- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.861
insallah senin efen de gelir en kisa zamanda canim benim...Allah büyük olmayack bebege hic bir sey olmuyor.. insallah screamawayimin de bebisini bir sey olmayack.. o da bizim ugurumuz olacak.. insallah...
bana da Allah büyük.. olmazsa daha iyi olur.. asimi felan olurum.. olursa da yine Allah büyük.. ya bundan habersiz hamile kalsaydim?? her hamile kalan asi mi oluyor?? yoo.. bakicaz.. haftaya hastalanmam lazim..insallah da hastalanirim..
canim anladim, sagolsun screamaway de cevap yazmis.. mesele de o zaten.. tam catlama günü calisma yapmisiz.. ondan önceki gün de hem de iki kere olmusay olmasin yaa.. biraz daha bekleyim de hic olmazsa icim rahat olur, asimi olduktan sonra... yine calismaya devam ederim.. hale bak.. olsun olsun derken simdi olmasin olmasin diyoum :44::44::44::44:
beklemedeyim ben kizlar... belirsiz durumum... lekelenme var diyordum ya, gecen hafta adet gibi oldum... cok fazla geldi.. gece oyle uyandim... cok kotuydu...
doktora gitmedim.. yarin randevum var diye... onu bekliyorum.. yarinki randevuda belli olcak hala yasayip yasamadigi...
canim yani olsa da olur yaa... benim baska planlarim vardi... ay istemiyorum bu sefer de yaa :95::95::95::95::95: ben asi olcam bana neee yaaaaaa
canim benimki kizmikcik.. biraz daha farkli ama gecirmedigin de kötü degilki.. sadece cok daha dikkatli olman lazim.. yani cocuklara dikkat etcen, gerekirse uzak durcan vs vs... e ben de cocuklarla calisiyorum... o zaman isi birakmam lazim.. sonucta bu ahstaliklar cocuk hastaligi, büyüklerden almazsin... ama dr o zaman kötü demisti ne bileyim.. neyse ff'e göre 7gün gecmis, benim haftaya hastalanmam lazim yani... :18::18::18::18::18:
SCREAMCIMMMMMMMM
bak bu senin uğurun canımmm senin gelince böyle oluyor valla bak :)
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
hly7,xtuqcex+,breshka+,azra3434+,derya78_40,nihanca+,kardaiz81+,regen+,alevesen,Masumiyet,KuPPe+,feryal_efe,screamaway+,_arzum_+,
screamawaycim, yanlış hatırlamıyorsam pollyanna listeyi güncellemişti, sen kendini iyi hissedene kadar bir süre böyle devam etsin bence..yorma kendini kuzu ya..uğraşma lütfen..dinlenmelisin..
canım benim senin yokluğun çok belli oldu bu topicde
hergün bir haber varmıdır diye birbirimize soruyoduk. ve senin bebeğinin durumunun iyi olması için dualarımızı eksik etmedik.
Allah büyüktür güzelim inşallah buda sağsalim geçicek. moralini yüksek tut.
canim benim bütün dualarim seninle.... insallah bir sey olmaz.. kanamasi olup da normal bi sekilde hamileligine devam edenler de var... insallah sen de onlardan olacaksin... kurban oldugum Allahim büyük.. insallah hic bir sey olmaz...
evet canımm kalabalıklaştık yeni arkadaşlar geldi ama sen bugün geldin diye herkes burda :)
canım yeni bat veren çok listeden çıkan da var burdan söyleyelim herkes yazsın listemizide güncelleyelim ii olur canım seni yorcaz ama :26:
insallah senin efen de gelir en kisa zamanda canim benim...Allah büyük olmayack bebege hic bir sey olmuyor.. insallah screamawayimin de bebisini bir sey olmayack.. o da bizim ugurumuz olacak.. insallah...
bana da Allah büyük.. olmazsa daha iyi olur.. asimi felan olurum.. olursa da yine Allah büyük.. ya bundan habersiz hamile kalsaydim?? her hamile kalan asi mi oluyor?? yoo.. bakicaz.. haftaya hastalanmam lazim..insallah da hastalanirim..
canim anladim, sagolsun screamaway de cevap yazmis.. mesele de o zaten.. tam catlama günü calisma yapmisiz.. ondan önceki gün de hem de iki kere olmusay olmasin yaa.. biraz daha bekleyim de hic olmazsa icim rahat olur, asimi olduktan sonra... yine calismaya devam ederim.. hale bak.. olsun olsun derken simdi olmasin olmasin diyoum :44::44::44::44:
yarın akşamı iftar gibi bekleyeceğim hayatımGeleceksin inşallah hatta bu kez bize ultrason resimlerini de getirecektin unutmadım bak bekliyoruz tamam mı
İnşallah canım benim .... Ya senin için de şimdi ne diyeceğimi bilemedim valla Allahım bi terslik sağlık problemi yaşatmaz inşallah varsa da . Bu kadar bekledin şimdi olmasın demek içimden gelmiyor valla ... eşinle aranızı daha da iyi yapacak bu melek eminim ama Allah korusun herhangi bi problem yaşayacaksan böyle bir ihtimal varsa Allah hakkında hayırlısını versin canım benim ne diyim yaa şaşırdım valla :26: sen iyice bi araştırsana şu aşı işini belki de o kadar büyük bi sıkıntı olmaz yaa
canım benım bol bol dinlen... Senı cok merak ettık yaa rabbım bebişini korusunnn. Benım çevremde 2 arkadasımın senın gıbı kanaması oluyodu ve çok şükür ikiside şuan doğurmak üzeree. Sende öyle olacaksın inşallah yarın bebeğini kıpır kıpır göreceksin inşallah. Ama senın sureklı yatman lazımmm işten ne kadar izin alabılıyosan al cnm çok geçmiş olsun
regencım herseyde bı hayır vardır :) Hamıleysende Allahım korur sizi inşallah merak etme tatlımmm
Evet yaaa ne kadar kalabalıgız bgnnn maşallahhhh
polyanna guncelledi mi? aa eskilere baktim ben biraz ama goremedim Kuppecim... hangi sayfadadir acaba....
