2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet o açıdan iyi oluyor canım ümitlenmiyorsun ne güzel :)

bakalımm haftaya p.tesi ak mı kara mı belli olcak da ne abisi ayol içine mi doğdu ay ben 2 kız bi oğlan istiyorumm inşallah 1.gelse devamıda gelir

erkek önden gelir kızlara abilik eder. iyi olur açısından . şaka bir yana oğlun olacak gibi geldi birden.

evettttttttttttttttttttt bak benimm canikommm fıstık arkadaşım nasıl da biliyorr :)
ama daha başlamadım çünkü aşkı memnu başlıcak şimdi onu izlicem sonra bi girişirim bitiririm evelAllah :)

Allah derdini alsın emi. aşk-ı memnu mu izlicen. ohhhh yangel yat seyret valla.:))
benim yerime de izle. benimse başım ağrıyo çokkkk sabah sabah da ağladım ondan sanırım. neyseee

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?

bişey sorcam sizlere benim ilk bebeğimi kalbi durunca aldırdık. kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor yada ne kadar ara vermek gerekiyor. benim gibi ilk bebeğini kaybetip tekrar hamile kalan varmı aranızda nolur bana yardım en azından moral verin kızlar

Allah derdini alsın emi. aşk-ı memnu mu izlicen. ohhhh yangel yat seyret valla.:))
benim yerime de izle. benimse başım ağrıyo çokkkk sabah sabah da ağladım ondan sanırım. neyseee

aminnnnnnnnnn :) ayy izlicem tabi kaçar mı bu kaçıncı izleyişim sayamadım ama napiim bayılıyorum beroyaaaaaa :) ayy bnde ne hikayeler var ayol beren saat ileilgili

ay geçmiş olsun tatlım...ağladın ya ondan..oruçlu değilsen bol su iç :)

Canim benim allah razi olsunnn tesekkur ederim. 5. ayim bu ay 5 sene gibi gecti ama

üzülme inşallah bu ay son olur.
bakalım bana 6 ay nasıl geçicek. başa gelen çekiliyo beklicez mecbur. :)

izle bakalım .
niyetliyim canım su içemicem. bi de tel çok çalıyo :95::95::95:

naaabiyonuz gizlar giii????
ay ben birazdan hazirlanip ise gitcem.. gidem de calisam bari.. napammm baska... :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…