2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

mrb hanımlar nasılsınız
benm bat terihine 6 gün kaldı acayip baş ağrısı ve halsizlik çekiorum
bide batma var sol kasığımda
bu ay yumurtlama gününü yakaladık doktorm sayesinde

inş hamileyimdir çok umutluyum

canım hisseden den var hissetmeyende ama daha çok dr bağırsak hareketi diyorlar. Zaten bebeği hissetmek çok zor. Anca 12 haftada hissediyosun. Ama anne olduğun için hareketlerini değil de hamile olduğunu kalbin hissediyo....

canımmmm yazdığın yazıyı bi anlığına hamileyimmmmm diye okudummmm. Aman bi sevindim.... İnş öylesindir canım....

Bebeği hissedebilmek açısından demek istemiyorum aslında hani sperm yumurtayı döllüyor yaa bebekte oluşmaya çalışıyor işte o durum vücutta algilanabiliyor mu onu merak ettim sağ tarafımdaki kasıkda hafif yanmalar sancılar oluyor merak ettim sadece olabilir mi diye

canımmmm yazdığın yazıyı bi anlığına hamileyimmmmm diye okudummmm. Aman bi sevindim.... İnş öylesindir canım....

inş canım ya bugün alcaktım fortel gebelik testi vazgeçtim

eşimin doğum günüde 16sı eğer hamileysem sürpriz yapmak istiyorummm

arzum nasılsın tatlım sennle bat tarihlerimiz aynıydı varmı belirti falan

canımmm oruç tuttuğum için çok fazla anlayamıyorum oruçtan kaynaklanan bişeyler varmı. Ama çok fazla başım dönüyo.. Büyük bi ihtimal bu oruçtan...

Yani bilemiyorum bekleyeceğiz ve göreceğiz. Batmalar da devam ediyo... sanki içeriden bişey çimdiriyo gibi...

Ama ben keseyi görmeden inanmam artık. Çünkü o kadar psikolojik oluyo ki insan beyniyle o kadar çok yapıyoki bu belirtileri...

Allah nasip etti ise inş hamişizdir canımmm...

geçmişi oku oku guncele ancak gelebildim..

screamaway canım hosgeldinn.. cok sevındım topice gelip bizi durumundan haberdar etmene.. canımm iyi dusun ki iyi olsun.. oyle dusunuyorumki bebegın sana sımsıkı tutundu ve annesini bırakmayacak.. breshkanında dediği gibi hamile olup duzenlı regl gorenler var. canını hıc sıkma bıdenemm.. Allah ım bebegını sana bagıslasın.. yarında doktora gidiyormussun. gelince bizi durumundan haberdar et lütfen.. merak ediyoruz.. hoscakal tatlım..

(bu arada listemiz cok azalmıs.. ins 1-2 aya kalmaz listede herkescikler hamıle kalır.. benımde bat ım 18 agustos)

pollyannacım cok sevındımm canım bebegının kalp atıslarınıda duymussunuz maşallah.. artık soyleyın buyuklerınıze ne guzel supriz olur onlarada.. maşallah..

canım tarif ettiklerin bende de var. Ama geçen aylarda da vardı... İnş hamilesindir.İNş bende hamileyimdir... Ben bu kasık ağrıları ile ilgili forum okumuştum yarısı hamile olduğunu öğreniyo yarısıda adet oluyo... Yani tam belirti değil bence...ama %50 şans var yinede...

evet canımmm yaa çok az kaldık... İnş hepimiz hamiş çıkarızzzz....

Ne bilim bu durum beynimin bana oyunu da olabilir ama iki hafta var adet görmeme yani ben en fazla 1 hafta öncesinde adet belirtileri yaşıyorum yani bu durum biraz farklı geldi bana hem sadece sağ tarafımda oluyor bu durum bi de kadın doktorum sağ tarafındaki yumurta büyümüş bu ay diyince belki psikolojik etkilendim bu durumdan ne bilim bekleyip göreceğiz

valla canımmmm beyin öyle bişey ki psikoljik olarak bile midendekileri çıkartabiliyosun....Kİ ben öyle bile yaptımmm ....O yüzden beklemek en güzeli... Ben artık karar aldım keseyi görmeden bu belirtilere takılmayacağım diyeee...Belirti olsa dahi

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmm susuzluktan ölüyorummmmmmm ....

uzan guzelım dınlen bıraz.. cok yordun galiba kendını.. ben gunde 2 kere ev silen temizleyen kadın ramazan basladıktan sonra adam gibi temizlik yapamadım. 3 gundur bisey yapamadım. oyle rahatsız hissediyorumki kendimi.. iftardan sonra kendmi evin içine salıcam...

oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmm susuzluktan ölüyorummmmmmm ....

oy oyyy kıyamammm ... sana kim dedi kendini perişan et diye ... Ramazan ayında bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok şekerim yorma kendini neysee sabret az kaldı canım

kuzucummmmm dayan az kaldııııııı............

oy oyyy kıyamammm ... sana kim dedi kendini perişan et diye ... Ramazan ayında bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok şekerim yorma kendini neysee sabret az kaldı canım

ay kızlarr benim p.tesi temizlik günüm olduğu için çatlasamda patlasamda yaparım mazoşist gibi :)

aslında dinlene dinlene yaptım ama iftarla oruç tutuyorum o zorladı deterjanlar da boğazımı yaktı susuzluktan öldüm
ütüyü de iftardan sonra yapıcam yaaaaa ...

canım yumurtlamadada oluyor o sancılar tuhaf hareketlenmeler. 2 hafta var diyorsun o zaman yumurtlaman gerçekleşiyor olabilirmiki:26:

canım banyoya git kollarını bacaklarını yüzünü yıka kurulama havluya esen bi yere geç 1 dk orada kal acayip ferahlarsın. ben öyle yaptın 2 gün önce büyük temizlik yaparken tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…