2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlar ya bu arada ben bi sey sorcam... bu ff'de ates degerlerini giriyoruz da sonradan bi cizgi cekiyoryaa, iste o cizginin oldugunu yer yumurtanin aciga serbest kaldigi zamani mi yoksa döllenmeye hazir hale geldigi zamani mi gösteriyor... eger ki döllenmeye hazir hale geldigi zamani gösteriyorsa, ben ayvayi yedim, hamile kalmis olabilirim her ne kadar kücük bi ihtimal de olsa.. cünkü o gün calisma olmus :18::18::18::18::18::18::18: dr'la ertesi gün konusmustum ve ondan sonra korunmaya basladim... ya o cizgiyi bana bi aciklayin yaa nolurr....

günaydın tatlımmmm hayırlı işler sana :)))
hımmmmmm öizgiler hakkında yorum yapamıcam canımmm ...

naaabiyonuz gizlar giii????
ay ben birazdan hazirlanip ise gitcem.. gidem de calisam bari.. napammm baska... :44::44::44::44:

iiyiz canım sen nasılsın?? bnde bu saate kadar gelmeyince işe gittin sandım :)

:79::79::79::79::79: Nasılsınız ?

Amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi valla ...

iiyiz şeker sen ? geç kaldın bugün baya

kardaiz81+,breshka+,cicek2154+,azra3434+,_arzum_+,renewal+,cimcimecagla+,

ee siz nasılsınız kızlar?

günaydın tatlımmmm hayırlı işler sana :)))
hımmmmmm öizgiler hakkında yorum yapamıcam canımmm ...

sagol canim benim, olsun cvp vermen de yeter...

yok kuzum yaaa, dus felan aldim iste, esimle tartistik biraz.. anasigile gitti pis kilisesi yakin gavur gibi ayni... ondan giremedim.. bir de baska seylerarastirdim netten biraz da...

yaaaa azraciiimmmmmm kuzum nolur yaaa bi yorum yap, sen bilirsin bitteeeeee.......

eh işte bugün o kadar uykum yok hafta sonu iyi stok yaptım

Cuma günü erken kaçtım biraz işim çoktu o yüzden geç kaldım canım .
P.tesi günlerinden nefret ediyorum yaa eşim bugünde izinli benim o evde yatıyo ben işteyim olacak iş mi
P.tesi günleri sitede temizlik günü bare kalk bi halı kilim çırp bi işe yara diyorum onu da yapmıyo ahhh ahh ..

regencim, o gun calisma olduysa hamile kalma ihtimalin var senin de dedigin gibi... yumurtanin catladigi gun o cizgi cekiliyor... yani dollenme icin atildigi zaman...

ayy canım benim bende anlamam bu işten ama Nasipte kısmette varsa ( ki Allah sağlıkla versin inşallah ) Allah onu korur yaa inşallah vardır sorunsuz sıkıntısız geliverir inşallah. Bende kızamık geçirmedim bu arada ... :18:

Canım nerdesin sen yaa çok merak ettik seni ... Nasılsın hayatım ?

kuzuuuum bosver beni, sen nasilsin??? coook merak ettik seni...

beklemedeyim ben kizlar... belirsiz durumum... lekelenme var diyordum ya, gecen hafta adet gibi oldum... cok fazla geldi.. gece oyle uyandim... cok kotuydu...
doktora gitmedim.. yarin randevum var diye... onu bekliyorum.. yarinki randevuda belli olcak hala yasayip yasamadigi...

canim yani olsa da olur yaa... benim baska planlarim vardi... ay istemiyorum bu sefer de yaa :95::95::95::95::95: ben asi olcam bana neee yaaaaaa
canim benimki kizmikcik.. biraz daha farkli ama gecirmedigin de kötü degilki.. sadece cok daha dikkatli olman lazim.. yani cocuklara dikkat etcen, gerekirse uzak durcan vs vs... e ben de cocuklarla calisiyorum... o zaman isi birakmam lazim.. sonucta bu ahstaliklar cocuk hastaligi, büyüklerden almazsin... ama dr o zaman kötü demisti ne bileyim.. neyse ff'e göre 7gün gecmis, benim haftaya hastalanmam lazim yani... :18::18::18::18::18:

canım çok geçmiş olsun. inşallah randevun güzel geçer.
güzel haberlerle dönersin. üzme kendini.

canım benim dualarımdasın inşallahhh iyi haberlerle dönersinn bebeğin seninledir canım Allah sana bağışlasın canım ...screamaway keşke çalışmasan işten çıksan yatsan kalkmasan ne iyi olur böyle bi olanağın yok mu canım ?

hakkımızda hayırlısı canım yaa kızamık da mutlaka geçiriliyormuş yaa ondan korkuyorum bende ama dediğin dikkat edicem artık .. Ya dün akşam anneme iftara gitmiştim iftardan sonra karşı komsuşu da çaya geldi ev baya kalabalıktı abimler biz başka bi akrabamız falan filan komşunun 6 aylık bi bebeği vardı adı benim oğluma koyacağım isim "efe" annesinin kucağından bana bi gülücükler atıyor görmeniz lazım sonra dayanamadım kucağıma aldım nasıl bişey oldu anlatamam belki şimdi ama kucağıma aldığımda kollarım sanki ateş gibi yandı içim ürperdi çok tuhaf oldum ... Allahım bize de nasip et yarabbim....

isi ektim zaten hulyacim... nerdeyse 1 haftadir ise gitmiyorum...
o kanama olduktan sonra 3 gun hic kipirdamadan yattim... yemegi bile yatarak yiyordum... simdi biraz daha oturuyorum, surekli yatmiyorum... Allah sizlere rahat hamilelik versin insallah kizlar...

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz umarım boş yere kuruntu yapıyorsunuzdur siz yine de kötüyü düşünüp kötü olayları çağırmayın yaşantınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…