2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Niye doktora gitmedin canım yaa böyle şeyleri ihmal etme .. İnşallah randevun iyi geçer Allahın izniyle bişeycik olmamıştır bebeğine korkma sakın hep dualarımızdasın inan inşallah bişey olmayacak canım benim

Breshkacimmm, zaten o olay ben doktora gittikten yaklasik 4-5 gun sonra oldu... Doktora lekelenme var diye gitmistim, o da ultrasona sokup hersey yolunda demisti.. Sonra boyle adet gibi oldum... Zaten yarin standart randevum var... Yine ultrasona gircem.. Her hafta ultrasona girmek istemedim... Bir de acikcasi hic kimildamadan yattim kac gun.. Doktor icin bile evden cikmak istemedim....

ay iyi yapmışsın canım gitme boşver stresten başka bişi diil...ohh dinlen yat otur film izle yemek ye uyu boşver herşeyi en önemlisi bebeğin..Allah ım inşallahh sana bağışlayacaktır bebeğini canım içini ferah tut üzülme bide vesvese yapma kendine acaba mı diye sürekli sorma Allah büyük duyar sesimizi dualarımızı :)

canım hiç merak etme yaşıyordurr o..sıkı sıkı sarılmıştır sana..o günden sonra benim moralim o kadar bozuldu ki sana anlatamam..seni gördüğüme o kadar mutlu oldum ki şuan..iyisiniz ya..daha ne olsun canım..moralini yüksek tut..Hayatta herşey olacağına varıyor..inşallah iyi haberlerle geleceksin randevudan sonra..kıyamam ben sana ya..sen güçlüsün, tuttuğunu koparırsın tanıdığım kadarı ile..bebeğini Allahın izniyle kucağına alacaksın..öpüyorummmm canımmmmm seniiiiiiiii

:26: ay ne bilim korkarım bende böyle şeylerden ama bişey olmayacak güzel düşünelim ya benim bi arkadaşım 9 ay boyunca regli oldu kız... hatta görümcemin arkadaşı da hiçbir belirti yaşamamış ve düzenli regli oluyormuş rutin kadın doğum kontrolüne gittiğinde düşün 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ne ilaçlar içmiş öğrenene kadar sigara alkol de cabası Rabbim verdimi veriyor Allahım senin meleğini de korur inşallah sana bağışlar canım benim en son geldiğinde öyle bişey yazdınki hepimizin yüreği ağzına geldi bugüne kadar hep merak ettik seni Yarın da mutlaka gel güzel haberlerini ver bize yeğenimizin olur mu ?

ayy screamcımmm bide ne var biliyor musun?? ne zaman sen gelsen senle ilgili bi haber alsak topik kaynıyor valla :) baksana ne kadar kalabalığız

Ben surekli yatinca kanamam azaldi tabi... Uzun sure ayakta durunca yine basliyor....
Onun daha iyi olup olmadigi belli degil Kuppecim.... Dualarinizi bekliyorum....

tatlim cizgiyi cektikten sonraki yapilan calismada sansini cok aza indiriyorsun artik yumurtlaman tamamlanmis oluyor

gecmi kaldim:26:

screamawaycim dualarim sizinle canim benim. Allah yardimcin olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine insallahh

Breshkacimmm, saolasin, cok guzel haberler veriyorsun... insallah benimde bisi yoktur... yarin oglen randevum... aksama gelip yazarim insallah.... kotu sonuc alirsam gelemeyebilirim bu arada...:26:

ayy screamcımmm bide ne var biliyor musun?? ne zaman sen gelsen senle ilgili bi haber alsak topik kaynıyor valla :) baksana ne kadar kalabalığız

hulyacim, topik cok kalabalik... yeni katilanlar olmus biraz eskileri okuyorum oyle gordum...
burdakilerden bana yeni bat tarihini verenler olursa listeyi guncelliyim... cok geride kaldi liste...:26:

Ben surekli yatinca kanamam azaldi tabi... Uzun sure ayakta durunca yine basliyor....

