2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nihancımm canım kader arkadaşım dert ortağım benim...öncelikle Allah sağsalim kocana kavuştursun canım inşallahh...sonrasında da ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biliyorum ki hiç bir söz hiçbir laf seni teselli etmeye yetmez canım..ama şunu bilki yanlız değilsin her zman yanındayım yanındayız...inşallah Rabbim bizede birgün yaşatacak o mucizevi duyguyu biz sadece dua edip bekleyeceğiz sabredeceğiz isyan etmeyeceğiz inanacağız canım..Allah ım inşallah çok bekletmezz bizi bu hasretle sınamaz canım...seni çok seviyorum canım arkadaşım..benimde hiç umudum yok zaten biliyorum olmadı bu ayda artık önümüzdeki ay aşılama denemeye karar verdim canım bakalımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh...kendine çok iyi bak canıım özledim seni arayı soğutma tamam mııı :))

hülya nerde yaaa bu arada... hülyaaaaaaaaaaaa doyurduysan karnini gel gayli

geldimmmmmmmmm regentoşummmmm...kayınbabam yemeğe götürdü de bizi anca geldikkk :)

sizde fazla kaynatmamışsınız :)

yaaaaaaaaaaa benim kayinbabam bizim yemege felan götürmüyoooo.... ya ne sig insanlar bunlar yaa...

afiyet bal seker olsun canim benim.. iste yazistik biraz.. napalim isi gücü, gidecek yeri olmayan biriyim ben anca kk'ya takiliyorum.. simdi facein de tadi yok..

vah regencim bu ne talihsizlik canımm yaaa bosver sen begendigin isimi koy gitsin ben geçmise takilmadım da esimden sıra bana daha yeni geldi oyun oynuyordu zaten birazdan da uyuyacagiz

canım olsun varsın yemeğe götürmesin iyi davransın da boşver :) saolasın canım benim :) ayrıca aşk olsun ama anca kk ya takılıorum da ne demek işin olsa takılmıcanmı buraya bakiimm

vah regencim bu ne talihsizlik canımm yaaa bosver sen begendigin isimi koy gitsin ben geçmise takilmadım da esimden sıra bana daha yeni geldi oyun oynuyordu zaten birazdan da uyuyacagiz

evet canim yaa... sinir seyler.. benim ki evde yok.. yoksa pc bana kalmazdi.. ay hakkaten nerde kaldi bu adam yine yaa... güya yürüyüse cikacaktik..

canım olsun varsın yemeğe götürmesin iyi davransın da boşver :) saolasın canım benim :) ayrıca aşk olsun ama anca kk ya takılıorum da ne demek işin olsa takılmıcanmı buraya bakiimm

yok kuzum alisan birakamaz zaten.. ama biraz da sosyal hayatim olsa fena olmazdi hani :97::97::97::97:

yok canım adım feryal değil.kızımın adını feryal koymak istiyorum tabi nasip olursa.bende anlamını çok seviyorum

evet haklısın canım ama seninde arkadaşların varr ...bak sana bişi diimi regentoşumm elinde olmayanlara üzülmekle vakit kaybetme elinde olanlara şükret ve onlarla yetinmeye çalış canım o zaman daha mutlu olursun arkidiş tavsiyesi sana canikom benimm zor ama imkanlar kısıtlı olunca yapacak bişi kalmıyor malesef...

ben kaçar canikolarr yarın görüşürükkkk iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr :))

tamam canim hadi iyi geceler... tatli uykular...

Merhaba herkese! Ben 2 senelik evliyim ve artik cocuk istiyoruz. 3 ay korunmadim ama malesef olmadi. Hamile olanlar ya da olmak isteyenler birkac tiyo verebilir misiniz?:)

iyi geceler kızlarrrrr benim bu saatde burda olmam ne süpriz dimi ama :))))
illede bizi sahile götür dediler, biri yanıma gelir napıyon diye, bi rahatlık yok anlıcanız.
çıkıp duruyorum ansızın kusura bakmayın...
siz napıyosunuz bakim:))

yoruldum kızlar...
ama güzel oldu herşey şükür olsunki,hepsinden yediler
bii sürü yemek kaldı ama çok çeşit yapmışım sanırım az az derken dolaba sığmıyor şuan yemeklerrr

bu arada hasta oldum,tam hararetle yemek hazırladığım vakitte
ağrı kesici içtim hemen Allahtan fazla zorlamadı beni ağrıkesici sayesinde

bu ay zaten moladaydım ya gününde geldi kırmızılar
şaka gibi yaaa şubattan beri ilk kez 30.gün hasta oldummm

test yapacaktım yarın sabah ama gerek kalmadı testte yanıma kaldı

iyi bak geçmiş olsun misafirlerini istediğin gibi ağırlamışsın.
canın sağolsun tatlımmm inşallah bu son olur.

ben çıkar kızlar yarın iş var saat 12 yi geçti. uyumam lazım.
yarın görüşürüzzzz

yok gülüm benim umudum yok yani. ben tedavi görmeden imkansız bu iş anladım artıkk

sanada iyigeceler tatlım,ramazanda hergün dua ediyorum Allah çalışanlara şu günlerde kolaylık versin diye... sanada rabbim kolaylık versin çalışırken oruç tutmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…