- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.921
Yaa kızlar bişey sorucam ben 1 hafta önce gittim kadın doktoruna muayene oldum alttan ultrasonla yumurtama falan baktı işte bu ay sağ taraftaki büyüyor dedi ve 4-12 ağustos arası ilişki önerdi mümkün olduğunca uymaya çalıştık adetiminde gelmesine iki hafta var bu süre zarfında hep sağ tarafımda bişeyler hissediyorum kasıklarımda da agrı oluyor psikolojikte olabilir gaz sancısıda olabilir diyorum ama öbür taraftan acaba hakkaten böyle mi hissedilecek bebek oluşmaya başladıysa oralarda bir faaliyet varsa diyorum içimden ne dersiniz???????
mrb hanımlar nasılsınız
benm bat terihine 6 gün kaldı acayip baş ağrısı ve halsizlik çekiorum
bide batma var sol kasığımda
bu ay yumurtlama gününü yakaladık doktorm sayesinde
inş hamileyimdir çok umutluyum
Bebeği hissedebilmek açısından demek istemiyorum aslında hani sperm yumurtayı döllüyor yaa bebekte oluşmaya çalışıyor işte o durum vücutta algilanabiliyor mu onu merak ettim sağ tarafımdaki kasıkda hafif yanmalar sancılar oluyor merak ettim sadece olabilir mi diyecanım hisseden den var hissetmeyende ama daha çok dr bağırsak hareketi diyorlar. Zaten bebeği hissetmek çok zor. Anca 12 haftada hissediyosun. Ama anne olduğun için hareketlerini değil de hamile olduğunu kalbin hissediyo....
canımmmm yazdığın yazıyı bi anlığına hamileyimmmmm diye okudummmm. Aman bi sevindim.... İnş öylesindir canım....
arzum nasılsın tatlım sennle bat tarihlerimiz aynıydı varmı belirti falan
Bebeği hissedebilmek açısından demek istemiyorum aslında hani sperm yumurtayı döllüyor yaa bebekte oluşmaya çalışıyor işte o durum vücutta algilanabiliyor mu onu merak ettim sağ tarafımdaki kasıkda hafif yanmalar sancılar oluyor merak ettim sadece olabilir mi diye
geçmişi oku oku guncele ancak gelebildim..
screamaway canım hosgeldinn.. cok sevındım topice gelip bizi durumundan haberdar etmene.. canımm iyi dusun ki iyi olsun.. oyle dusunuyorumki bebegın sana sımsıkı tutundu ve annesini bırakmayacak.. breshkanında dediği gibi hamile olup duzenlı regl gorenler var. canını hıc sıkma bıdenemm.. Allah ım bebegını sana bagıslasın.. yarında doktora gidiyormussun. gelince bizi durumundan haberdar et lütfen.. merak ediyoruz.. hoscakal tatlım..
(bu arada listemiz cok azalmıs.. ins 1-2 aya kalmaz listede herkescikler hamıle kalır.. benımde bat ım 18 agustos)
pollyannacım cok sevındımm canım bebegının kalp atıslarınıda duymussunuz maşallah.. artık soyleyın buyuklerınıze ne guzel supriz olur onlarada.. maşallah..
Ne bilim bu durum beynimin bana oyunu da olabilir ama iki hafta var adet görmeme yani ben en fazla 1 hafta öncesinde adet belirtileri yaşıyorum yani bu durum biraz farklı geldi bana hem sadece sağ tarafımda oluyor bu durum bi de kadın doktorum sağ tarafındaki yumurta büyümüş bu ay diyince belki psikolojik etkilendim bu durumdan ne bilim bekleyip göreceğizcanım tarif ettiklerin bende de var. Ama geçen aylarda da vardı... İnş hamilesindir.İNş bende hamileyimdir... Ben bu kasık ağrıları ile ilgili forum okumuştum yarısı hamile olduğunu öğreniyo yarısıda adet oluyo... Yani tam belirti değil bence...ama %50 şans var yinede...
Ne bilim bu durum beynimin bana oyunu da olabilir ama iki hafta var adet görmeme yani ben en fazla 1 hafta öncesinde adet belirtileri yaşıyorum yani bu durum biraz farklı geldi bana hem sadece sağ tarafımda oluyor bu durum bi de kadın doktorum sağ tarafındaki yumurta büyümüş bu ay diyince belki psikolojik etkilendim bu durumdan ne bilim bekleyip göreceğiz
kuzucummmmm dayan az kaldııııııı............oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmm susuzluktan ölüyorummmmmmm ....
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmm susuzluktan ölüyorummmmmmm ....
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmm susuzluktan ölüyorummmmmmm ....
ben toparlanayım artık görümceme iftara gideceğiz ... Herkese iyi akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum sizi
kuzucummmmm dayan az kaldııııııı............
uzan guzelım dınlen bıraz.. cok yordun galiba kendını.. ben gunde 2 kere ev silen temizleyen kadın ramazan basladıktan sonra adam gibi temizlik yapamadım. 3 gundur bisey yapamadım. oyle rahatsız hissediyorumki kendimi.. iftardan sonra kendmi evin içine salıcam...
oy oyyy kıyamammm ... sana kim dedi kendini perişan et diye ... Ramazan ayında bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok şekerim yorma kendini neysee sabret az kaldı canım
Ne bilim bu durum beynimin bana oyunu da olabilir ama iki hafta var adet görmeme yani ben en fazla 1 hafta öncesinde adet belirtileri yaşıyorum yani bu durum biraz farklı geldi bana hem sadece sağ tarafımda oluyor bu durum bi de kadın doktorum sağ tarafındaki yumurta büyümüş bu ay diyince belki psikolojik etkilendim bu durumdan ne bilim bekleyip göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?