2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

arzumcum, senin durumun nedir..? 10 agustosmus batin... beklemedesin hala degil mi?

Breshkacim, 21 Temmuz kalmissin listede... durumun ne oldu merak ettim...

arzumcum, senin durumun nedir..? 10 agustosmus batin... beklemedesin hala degil mi?

Breshkacim, 21 Temmuz kalmissin listede... durumun ne oldu merak ettim...

24 temmuzda geldi pis kırmızılar her ay bir gün daha ilerleyerek döngüm değişiyor yaa eskiden 28 günde bir hiç şaşmaz olurdum şimdi 30-31-32 diye gidiyor bakalım hayırlısı :97: şimdi onun için tam bir tarih belirleyemiyorum ki 23-25 ağustos gibi olması lazım olamayasıcalar.... İnşallah bu ay bebeğim gelir kırmızılar yerine

Yaa kızlar bişey sorucam ben 1 hafta önce gittim kadın doktoruna muayene oldum alttan ultrasonla yumurtama falan baktı işte bu ay sağ taraftaki büyüyor dedi ve 4-12 ağustos arası ilişki önerdi mümkün olduğunca uymaya çalıştık adetiminde gelmesine iki hafta var bu süre zarfında hep sağ tarafımda bişeyler hissediyorum kasıklarımda da agrı oluyor psikolojikte olabilir gaz sancısıda olabilir diyorum ama öbür taraftan acaba hakkaten böyle mi hissedilecek bebek oluşmaya başladıy:97:sa oralarda bir faaliyet varsa diyorum içimden ne dersiniz???????

hulyacimmmmm, ne kadar guzel bir ruya bu... cok mutlu oldum... insallah gercek olur...

Evet canım beklemedeyim... İstersen 14 Ağustosa çek canımm çünkü bu ay geç yumurtlamışım... İnş sabrın sonu selamet olur...

tamam kizlar.. sizi duzelteyim listede...

insallah bu ay son olur... ve insallah Allah cokkk rahat bir hamilelik nasip eder size...

Kizlar Temmuz hamilelerimizi de ilk sayfadaki listemize cektim...

Yani mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu Temmuz/Agustos ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
hakem | 28 | 12 Temmuz| ?????
leplepi | 21 | 20 Temmuz| ?????
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| ?????
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| ?????
menbeta | 23 | 31 Temmuz| ?????
migi | 29 | 2 Agustos| Bekliyoruz
_arzum_ | 26 | 14 Agustos| Bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Agustos| Bekliyoruz
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Bekliyoruz
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | ??
nihanca | 25 | ??
kardaiz81 | 30 | ??

|||

Durumundan haberdar olmadiklarima soru isareti koydum... Beni haberdar edebilirlerse sevinirim..

Son düzenleme:
Kizlar ben biraz dinlencem... yoruldum... sonra yine girerim insallah...

(silacim, mesaj kutun doluymus.. sana cvp yazamadim...)

Son düzenleme:
screamaway,
canım yat dinlen tabi. zorlama kendini. herne olursa olsun biz senin yanındayız bak burda bir sürü kişiyiz.
bizi habersiz bırakma tatlım, düşünmemeye çalış.

başım ve sağ kulağım çokkkkkkk ağrıyo.
kendi evime gidip uyumak istiyorum...

heyyy siz neler yapıyorsunuz bakimmmm

Son düzenleme:
selam kızlar
maşallah bi sürü muhabbet etmişsiniz eskisi gibi oku oku bitiremedim

screamawey tatlım sana yetişemedim,okursun okumazsın bilmiyorum ama yinede yazayım. dualarımız seninle. inşallah yarın güzel haberlerinide alırız canım. bizi habersiz bırakma tatlım

başının ağrımasını anladımda canım(ağlamaktan demişsin)
kulağın neden ağrıyorki:26:
benim eşimin hep kulak sorunu olur ama onunki üşütünce falan olur hep,yaz kış esen yerlerde duramaz hiç seninde öyle bir probleminmi var:26:

bende aynini soyleyebilirim..... gerci nasip kismet ama....

azracim, tatlim dun sana postumu yollayip cikmaliydim canim... recelini halletmissindir insallah ...oohh misafir kaygini da atlatmissin beimde 2gun varlardi...

bu arada biliyormusun ben regl oldum ayin 4 unde..... yani normal dongumu yakaladim.. buda iyi bir haber ama bu kizginlikla ateside saldim... aslinda geri baslamaliyim..bugun reglimin 5.gunu yarindan itibaren baslayayimmmm... insallahsenden iyi haberler gelir guzelim..

ff ye hic bakmadim ama yeni dongu icin tabloyu nasil devam eettiriyoruz..??

canim yaaaaa ne zordur... aksam sahil falan demistin belkiserinlik,esinti kulagini etkilemis olabilir canim... cok gecmiss olsun...

benimde moralimbozuk .. aayy cocugu terbiye etmekte zorrr.... henuz 3yasinda ama bazi hareketlerine tahammul edemiyorum.. simdiden boyleyse diye dusunuyorum... acaip sinir var yaa... hele ciglik atmasi delirtiyo ... ve bunlari kuzenlerinden ogreniyor olmasida cabasiiiiiiiii.......oyle iste yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…