2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

vazgecmez insallah kuzum benim hic endiselenme
İyiyim kuzum napim bekliyorum. Dun leke geldi azcik moralim bozuldu ama bugun daha iyiyim. Son 3 gunum kaldi:18: Bu leke gelince oruc bozulmuyordur dimi kizlar ben emin değilim bilen varmi:26:

her konuda aynı durumdayız bende oruç tutuyorum dün akşam bende de az leke oldu son 4 gün var

iyiyim kuzum bende senin gibi gun sayiyorum Ben vermez diye dusunuyorum tatlim sahurda iftarda gerekli vitamin ve minarelleri almamiz lazim bol sebze meyve ve su tuketmeliyiz

Yumurtlama ne gün oldu tatlim ordan hesaplasak. Yumurtlamadan +14 sonrasi ne zamana geliyo

canikom 30 temmuzda çatlatma iğnesini vuruldum işte ogün bide ertesi çalışma yaptık..hatta daha sonraki 2-3 günde yaptık şimdi bilmiyorum noldu ama daha erken dimi...ya bnde şey diyorum şimdi söktürücü içmicem için adetim uzun zamanda gelir diye tahmin ediorum o da beni psikolojik olarak etkiler yoksa hamilemiyim diye oyüzden ben kan testi yaptırayıım diorum negatifi göreyim sonra paşa paşa rahatça beklerim kırmızıları...amma velakin ne zaman yaptırayım testi onu sorcaktım.. +14 dedin ya o günden sonra 14 gün sonra yani belli oluyor mu öyleyse haftaya p.tesi yaptırayım testi diorum azracım olur mu ?

ANLAYIŞLI ve seni çok seven bir eşin var kardaizcim canım nie üzülüosun aksine sevinmen lazım... 2. bebeiniz olmasa bile ki olucak evladınzla birlikte ömür boyu mutlu olursunuz... iNŞ eşinde ilerde burda sabit bir işte çalışır hep yanında olur... Böle bi eşin olduu için çok şanslısın canım bnm hiç üzülme... Allahta sizin için ne zaman doğru zamansa o zaman vericek bebişinizi :)

Canım benimde 30 temmuzda dr yumurtan çatlar demişti.. Bende ne zaman napıcağımı şaşırdım artık. Hangi günü beklyeceğiz.. Ki en son 10 Temmuzda adet olmuştum.. Bazen diyorum 20. kadar bekliyim tabi kırmızlar gelmezse... ama çok zor dayanılıyor... Galiba 20. kadar bekleyeceğim ben...

bakk gördünmüü kocacınn seni ne kadar seviyor senin üzülmene dayanamıyorr caanımm olacak Allah ın izniyle inşallah :)

Catlatma ignesinden sonra +14 saydim 13-14 agustos gibi baktirabilirsin kanda kuzummmmm. İnsallah + gorursun bu ay sana buyuk supriz olurr beklemiyorsun cunku. Ama nedense ben senden bekliyourm bu ay asilama falan yazinca cok sasirdim

canım benim çok saol. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. onun üzülmesini istemiyorum aslında olsaydı çok mutlu olurdu.
tavsiyem birinci olduktan sonra ikinciye asla korunmayın, çok ciddiyim arkadaşlar işte o zaman beni daha da iyi anlıcaksınız...

kızlar normalde çok pozitif düşünen bir insanım olmassa olmaz hayırlısı olsun der geçerim bana bişiler oldu stres yaptım kendimden utanıyorummmmmm

Herkese günaydınlar. benim kırmızılar teşrif ettiler. dün yorgan döşek yattım. sizler nasılsınız hanımlar.

deryacım valla dün aklıma geldinn ay dedim naptı acaba yarın test yapac aktı diye içimden geçirmiştim seni...bu ay nasip değilmiş demek inşalalh önümüzdeki ay son olur canım :)

canımm bilmiyorum ki ne zamana bekleyelim bnde azracığıma sordum:) bakalım ne dicek ona göre yapıcam testi yok nasıl olsa göreyim de sonra paşa paşa beklerim kırmızıları :)

Canımmmm benimmmm ben senden çok umutluydumm... Bir sonraki ay inş...

cnm tşk ederim. yeni histeroskopi olmuştum zaten. çok acı veriyordu. zorlanıyordum. çok fazla çalışamadık.

canım bende bekliyorum dün akşam azcık leke oldu bat 12 si.geçmiş olsun hayırlısı olsun canım

umarım sen tutturmuşsundur cnm. gelen leke yerleşme kanamasıdır inşallah.

günaydın kızlarrrrr banim bat 12 ağustos dün akşam hasta olacakmış gibi hafif bi akıntı oldu şuan bişi yok sanırım ayın 12 sine kalmadan hastalanacağımmm

Ayni durumdayiz batlarimizda ayni insallah leke hayra alamettir. Ama benimki değil cunku her ay boyle erken adetim geliyo artik

Herkese günaydınlar. benim kırmızılar teşrif ettiler. dün yorgan döşek yattım. sizler nasılsınız hanımlar.

kuzucum uzulme onumuzdeki ay insallahh

bence hulya ile senin batlariniz ayni gune denk gelir seninde 13-14 agustos gibi tatlim batin

tatlım. test yapmama gerek kalmadı. beni fazla ümitlendirmediği için mutluyum. uzun süre bekleyip de olumsuz olsaydı daha çok üzülürdüm. artık ben senden bekliyorum güzel bir haber. seninki bizim bebişlerin abisi olur hem.

Catlatma ignesinden sonra +14 saydim 13-14 agustos gibi baktirabilirsin kanda kuzummmmm. İnsallah + gorursun bu ay sana buyuk supriz olurr beklemiyorsun cunku. Ama nedense ben senden bekliyourm bu ay asilama falan yazinca cok sasirdim

o zaman haftaya p.tesi uygundur canım bakalım ak mı kara mı belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…