- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.841
beklemedeyim ben kizlar... belirsiz durumum... lekelenme var diyordum ya, gecen hafta adet gibi oldum... cok fazla geldi.. gece oyle uyandim... cok kotuydu...
doktora gitmedim.. yarin randevum var diye... onu bekliyorum.. yarinki randevuda belli olcak hala yasayip yasamadigi...
Niye doktora gitmedin canım yaa böyle şeyleri ihmal etme.. İnşallah randevun iyi geçer Allahın izniyle bişeycik olmamıştır bebeğine korkma sakın hep dualarımızdasın inan inşallah bişey olmayacak canım benim
isi ektim zaten hulyacim... nerdeyse 1 haftadir ise gitmiyorum...
o kanama olduktan sonra 3 gun hic kipirdamadan yattim... yemegi bile yatarak yiyordum... simdi biraz daha oturuyorum, surekli yatmiyorum... Allah sizlere rahat hamilelik versin insallah kizlar...
canım hiç merak etme yaşıyordurr o..sıkı sıkı sarılmıştır sana..o günden sonra benim moralim o kadar bozuldu ki sana anlatamam..seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki şuan..iyisiniz ya..daha ne olsun canım..moralini yüksek tut..Hayatta herşey olacağına varıyor..inşallah iyi haberlerle geleceksin randevudan sonra..kıyamam ben sana ya..sen güçlüsün, tuttuğunu koparırsın tanıdığım kadarı ile..bebeğini Allahın izniyle kucağına alacaksın..öpüyorummmm canımmmmm seniiiiiiiiibeklemedeyim ben kizlar... belirsiz durumum... lekelenme var diyordum ya, gecen hafta adet gibi oldum... cok fazla geldi.. gece oyle uyandim... cok kotuydu...
doktora gitmedim.. yarin randevum var diye... onu bekliyorum.. yarinki randevuda belli olcak hala yasayip yasamadigi...
Breshkacimmm, zaten o olay ben doktora gittikten yaklasik 4-5 gun sonra oldu... Doktora lekelenme var diye gitmistim, o da ultrasona sokup hersey yolunda demisti.. Sonra boyle adet gibi oldum... Zaten yarin standart randevum var... Yine ultrasona gircem.. Her hafta ultrasona girmek istemedim... Bir de acikcasi hic kimildamadan yattim kac gun.. Doktor icin bile evden cikmak istemedim....
canım hiç merak etme yaşıyordurr o..sıkı sıkı sarılmıştır sana..o günden sonra benim moralim o kadar bozuldu ki sana anlatamam..seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki şuan..iyisiniz ya..daha ne olsun canım..moralini yüksek tut..Hayatta herşey olacağına varıyor..inşallah iyi haberlerle geleceksin randevudan sonra..kıyamam ben sana ya..sen güçlüsün, tuttuğunu koparırsın tanıdığım kadarı ile..bebeğini Allahın izniyle kucağına alacaksın..öpüyorummmm canımmmmm seniiiiiiiii
kizlar ya bu arada ben bi sey sorcam... bu ff'de ates degerlerini giriyoruz da sonradan bi cizgi cekiyoryaa, iste o cizginin oldugunu yer yumurtanin aciga serbest kaldigi zamani mi yoksa döllenmeye hazir hale geldigi zamani mi gösteriyor... eger ki döllenmeye hazir hale geldigi zamani gösteriyorsa, ben ayvayi yedim, hamile kalmis olabilirim her ne kadar kücük bi ihtimal de olsa.. cünkü o gün calisma olmus :18::18::18::18::18::18::18: dr'la ertesi gün konusmustum ve ondan sonra korunmaya basladim... ya o cizgiyi bana bi aciklayin yaa nolurr....
gecmi kaldim:26:sagol canim benim, olsun cvp vermen de yeter...
yok kuzum yaaa, dus felan aldim iste, esimle tartistik biraz.. anasigile gitti piskilisesi yakin gavur gibi ayni... ondan giremedim.. bir de baska seylerarastirdim netten biraz da...
yaaaa azraciiimmmmmm kuzum nolur yaaa bi yorum yap, sen bilirsin bitteeeeee.......
beklemedeyim ben kizlar... belirsiz durumum... lekelenme var diyordum ya, gecen hafta adet gibi oldum... cok fazla geldi.. gece oyle uyandim... cok kotuydu...
