2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bakalım ben daha yeni denemeye başladım korunmaya ilişkiye geçen haftadan beri denemelere başladık eşimle yumurtlama dönemimmiş bakalım iki hafta sonra belli olucak durumlar

oyy pollyannacim masallah bebisine :) Allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallahh:) bnce 4 gunluk fark sorun yaraticak bisey degil cunku bebek buyudukce aradaki farki kapatiyoo. kk da 2 hafta geriden gelio snra farki kapatan bebisler biliyorum ben :) buarada hangi hastaneye gittin sen istdeydin dimi??
ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......

cnmm bnm nice nice yillara insallahh:)

selam kızlar ne var ne yok
benim başım çatlıyooooo :95: eve gitmek istiyorummmm

pollyanna cımmm ne güzek kalp atışlarını duymuşsun. gözün aydın olsun canım. :)))

sılacım miniğim 3 yaşına girmiş. nice yıllara hepbirlikte huzur içinde yaşarsınız canım
yaşlanıyoruz mu dedinnnnnnnn. ben hiç üstüme alınmıyorum :)))))

Son düzenleme:

heyecanlanmak istemiorumm 15 temmuzda adet oldum bende folıcte kullanıorumm gecen hafta idrardan sonra beyaz beyaz kirec gibi tortu geldi elime halsizlik uykuya egilim yorgunluk ve sık idrara cıkma sorunu yasıyorum bugünde böle karnımın içinde gerilme kasılma bel omuz agrısı ccekirum hatta bugün vajinada böle uzayan beyaz bi akıntı geldi cok merak ediorum acaba belirti olablirmi bilgisi olan varmı

canım banyoya git kollarını bacaklarını yüzünü yıka kurulama havluya esen bi yere geç 1 dk orada kal acayip ferahlarsın. ben öyle yaptın 2 gün önce büyük temizlik yaparken tavsiye ederim

tatlıcadım aynen benim taktik o hatta ben biraz üstümüde ıslatıyorum :)) bide ben 1dk dan fazla duruyorum :)

sılacımmmmmmmmm canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun ...ama asıl seni kutlamak lazım iyiki doğurmuşsun canım..sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah :)

kardaizcim,tugcecim, hlyacim sagolun guzellikler.... insallah sizin yavrularinizinda 3. ... 33........yaslarini kutmalamk nasip olur.....

kipirdamak istemiyorum yaaaaaaa, neguzel hlyacim herseyi akladi pakladi....

ikizim regen tatlim ise basladin hadi hayirlar olaaa.......... ozlemis misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…