2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İnşallah canım benim ... . Ya senin için de şimdi ne diyeceğimi bilemedim valla Allahım bi terslik sağlık problemi yaşatmaz inşallah varsa da . Bu kadar bekledin şimdi olmasın demek içimden gelmiyor valla ... eşinle aranızı daha da iyi yapacak bu melek eminim ama Allah korusun herhangi bi problem yaşayacaksan böyle bir ihtimal varsa Allah hakkında hayırlısını versin canım benim ne diyim yaa şaşırdım valla :26: sen iyice bi araştırsana şu aşı işini belki de o kadar büyük bi sıkıntı olmaz yaa

canım benım bol bol dinlen... Senı cok merak ettık yaa rabbım bebişini korusunnn. Benım çevremde 2 arkadasımın senın gıbı kanaması oluyodu ve çok şükür ikiside şuan doğurmak üzeree. Sende öyle olacaksın inşallah yarın bebeğini kıpır kıpır göreceksin inşallah. Ama senın sureklı yatman lazımmm işten ne kadar izin alabılıyosan al cnm çok geçmiş olsun

regencım herseyde bı hayır vardır :) Hamıleysende Allahım korur sizi inşallah merak etme tatlımmm

Evet yaaa ne kadar kalabalıgız bgnnn maşallahhhh

screamawaycim, yanlış hatırlamıyorsam pollyanna listeyi güncellemişti, sen kendini iyi hissedene kadar bir süre böyle devam etsin bence..yorma kendini kuzu ya..uğraşma lütfen..dinlenmelisin..

polyanna guncelledi mi? aa eskilere baktim ben biraz ama goremedim Kuppecim... hangi sayfadadir acaba....
simdi biraz takilayim, hem kalabaligiz... iyi geliyor sizinle konusmak... zaten az sonra yorulur ayrilirim Kuppecimm...

canim benim bütün dualarim seninle.... insallah bir sey olmaz.. kanamasi olup da normal bi sekilde hamileligine devam edenler de var... insallah sen de onlardan olacaksin... kurban oldugum Allahim büyük.. insallah hic bir sey olmaz...

kardaizcimm, regencimm, cok saolun kizlar... insallah devam eder hamileligim...

hulyacimmm, listeden birakanlar mi oldu? kimler devam etmiyor ki? merak ettim... eskilerden gordum deryacim, denemeye baslamis...

regencimmm, hem o gun, hem de onceki gunlerde mi denedin? sen sansini cok arttirmissin... en onemli gunlerde denemissin...

yarın akşamı iftar gibi bekleyeceğim hayatım Geleceksin inşallah hatta bu kez bize ultrason resimlerini de getirecektin unutmadım bak bekliyoruz tamam mı

insallah yasiyorsa getiririm resimleri breshkacim...

ay kizlar hepinize ayri ayri cevap vermek isterdim ama simdi kaciyorum... is malum basladi bugün... benim durumumu screamcime anlatir misiniz???

hadi öptüm hepinizi cok seviyorum canlarim benim

o kanamanin basladigi zamanlarda agrim pek yoktu deryacim, onun disinda ara ara agrimm oldu...

sen denemeye baslamissin canim bu arada galiba.. insallah cok beklemeden hamile kalirsin deryacim... batin belli olduysa soyle guncelliyim seni...

ay kizlar hepinize ayri ayri cevap vermek isterdim ama simdi kaciyorum... is malum basladi bugün... benim durumumu screamcime anlatir misiniz???

hadi öptüm hepinizi cok seviyorum canlarim benim

ben biliyorum regencim sanirim durumunu.. eskilerden kizamikla alakali bisi okumustum.. dedigin eger buysa, hamileysen bile cok problem olmaz bence... cok dikkatli gecirmen gerekir hamileligini sadece....

screamawaycımmm
pollyanna listeyi güncellemedi sadece eski sayfadan kopyala yapıştır yaptı görelim diye.
listeden ben ve regen çıkmak istiyoruz canım

Son düzenleme:

inşallah canım benim bu arada liste karman çorman sanırım .. şimdi dinlen bence hiç uğraşma yarın akşam geldiğinde herkes sana batını yazar ona göre düzenlemeye çalışırsın

Kaç gündür bu forumları takip ediyorum da ne kadar zor bişeymiş yaaa kadın olmak onu daha da iyi anladım. Bütün yük bizim omzumuzda valla. Erkek ilişkiye girer gerekeni kadına bırakır ve gider. Bizim öyle mi yok yatakdan 1 saat kalkmayacakmışız bacaklarımızı havaya kaldıracakmışız yumurtlama zamanlarını takip edecekmişiz ateş ölçecekmişiz folik asit alacakmışız akıntı uzuyormuymuş bunlar bi de gebe kalmadan yapılacaklar gebe kalınca bitiyor mu yooo bu sefer tutundu mu kalp atışı duyuluyor mu kesesi görünmediyse fena bi endişelenecek konu daha saglıklı olsun istiyoruz doğum yaklaşınca nasıl doğurucaz korkusu saracak bu sefer normal mi sezeryan mi? Yani kızlar sözüm ona erkek olmak varmış

o kanamanin basladigi zamanlarda agrim pek yoktu deryacim, onun disinda ara ara agrimm oldu...

sen denemeye baslamissin canim bu arada galiba.. insallah cok beklemeden hamile kalirsin deryacim... batin belli olduysa soyle guncelliyim seni...

cnm dikkat et kendine. hayırlı haberlerle dönersin inşallah. benim bat 8 eylül.

screamawaycımmm
pollyanna listeyi güncellemedi sadece eski sayfadan kopyala yapıştır yaptı görelim diye.
listeden ben ve regen çıkmak istiyoruz canım

kardaizcimm, sizi asagiya alabilirim bat tarihlerinizi bos birakarak... derya korunurken ona da oyle yapmistik.. yani bati yoktu ama yine de listede aramizda kalmisti... ne dersiniz? size de boyle yapalim.... anladigim kadariyla sen esin olmadigi icin bir sure bat vermeyeceksin... regende korunacak...

canikolar ben kaçarr evime bi girişeyim şimdii akşama anca çıkarım :))

öpüyorum sizleri...screamcım yarın ii haberlerinni bekliyoruz canım Allah a emanet olun :)

tünaydinlar kader arkadaşlarım

ne sıcak bir gün yanıyorum valla saat 11:00 dışardaydım faturalar ödemeler kendimi anca evime attım

ve tüm eczaneleri dolaştım ovulasyon testi bulmak için ne bulunmaz hint kumaşıymış yaaa poffff

screamawaycımmmmm canımmmmm hoşgeldin....

Seni çok merak ettik. Çok dua ettim... İnş bişey olmamıştır diye... Şimdi gördüm geldiğini....

Okuduğum kadarıyla kötü bişey yok... Merak etme bebşin annesineee sınsıkı tutunuyordur. Kanama ile ağrın olmadı ise sorun yoktur bitanemm korkma. Çünkü o zaman fazla ağrı oluyoo...

İnş herşey yolunu girecek canım... Kendini çok fazla yorma... Bol bol dinlen ve beslenmene çok dikkat et canım...

Kuppecimmmmm, kilo aldin mi sen cok merak ettim....
ayy bu arada kalp atislarini duymussun canimmm, cok sevindim... (anca okuyorum eskileri....)

Son düzenleme:

olabilir tatlım sanırım regen ve nihan içinde sorun olmaz.

olabilir tatlım sanırım regen ve nihan içinde sorun olmaz.
pc takıldı kusura bakmayın..

Son düzenleme:

insallah arzumcumm, dualarinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…