:26: ay ne bilim korkarım bende böyle şeylerden ama bişey olmayacak güzel düşünelimya benim bi arkadaşım 9 ay boyunca regli oldu kız... hatta görümcemin arkadaşı da hiçbir belirti yaşamamış ve düzenli regli oluyormuş rutin kadın doğum kontrolüne gittiğinde düşün 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ne ilaçlar içmiş öğrenene kadar sigara alkol de cabası Rabbim verdimi veriyor Allahım senin meleğini de korur inşallah sana bağışlar canım benim en son geldiğinde öyle bişey yazdınki hepimizin yüreği ağzına geldi bugüne kadar hep merak ettik seni Yarın da mutlaka gel güzel haberlerini ver bize yeğenimizin olur mu ?
ayy screamcımmm bide ne var biliyor musun?? ne zaman sen gelsen senle ilgili bi haber alsak topik kaynıyor valla :) baksana ne kadar kalabalığız
Ben surekli yatinca kanamam azaldi tabi... Uzun sure ayakta durunca yine basliyor....
Onun daha iyi olup olmadigi belli degil Kuppecim.... Dualarinizi bekliyorum....
hulyacim, topik cok kalabalik... yeni katilanlar olmus biraz eskileri okuyorum oyle gordum...
burdakilerden bana yeni bat tarihini verenler olursa listeyi guncelliyim... cok geride kaldi liste...:26:
Ben surekli yatinca kanamam azaldi tabi... Uzun sure ayakta durunca yine basliyor....
Onun daha iyi olup olmadigi belli degil Kuppecim.... Dualarinizi bekliyorum....
Breshkacimmm, saolasin, cok guzel haberler veriyorsun... insallah benimde bisi yoktur... yarin oglen randevum... aksama gelip yazarim insallah.... kotu sonuc alirsam gelemeyebilirim bu arada...:26:
hulyacim, topik cok kalabalik... yeni katilanlar olmus biraz eskileri okuyorum oyle gordum...
burdakilerden bana yeni bat tarihini verenler olursa listeyi guncelliyim... cok geride kaldi liste...:26:
hakkımızda hayırlısı canım yaa kızamık da mutlaka geçiriliyormuş yaa ondan korkuyorum bende ama dediğin dikkat edicem artık .. Ya dün akşam anneme iftara gitmiştim iftardan sonra karşı komsuşu da çaya geldi ev baya kalabalıktı abimler biz başka bi akrabamız falan filan komşunun 6 aylık bi bebeği vardı adı benim oğluma koyacağım isim "efe" annesinin kucağından bana bi gülücükler atıyor görmeniz lazım sonra dayanamadım kucağıma aldım nasıl bişey oldu anlatamam belki şimdi ama kucağıma aldığımda kollarım sanki ateş gibi yandı içim ürperdi çok tuhaf oldum ... Allahım bize de nasip et yarabbim....
tatlim cizgiyi cektikten sonraki yapilan calismada sansini cok aza indiriyorsun artik yumurtlaman tamamlanmis oluyor
gecmi kaldim:26:
screamawaycim dualarim sizinle canim benim. Allah yardimcin olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine insallahh
Breshkacimmm, saolasin, cok guzel haberler veriyorsun... insallah benimde bisi yoktur... yarin oglen randevum... aksama gelip yazarim insallah.... kotu sonuc alirsam gelemeyebilirim bu arada...:26:
Merhaba ben yeniyim :) Ben Bat tarihimi vereyim ama tam belli olmuyor 21-22 ağustosda olması gerekiyor olmasa daha iyi ama :)Breshkacimmm, saolasin, cok guzel haberler veriyorsun... insallah benimde bisi yoktur... yarin oglen randevum... aksama gelip yazarim insallah.... kotu sonuc alirsam gelemeyebilirim bu arada...:26:
slm kızlar nasılsınız?
bişey sorcam sizlere benim ilk bebeğimi kalbi durunca aldırdık. kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor yada ne kadar ara vermek gerekiyor. benim gibi ilk bebeğini kaybetip tekrar hamile kalan varmı aranızda nolur bana yardımen azından moral verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?