2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azracıma sormuşsun ama ben cevap vereyim
hasta olduğunu işleyince otomatik olarak sana yeni bir tablo açayımmı diye soruyor(ingilizcem iyi değil belkide sormuyordur direk yeni döngü açıyorum diye uyarıyordum emin değilim) ama kendisi yeni bir sayfa açıyor işte,zor birşeyi yok yani

Kızlaaaaarrr biz doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.

ama hala tam koyu kivamda olmadi silacim eve gidince yine kaynaticam koyulasana kadar:26:
Simdiki tablona gelip akintini girdigin kisma light yaz hangi gun geldiye adetin ona gore tabloyu bolup yeni aya baslatir seni tatlim. Hayirlisi olsun onumuzedeki aya insallah.

Allahım nazardan saklasın,hayırlısı ile bebeğini kucağınada al inşallah canım.. çok güzel haberler getirmişsin bizlere,yarında inşallah sonuçların mutluluğuna mutluluk kadar.

canim zaten senigorunce dedim tatlicadicimda cevaplar die dusundum... sagolasin.... oyle yapayim ozaman yarin olcmeye baslayayimmmyeniden.
canimbeniiimm supersiniz,harikasiniz...coksevindim guzelim...insallah boyle devam eder kalan zamanlarida... ayyy minicik yaaaaa , minicik pipisini de gosterir ins bidahakinede.... tatlim aileleresoylememissiniz henuz.. masallah iyi dayanmissiniz soylemeden.. mujdeyi verirsiniz artik guzel bayram hediyesi olur..

azra canım reçel durdukça koyulaşır birazda. ben hiç reçel yapmadımda annemin yaptıklarında biliyorum ilk ocaktan aldığında biraz duru oluyordu sonra reçel soğudukça ve bekledikçe koyulaşıyordu

tamam canim cok guzel olsun recelin...

anladim canim onu oyle yapayim ozamannnnn.... sanirim uzgunum ben bu ay yaaa.. esimin yegeni bile soruyor.. ikinci bebegin olacak mi, senin kizin olacakmi die...aslinda takilmadigimi dusunsemde uzuluyorum sanirim....

canim allah nazarlardan saklasin hep boyle devam eder bebesini kucagina alirsin insallah sorunsuz

azra canım reçel durdukça koyulaşır birazda. ben hiç reçel yapmadımda annemin yaptıklarında biliyorum ilk ocaktan aldığında biraz duru oluyordu sonra reçel soğudukça ve bekledikçe koyulaşıyordu
evet tatlicadim canim cok sıkıldı bi suru emek harcadim su hic katmadim sekere yatardim ne denirse onu yaptim yine sulu oldu insallah eve gittigimde koyulasmistir. Kendimi boyle seylere verdim canım sende anlamissindir unutuyorum boyle mutfakla ilgili seyler yapmaya baslayinca. Lekelenmlerim basladi benim yolcudur abbas baglasan durmaz durumdayim yani Seninde gelmis kirmizilar hayirlisi olsun kuzum onumuzdeki aya insallah birlikte her ay ayni seyi diyorum ama elbet gercek olcak

uzulmemek mumkun değilki silacim

canım sıkma canını illa koyu olcak diyede bişe yok tadı güzel olsun her türlü yenir o sen merak etme. siz yemezseniz bana yolla ben yerim

gülüm evet hastalandım ama sana demiştim hatırlıyormusun bu ay vaktinde olacam diye. ramazanda hayatta şaşmaz benim döngüm neden bilmiyorum. ve 16. gün gerçekten yumurtlamışım lekelenme çatlamaymış. tutmadı evet ama en azından düzenli güzel bir ay geçirdim inşallah önümdeki aylarda düzenin şaşmaz

sen yine lekelenme yaşıyorsun, benim artık bu olaya canım sıkılıyor ya niye böyle oluyorki
ne güzel gidiyordum bu ay valla ben senden çok umutluydum ama lekelenme olunca umutlarım kırıldı şimdi gülüm ya
sen ramazan çıksın kocanıda al doğru doktora gidin. bi baktın bakalım eşine durum nedir. onda birşey yoksa sende yumurta takibi iste,yeter de. hatta mümkünse burdan yumurta takibi yapmış birinin doktoruna git senin doktor biraz umursamaz gibi geliyor bana

Son düzenleme:

Evet tatlim bi sokulmeye baslasin gidiyoruz ctesi. Bu sefer esim kesin ben baktircam diye tutturdu cok endiseleniyo ben bekle bayrami diyorum dinlemiyo.

kızlar yaa bnm yazdıklarım gelmio fotkopi makinesi bebeğe zarar verirmi acaba veriosa bnmki çok zarar görüo

şimdi internetten baktımda bi yerde zararlı demiş bir yerde zararlı değil demiş:26:
bence gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde uzak durmaya çalış şimdi bir problem olacağını sanmıyorum çünkü bebekler ilk aylarda kendi kendilerini koruyan bir ortamda olurlarmış
Allahın izniyle hiç bişi olmaz,korma canım

maşallah canım Allah korusun sizi

Yaa kızlar bişey sorucam ben 1 hafta önce gittim kadın doktoruna muayene oldum alttan ultrasonla yumurtama falan baktı işte bu ay sağ taraftaki büyüyor dedi ve 4-12 ağustos arası ilişki önerdi mümkün olduğunca uymaya çalıştık adetiminde gelmesine iki hafta var bu süre zarfında hep sağ tarafımda bişeyler hissediyorum kasıklarımda da agrı oluyor psikolojikte olabilir gaz sancısıda olabilir diyorum ama öbür taraftan acaba hakkaten böyle mi hissedilecek bebek oluşmaya başladıysa oralarda bir faaliyet varsa diyorum içimden ne dersiniz???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…