2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet... avatarin kizin ve sen.. esini bekliyorsunuz hatta, böyle deniz kenarinda :93::93::93::93::93: dogru mu tahmin ettim acep???
ayyy canim senin tahmininbenimkindende guzel..kardaiz hayatim ozel yaptirsan bukadar olamaz.... sahane yaa ben cok begendim durun bende bi avatar koyim ya yhok benim hic birinizdekoy demiyorsunuz aaaaaaa....

nihanimmbenim kuzum canim tatlimmm nasi ozledim seniiiii biliyor musun??? ya gelmezsen diye dertlendimmm((neyseki dondun...

bitanem esinle Allahim kavustursun,tez vakitte hayirla donsun... kirmizilarinda gelmis balim,olsun senin canin sagolsun.......zamani varmis demekki daha.. benmkilerde geldi bak!!!

azraciimmm,tatlim nerelerdeydinsennnn ozledikk canim...
Canim iyi geceler. Sirkertin bilgi islemindeki arizadadan oturu gunduzleri giremedim aksamlarida malum orucu aciyoruz agirlik cokuyo kolum kanadim kalkmiyo. Ctesi babanemlar halamlar abimler, bigunde esimin ailesi bize iftardaydilar hep kosturdum cumadan bu yana cok butkin dustum artik :) simdide cilek receli kaynatiyorum ocagin badinda bekliyorum tasirdim az once. Offf ama yine sulu oldu bu recel hic su katmadim nasil olldu bole cumbul cumbul anlamadim. Oglen sekere yatirdim 12 de kaynatmaya basladim hala kayniyo alti kisik ama bilgin varmi silacim bu receli nasi koyulastiririm

-----------------
Reçel yapacağımız çilek, kayısı, şeftali, erik, elma vs. sulu meyveleri pişirmeye başlamadan 24

Saat kadar öncesinde, pişireceğimiz tencerede önce meyve üstüne de şekeri ilave ederek dinlendirmeliyiz. Bu husus meyvelerin hem içindeki şekeri, hem de içinde PEKTİN denilen ve reçelleri koyulaştıran maddeyi açığa çıkartır. Böylece reçelimiz daha az besin kaybıyla, daha kısa sürede ve daha ekonomik olarak pişer.
-----------------
geç kaldın kuşum öncesinde yapmalıymışın

cevap verdim ama yinede

tuğçecim senin uykun yokmuuuu... bide hamile olacaksın hee.. gece kuşu

:)) cnm sorma yaa bgn ayiptir solemesi ogleden sonra 2 de kalktimm cunku sahura kdr oturuyorumm esime sahur hazirlamak icin gunduzde yatiyorum :) yoksa uykuda. kalkip sahur hazirlamak cook zor oluyo yatagima gecincede hemen bi gecmisi okuyorum telden uyuyorum :) gecen sene ramazanda calistigim icin bu sene hayallerimi gerceklestiriyorum :)) buarada senin iftar guzel gecmis hadi gozun aydin cnm atlattin iftar stresinide:) dun insallah kirmizilarim gelmez diyodun sanki seni duydu inadina geldiler yaa hayret biseyyy... ama bunada sukurki dongun duzeldi bu ay ki insallah bundan snraki 30. gununde pozitifi gorursu tatlimmm :)

iyi geceler kızlarr :)

tatlıcadım pis kırmızılar gelmiş malesef ama normal döngüde gelmesi güzel canım..napalımm önümüzdeki aya nasip olur canım inşallah :) ama doktora gitmeyi ihmal etme canım sanada klomen verir büyük ihtimalle inşallah sonucunu görürsün caikom :)

bu arada iftarınıda atlatmışsın gözünaydın..tatlıyı naptın ?

aha benim gibi bi tane daha varmış demekki bende 12 ye kadar uyuyorum yoksa zaman geçmiyor gündüz. demekki ben ramazandan önce durmadan yiyormuşum,canım sıkılmıyormuş

bugün eşim sahurda yapmıyor.bende yapmıyorum doğal olarak ama gene oturdum bu saate kadar...
geçen senede ben böyleydim ilk işten çıktığım zamanlardı acayip mutlu oluyordum gece oturunca

hastalığa gelince bende aynen senin dediğimi geçirdim kafamdan hasta olunca. günlerce beklediğim vakit oldu ama hem orucum hemde telaşım varya gelmez olasıca geldi Allahtan 15-20 dk önceye kadar sancım hiç olmadı şimdi başlıyoruz yarında ilaç içecem anlaşılan
önümüzdeki ayda düzenli gelsinde sonra doktora gidecem zaten. bakalım ne olacaksa ondan sonra olacak. size yetişmem gerek topicte neredeyse herkez hamile kaldı tamamen bitirelim listeyi dimi amaaaa

tatlım ben artık yatayım,bebişe selamlar... iyi geceler:80:

ay evet gülüm geldi pis kırmızı önümüzdeki ayda moladayım,stressiz hayat yaşıyorum,çok güzelmiş 1 ay daha tekrarlayacam hem ramazanda,bayramda çıkar aradan.. sonra sahalara döneceğim

tatlıyıda çok beğendiler,teşekkürler canım
gerçi tatlıya yer kalmaıştı kimsede çünkü ben menüyü çoğaltıp 2 tane daha ekledim "gözü doymayan kocam yüzünden"

bayramdan sonra bnde aşılama yaptırmaya karar verdim bakalımmm Allah tan hayırlısı..sende küçük bir tedaviyle atlatırsın inşallah canım :)

rica ederim beğenmenize sevindim..tarifi bnden yapması senden ondan güzel olmuştur ellerine sağlık canım :)
tühh bu kocalar burunlarını sokmasalar olmaz zaten !

nolduuuuuuuuu canikommm hayırdır ?

eşim gittiğinden beri tel çekmiyodu görüşemedik. bu sabah msj attı bana. çalışmalarımızın sonucu belli oldu mu diye
bende surat koydum. 6 ay sonra gelirsin dimi dedim.
o da üzüldüm, neyse canın sağolsun. üzme kendini 6 ay sonraki duruma bağlı dedi.
hayat bazen çok ağır geliyo .........

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaar ... ben hiç ii dilim çok yorgunum midem çok kötü halsizim tansiyonum yerlerde nasıl dayancam böle bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…