- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.881
arzumcum, senin durumun nedir..? 10 agustosmus batin... beklemedesin hala degil mi?
Breshkacim, 21 Temmuz kalmissin listede... durumun ne oldu merak ettim...
arzumcum, senin durumun nedir..? 10 agustosmus batin... beklemedesin hala degil mi?
canikolar ben kaçarr evime bi girişeyim şimdii akşama anca çıkarım :))
öpüyorum sizleri...screamcım yarın ii haberlerinni bekliyoruz canım Allah a emanet olun :)
ayyy kızlar bi anda aklıma dün gece gördüğüm rüya geldi...size sabahtan beri söylemek istiyordum hep ama şimdi dank etti....ben screamaway ı rüyamda gördüm ...endişeleniyorum onun için bi evde karşılaştık bnde aaaaa scremcım diyip boynuna sarıldım..nasılsın seni çok merak ediyoruz dedim...iyiyim sadece çok yorgunum dedi 1 hafta evde yattım kendimi topladım bebeğim benimle ama çok korkuyorum yinede denişti...ayy öyle sevinmiştim ki rüyamda aklıma geldi sizle paylaşayım dedim..inşallahhh rüyamdaki gibi çıkar canım bebeğin seninledir ve iyisinizdir ..
24 temmuzda geldi pis kırmızılarher ay bir gün daha ilerleyerek döngüm değişiyor yaa eskiden 28 günde bir hiç şaşmaz olurdum şimdi 30-31-32 diye gidiyor bakalım hayırlısı :97: şimdi onun için tam bir tarih belirleyemiyorum ki 23-25 ağustos gibi olması lazım olamayasıcalar.... İnşallah bu ay bebeğim gelir kırmızılar yerine
Evet canım beklemedeyim... İstersen 14 Ağustosa çek canımm çünkü bu ay geç yumurtlamışım... İnş sabrın sonu selamet olur...
tamam kizlar.. sizi duzelteyim listede...
insallah bu ay son olur... ve insallah Allah cokkk rahat bir hamilelik nasip eder size...
Kizlar ben biraz dinlencem... yoruldum... sonra yine girerim insallah...
(silacim, mesaj kutun doluymus.. sana cvp yazamadim...)
başım ve sağ kulağım çokkkkkkk ağrıyo.
kendi evime gidip uyumak istiyorum...
heyyy siz neler yapıyorsunuz bakimmmm
canım benim çok saol. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. onun üzülmesini istemiyorum aslında olsaydı çok mutlu olurdu.
tavsiyem birinci olduktan sonra ikinciye asla korunmayın, çok ciddiyim arkadaşlar işte o zaman beni daha da iyi anlıcaksınız...
başım ve sağ kulağım çokkkkkkk ağrıyo.
kendi evime gidip uyumak istiyorum...
heyyy siz neler yapıyorsunuz bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?