- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.941
Bakalım ben daha yeni denemeye başladım korunmaya ilişkiye geçen haftadan beri denemelere başladık eşimle yumurtlama dönemimmiş bakalım iki hafta sonra belli olucak durumlarcanım yumurtlamadada oluyor o sancılar tuhaf hareketlenmeler. 2 hafta var diyorsun o zaman yumurtlaman gerçekleşiyor olabilirmiki:26:
canım banyoya git kollarını bacaklarını yüzünü yıka kurulama havluya esen bi yere geç 1 dk orada kal acayip ferahlarsın. ben öyle yaptın 2 gün önce büyük temizlik yaparken tavsiye ederim
yanlış yazmışım yaa korunmadan ilişkiye demek istemiştimBakalım ben daha yeni denemeye başladım korunmaya ilişkiye geçen haftadan beri denemelere başladık eşimle yumurtlama dönemimmiş bakalım iki hafta sonra belli olucak durumlar
Kızlaaaaarrr biz doktordan geldik.... Çoook şükür herşey yolunda... Kalp atışları bu kez dinledim çok şükür. İlk kontrolde alttan bakıldığı için duyamamıştım doktor söylemişti sadece. Ama bebişim hala 4 gün küçük görünüyor.. Olsun canı sağolsunda önemli değil.. DOktorda normal dedi zaten. Ve bu kez gittiğim hastaneden çok memnun kaldım..
5 tüp kan alındı, birde idrar.. SOnuçlar yarın çıkıcak. Hayırlısı bakalım.
ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......
geçmişi oku oku guncele ancak gelebildim..
screamaway canım hosgeldinn.. Cok sevındım topice gelip bizi durumundan haberdar etmene.. Canımm iyi dusun ki iyi olsun.. Oyle dusunuyorumki bebegın sana sımsıkı tutundu ve annesini bırakmayacak.. Breshkanında dediği gibi hamile olup duzenlı regl gorenler var. Canını hıc sıkma bıdenemm.. Allah ım bebegını sana bagıslasın.. Yarında doktora gidiyormussun. Gelince bizi durumundan haberdar et lütfen.. Merak ediyoruz.. Hoscakal tatlım..
(bu arada listemiz cok azalmıs.. Ins 1-2 aya kalmaz listede herkescikler hamıle kalır.. Benımde bat ım 18 agustos)
pollyannacım cok sevındımm canım bebegının kalp atıslarınıda duymussunuz maşallah.. Artık soyleyın buyuklerınıze ne guzel supriz olur onlarada.. Maşallah..
folicte nedir ki?
Folik asit mi? folicte nedir ki?
Folik asit ise bende kullanıyorum gebelikten önce 3 ay kullanmak gerekiyormuş gebe olunca yine 3 ay daha çok önemliymiş bende 2,5 aydır kullanıyorum düzenli olarakfolıc plus doktor tavsiyesi
Folik asit ise bende kullanıyorum gebelikten önce 3 ay kullanmak gerekiyormuş gebe olunca yine 3 ay daha çok önemliymiş bende 2,5 aydır kullanıyorum düzenli olarak
Valla olabilir arkadaşım her an herşey olabilirpsikolojikmi acaba ki belirtiler
:s
Valla olabilir arkadaşım her an herşey olabiliren güzeli adet gününün geçmesini beklemek ayyy ne sabırsız şu insanoğlu
Olsun ilerde bugünleri de gülümseyerek hatırlayacağımızı umuyorumevet sabırsızız malesef merak işte basından gecenler hergün yeni bişeyler paylasıo burdaa bende ona istinaden yazıyorum zaten o yüzden bekleyemiorum :)
Olsun ilerde bugünleri de gülümseyerek hatırlayacağımızı umuyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı tabihayırlısı inşallah...
hayırdır bayanlar selam verdik borçlu çıktık galiba
neyse ben çıktım
hoşçakalınnn ...
canım banyoya git kollarını bacaklarını yüzünü yıka kurulama havluya esen bi yere geç 1 dk orada kal acayip ferahlarsın. ben öyle yaptın 2 gün önce büyük temizlik yaparken tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?