- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.761
eşim gittiğinden beri tel çekmiyodu görüşemedik. bu sabah msj attı bana. çalışmalarımızın sonucu belli oldu mu diye
bendesurat koydum. 6 ay sonra gelirsin dimi dedim.
o da üzüldüm, neyse canın sağolsun. üzme kendini 6 ay sonraki duruma bağlı dedi.
hlycim gecmisi cok fazla okuyamadim senin kirmizilarmi geldi asilama dusunuyorum demissin:26:
tatlicadicim yazdigini gece gormedim kuşum. Seninde kirmizilar dün gelmis saglik olsun kusum birdahaki aya insallahDöngün 30 a indi bu bile cok güzel. Birazdan tablolari yollayacagim merak ediyorum atesin nasil seyretti
tablomuz
günaydın kızlaaaaaaaaar ... ben hiç ii dilimçok yorgunum midem çok kötü halsizim tansiyonum yerlerde nasıl dayancam böle bilmiorum
ah be gülümmbak kocacın da seni teselli etmiş kendisi de üzülmüş olsa bile önce seni düşünmüş ne güzel...sende kendini harap etme ve tatlımm..hayır harap edince bebeğini leylek gelip kapının önüne koymuyor ki :) öyle olsaydıı ohhhooooooooo benim şimdiye üj bej bebeğim olurdu beya :) napalımm Allah ın takdiri böyleymiş dicez kendimizi üzmicezz dimi canım arkadaşımm şimdi yanında oluvereydim iyiydi sarılıverirdim sana canım benimm 6 ay sonra inşalllah kocan gelir gelmez olur valla canı gönülden diliyorum :))
eşim gittiğinden beri tel çekmiyodu görüşemedik. bu sabah msj attı bana. çalışmalarımızın sonucu belli oldu mu diye
bendesurat koydum. 6 ay sonra gelirsin dimi dedim.
o da üzüldüm, neyse canın sağolsun. üzme kendini 6 ay sonraki duruma bağlı dedi.
hayat bazen çok ağır geliyo .........
saol canım benim. Allah hepinizden razı olsun.
msj böle bi heves sormuş anlıyo insan. ben cevap yazdıktan sonra 15-20 dk cvp yazmadı.
zoruma gidiyo bazen. 6 ay sonra hayat ne gösterir bilemem hly Allah nasıl bir yol çizer bilmiyorum.
Canım esin cok güzel soylemis canin sagolsun. Herseyin basi saglik sagliginiz yerinde olsun birdahaki gelisinde insallah dileginiz gerceklesir
saol canım benim. Allah hepinizden razı olsun.
msj böle bi heves sormuş anlıyo insan. ben cevap yazdıktan sonra 15-20 dk cvp yazmadı.
zoruma gidiyo bazen. 6 ay sonra hayat ne gösterir bilemem hly Allah nasıl bir yol çizer bilmiyorum.
mrhb arkadaşım topiğinize ilk defa katıldım yazdıklarına cevap vemek istedim kesinlikle üzülme moralini bozma ben tüp bebek tedavisi ile ilk seferde hamile kalan biriyim ve tedavimdede 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi şansım azdı ama oldu.. aynı yollardan geçtim çok üzüldüm ağladım ama şimdi düşünüyorumda boşu boşuna kendimi üzmüşüm ölümden başka herşeyin çaresi var allahım istesin yeterki en büyük destekcim eşim ve doktorumdu birde mutlaka düzenli olarak iyi bir doktora git hamilelik benim için sanki erişilmez çok uzak bir hayaldi ama öyle değilmiş allahım demişya sen iste kulum gönülden iste yürekten iste ben sana veririm ben çok istedim allahıma binlerce şükür hamileyim özürsüz kusursuz kuçağıma almak nasip olur inşallah. sakın moralini bozma en kısa sürede anne adayı olursun inşallahh..
yok canikomm gelmediler daha da hemen gelmezler zaten söktürücüyü bıraktım da :) ayy bu ayda olmadı biliorum o yüzden önümüzdeki ay aşılama yaptırcam oda olmıcak onuda biliorumm sonrada gidip tüp taktırcam o olur inşallahsen nasılsın canım ?
günaydın canım :) Allah yardımcın olsn tatlım tuzlu bi ayran iç midene ii gelir tansiyonu toparlar ama uykunu getirir
gunaydin kuzucum hosgeldin nasilsinGünaydın....
mrhb arkadaşım topiğinize ilk defa katıldım yazdıklarına cevap vemek istedim kesinlikle üzülme moralini bozma ben tüp bebek tedavisi ile ilk seferde hamile kalan biriyim ve tedavimdede 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi şansım azdı ama oldu.. aynı yollardan geçtim çok üzüldüm ağladım ama şimdi düşünüyorumda boşu boşuna kendimi üzmüşüm ölümden başka herşeyin çaresi var allahım istesin yeterki en büyük destekcim eşim ve doktorumdu birde mutlaka düzenli olarak iyi bir doktora git hamilelik benim için sanki erişilmez çok uzak bir hayaldi ama öyle değilmiş allahım demişya sen iste kulum gönülden iste yürekten iste ben sana veririm ben çok istedim allahıma binlerce şükür hamileyim özürsüz kusursuz kuçağıma almak nasip olur inşallah. sakın moralini bozma en kısa sürede anne adayı olursun inşallahh..
öncelikle hoşgeldin arkadaşım.
tüp bebek yöntemiyle hamile kalmışsın. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben 13 yıllık evliyim ve 12 yaşında bir kızım var ama ikinci bebeğimiz olmuyor. eşim yurt dışında gemide çalıştığı için 6 ay sonra gelicek. açık olmak gerekirse tüp bebeğe belki maddi gücüm yetmez belki de olur bilemiyorum ama ilk önce aşılama yapmayı düşünüyoruz. doğal yolla olmuyo çünkü.
canım bende geldiler sandim allah iyiligini versininsallah gelmezler kusum gelmez olasicilar bat ne zamandi tatlim
gunaydin kuzucum hosgeldin nasilsin
canim hosgeldinnnn. Bende bazen umitsizlige dusunce tup bebek aklima geliyo hemen moralimi toparliyorum. En son caremiz bu ya tup bebekte olmasaydi napardik
amin canım inşallah. biraz vazgeçmeye meyilli ondan korkuyorum.
sen nasılsın ?
inşallah da bence gelirler gibime geliyor bu uyuz şeycanikom batı hesaplayamıyorum çünkü söktürücü iiçmicem bu ay..ama sat 21 temmuz :)
canım bende geldiler sandim allah iyiligini versininsallah gelmezler kusum gelmez olasicilar bat ne zamandi tatlim
canim hosgeldinnnn. Bende bazen umitsizlige dusunce tup bebek aklima geliyo hemen moralimi toparliyorum. En son caremiz bu ya tup bebekte olmasaydi napardik
vazgecmez insallah kuzum benim hic endiselenme
İyiyim kuzum napim bekliyorum. Dun leke geldi azcik moralim bozuldu ama bugun daha iyiyim. Son 3 gunum kaldi:18: Bu leke gelince oruc bozulmuyordur dimi kizlar ben emin değilim bilen varmi:26:
günaydın kızlarrrrr banim bat 12 ağustos dün akşam hasta olacakmış gibi hafif bi akıntı oldu şuan bişi yok sanırım ayın 12 sine kalmadan hastalanacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?