ilahi rabbimin bize sadece boyun eğmek düşer
biz de canım aşılamaya karar verdik bende artık tükendim her ay üzülmekten inşş herşey hakkımız da hayırlı olur gülüm
ben güzel haberler veremdim ama inşş senden o haberi duyarız kuzum bu güzel mübarek günler de rabbim nasip eder
kocişim de gitti sağol bitanem allah razı olsun rabbim ayrı olan herkesi sevdiğine bağışlasın kavuştursun tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?