simdi biraz takilayim, hem kalabaligiz... iyi geliyor sizinle konusmak... zaten az sonra yorulur ayrilirim Kuppecimm...
kardaizcimm, regencimm, cok saolun kizlar... insallah devam eder hamileligim...
hulyacimmm, listeden birakanlar mi oldu? kimler devam etmiyor ki? merak ettim... eskilerden gordum deryacim, denemeye baslamis...
regencimmm, hem o gun, hem de onceki gunlerde mi denedin? sen sansini cok arttirmissin... en onemli gunlerde denemissin...
insallah yasiyorsa getiririm resimleri breshkacim...
cnm benim çok geçmiş olsun. yatıp dinlenmen iyi olmuş. benim merak ettiğim kanama ile birlikte ağrın var mıydı? inşallah hamileliğin bundan sonraki dönemlerini daha rahat ve sağlıklı geçirirsin. Sen ve küçük meleğin Allah'a emanet olun arkadaşım.
ay kizlar hepinize ayri ayri cevap vermek isterdim ama simdi kaciyorum... is malum basladi bugün... benim durumumu screamcime anlatir misiniz???
hadi öptüm hepinizi cok seviyorum canlarim benim
polyanna guncelledi mi? aa eskilere baktim ben biraz ama goremedim Kuppecim... hangi sayfadadir acaba....
simdi biraz takilayim, hem kalabaligiz... iyi geliyor sizinle konusmak... zaten az sonra yorulur ayrilirim Kuppecimm...
kardaizcimm, regencimm, cok saolun kizlar... insallah devam eder hamileligim...
hulyacimmm, listeden birakanlar mi oldu? kimler devam etmiyor ki? merak ettim... eskilerden gordum deryacim, denemeye baslamis...
regencimmm, hem o gun, hem de onceki gunlerde mi denedin? sen sansini cok arttirmissin... en onemli gunlerde denemissin...
insallah yasiyorsa getiririm resimleri breshkacim...
o kanamanin basladigi zamanlarda agrim pek yoktu deryacim, onun disinda ara ara agrimm oldu...
sen denemeye baslamissin canim bu arada galiba.. insallah cok beklemeden hamile kalirsin deryacim... batin belli olduysa soyle guncelliyim seni...
hulyacimmm, listeden birakanlar mi oldu? kimler devam etmiyor ki? merak ettim... eskilerden gordum deryacim, denemeye baslamis...canım evet listeden çıkanlar şöyle..
regencim çıktı...hani en son hormon testi yapmıştı ya o temiz çıktı ama öbür doktorun testinde kızamıkçık hastalığına bağışıklığı olmadığı ortaya çıktı o yüzden iğne olcak ve 3 ay korunması lazımmış canım..
kardaizcim çıktı....malumm kocası gitti bu ay da pis kırmızıları geldi..6 ay sonrasına kaldı canım..
nihancacım çıktı...malum onunda kocası gitti ve onunda pis kırmızıları geldi..oda 6 ay sonrasına kaldı canım..
aklımdakiler bunlar canım :) benimde normalde olacak olan bat 22 ağustos canım :)
screamawaycımmm
pollyanna listeyi güncellemedi sadece eski sayfadan kopyala yapıştır yaptı görelim diye.
listeden ben ve regen çıkmak istiyoruz canım
canikolar ben kaçarr evime bi girişeyim şimdii akşama anca çıkarım :))
öpüyorum sizleri...screamcım yarın ii haberlerinni bekliyoruz canım Allah a emanet olun :)
kızlar bilgiler için teşekkürler..biz şimdi dışarıya çıkıyoruz, hiçbir kıyafetim olmuyo..ben çook şişko olcam galiba..bişiler bakicezzz kocişle..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
kardaizcimm, sizi asagiya alabilirim bat tarihlerinizi bos birakarak... derya korunurken ona da oyle yapmistik.. yani bati yoktu ama yine de listede aramizda kalmisti... ne dersiniz? size de boyle yapalim.... anladigim kadariyla sen esin olmadigi icin bir sure bat vermeyeceksin... regende korunacak...
kardaizcimm, sizi asagiya alabilirim bat tarihlerinizi bos birakarak... derya korunurken ona da oyle yapmistik.. yani bati yoktu ama yine de listede aramizda kalmisti... ne dersiniz? size de boyle yapalim.... anladigim kadariyla sen esin olmadigi icin bir sure bat vermeyeceksin... regende korunacak...
screamawaycımmmmm canımmmmm hoşgeldin....
Seni çok merak ettik. Çok dua ettim... İnş bişey olmamıştır diye... Şimdi gördüm geldiğini....
Okuduğum kadarıyla kötü bişey yok... Merak etme bebşin annesineee sınsıkı tutunuyordur. Kanama ile ağrın olmadı ise sorun yoktur bitanemm korkma. Çünkü o zaman fazla ağrı oluyoo...
İnş herşey yolunu girecek canım... Kendini çok fazla yorma... Bol bol dinlen ve beslenmene çok dikkat et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?