sen kapa pcyi dinlenmeye devam et tatlımm..yorma kendini buralarda lütfen..benim dualarım zaten hep seninleydi..aklıma geldikçe dua ettim..çok meraklandımm..Allahıma emanet olsun bebiş, hiçbirşey olmaz korkma..iyidir elbet öyle düşünelim..olumlu düşünmek her zaman iyidir..bizim dualarımız hep seninle bunu hep aklına getir ve için rahat olsun..dinlen hadi..çok durma pc başında

hulyacim, topik cok kalabalik... yeni katilanlar olmus biraz eskileri okuyorum oyle gordum...
burdakilerden bana yeni bat tarihini verenler olursa listeyi guncelliyim... cok geride kaldi liste...:26:

screamawaycim, yanlış hatırlamıyorsam pollyanna listeyi güncellemişti, sen kendini iyi hissedene kadar bir süre böyle devam etsin bence..yorma kendini kuzu ya..uğraşma lütfen..dinlenmelisin..

canım benim senin yokluğun çok belli oldu bu topicde
hergün bir haber varmıdır diye birbirimize soruyoduk. ve senin bebeğinin durumunun iyi olması için dualarımızı eksik etmedik.
Allah büyüktür güzelim inşallah buda sağsalim geçicek. moralini yüksek tut.

canim benim bütün dualarim seninle.... insallah bir sey olmaz.. kanamasi olup da normal bi sekilde hamileligine devam edenler de var... insallah sen de onlardan olacaksin... kurban oldugum Allahim büyük.. insallah hic bir sey olmaz...

evet canımm kalabalıklaştık yeni arkadaşlar geldi ama sen bugün geldin diye herkes burda :)

canım yeni bat veren çok listeden çıkan da var burdan söyleyelim herkes yazsın listemizide güncelleyelim ii olur canım seni yorcaz ama :26:

SCREAMCIMMMMMMMM

bak bu senin uğurun canımmm senin gelince böyle oluyor valla bak :)

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)

hly7,xtuqcex+,breshka+,azra3434+,derya78_40,nihanca+,kardaiz81+,regen+,alevesen,Masumiyet,KuPPe+,feryal_efe,screamaway+,_arzum_+,

Son düzenleme:

insallah senin efen de gelir en kisa zamanda canim benim...Allah büyük olmayack bebege hic bir sey olmuyor.. insallah screamawayimin de bebisini bir sey olmayack.. o da bizim ugurumuz olacak.. insallah...
bana da Allah büyük.. olmazsa daha iyi olur.. asimi felan olurum.. olursa da yine Allah büyük.. ya bundan habersiz hamile kalsaydim?? her hamile kalan asi mi oluyor?? yoo.. bakicaz.. haftaya hastalanmam lazim..insallah da hastalanirim..

canim anladim, sagolsun screamaway de cevap yazmis.. mesele de o zaten.. tam catlama günü calisma yapmisiz.. ondan önceki gün de hem de iki kere olmus ay olmasin yaa.. biraz daha bekleyim de hic olmazsa icim rahat olur, asimi olduktan sonra... yine calismaya devam ederim.. hale bak.. olsun olsun derken simdi olmasin olmasin diyoum :44::44::44::44:

yarın akşamı iftar gibi bekleyeceğim hayatım Geleceksin inşallah hatta bu kez bize ultrason resimlerini de getirecektin unutmadım bak bekliyoruz tamam mı

Merhaba ben yeniyim :) Ben Bat tarihimi vereyim ama tam belli olmuyor 21-22 ağustosda olması gerekiyor olmasa daha iyi ama :)

cnm ben üç kez kürtaj oldum. bir kez de kendiliğinden gerçekleşen düşüğüm oldu. hepsinde de korunma süresi üç aydı. dr. böyle istemişti. ama düşüğün haftasına ve senin biyolojik, psikolojik durumuna göre süre değişebilir. en iyi sonucu dr. muayene olup öğrenebilirsin bence.

cnm benim çok geçmiş olsun. yatıp dinlenmen iyi olmuş. benim merak ettiğim kanama ile birlikte ağrın var mıydı? inşallah hamileliğin bundan sonraki dönemlerini daha rahat ve sağlıklı geçirirsin. Sen ve küçük meleğin Allah'a emanet olun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…