- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.801
cnm tşk ederim. yeni histeroskopi olmuştum zaten. çok acı veriyordu. zorlanıyordum. çok fazla çalışamadık.
umarım sen tutturmuşsundur cnm. gelen leke yerleşme kanamasıdır inşallah.
inşallah canım ama umudum yok eli kulağında geldi gelecek diye bekliyorum
tatlım. test yapmama gerek kalmadı. beni fazla ümitlendirmediği için mutluyum. uzun süre bekleyip de olumsuz olsaydı daha çok üzülürdüm. artık ben senden bekliyorum güzel bir haber. seninki bizim bebişlerin abisi olur hem.
Ayni durumdayiz batlarimizda ayni insallah leke hayra alamettir. Ama benimki değil cunku her ay boyle erken adetim geliyo artik
inşallah canım güzel haberlerini alırım
evet o açıdan iyi oluyor canım ümitlenmiyorsun ne güzel :)
bakalımm haftaya p.tesi ak mı kara mı belli olcakda ne abisi ayol içine mi doğdu ay ben 2 kız bi oğlan istiyorumm inşallah 1.gelse devamıda gelir
kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm Allah hepinizin gönlündekini versin hoşçakalınnnnnn17:
ayy kızlarrr çok işim var bugün ya(
Aminnnnnnnnnn canimhepimizinkini versin insallahhhhh. Gorusmek uzeree
hımmmm bugün pazartesi senin temizlik günündü yanılmıyorsam
evettttttttttttttttttttt bak benimm canikommm fıstık arkadaşım nasıl da biliyorr :)
ama daha başlamadım çünkü aşkı memnu başlıcak şimdi onu izlicem sonra bi girişirim bitiririm evelAllah :)
azracım senin bat ın ne zamandı canım. az kaldı sanırım ?
11 Agustos tatlim:18:
hadi hayırlısı inşallah bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine. sen de uzun zamandır uğraşıyosun sanırım.
inşallah hamilesindir.
Allah derdini alsın emi. aşk-ı memnu mu izlicen. ohhhh yangel yat seyret valla.:))
benim yerime de izle. benimse başım ağrıyo çokkkk sabah sabah da ağladım ondan sanırım. neyseee
Canim benim allah razi olsunnntesekkur ederim. 5. ayim bu ay 5 sene gibi gecti ama
aminnnnnnnnnn :) ayy izlicem tabi kaçar mıbu kaçıncı izleyişim sayamadım ama napiim bayılıyorum beroyaaaaaa :) ayy bnde ne hikayeler var ayol beren saat ileilgili
ay geçmiş olsun tatlım...ağladın ya ondan..oruçlu değilsen bol su iç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?