2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadicim, tesekkur ederim... Ben de tatlicadi bisi yazmadi bana diye dusunuyordum.... Postunu gordum sevindim... Dualarinizi bekliyorum canim....

canimmmm asagida seni gorunce gecmisi okumadim hemen sen gitmeden yakalayim dedim... tatlim iyisin insallah cok ozledik seni yaaaaaaaaaaaa....

silacimm, yetisemedin... ben de cok ozledim seni... topice girip konusmak iyi geldi... keske senle de konusabilseydik....

beni merak edenler olmus... cok tesekkurler... herkesten dua bekliyorum yarin icin...

simdi biraz canim sIkkIn... kanamam azalmisti, yine artti.. oturdum agladim, sonra buraya girdim... biraz acilayim diye.. ama tr'de iftar zamani galiba... sessiziz....

neyse ben cikiyorum.... rahatlayayim diye girdim, daha kotu oldum eskileri okurken....

kizlardan birisi bebegini kaybettiginde ilk belirti goguslerde oluyormus demis... benim goguslerimin agrisi da bugun azaldi hatta bitti gibi.... yarin hic iyi haber almayacagim sanirim....

iyi geceler herkese....

canim yaa.... simdi ne desek bos.. yarini bekliyoruz hep birlikte.. emin ol hepimiz de dua ediyoruz sana.. Allahim insallah dualarimizi geri cevirmez...

ya isimi özlemisim de kuzum, yeni cocuklar geldi.. ay iki kardes.. büyük erkek kücük kiz.. kiz kucaktan inince agliyor, yani o da büyük aslinda yürüyor ama illa dibinde oturcak, erkek de cok fenaaa.... oyuncagi almis eline, bunu kafana atayim mi diyor... ay bi de bunlar zengi, anneleri fena bir seye benziyor hani filmlerde vardirya, takildi mi yanarsin tipi ayni öyle.. is sartlari biraz daha zorlasti.. bakalim, Allah büyük..

ay kuzum bu arada gecmisi okurken gördüm, ufaklik 3 mü oldu??? ay Allah daha uzun uzun ömürler nasip etsin... dügününü de gör insallah hayirlisiyla.. onun bebeklerini de... hatta onlarin dügünlerini de.. hep birlikte saglikli sihhatli nice yillara insallah...

Son düzenleme:
tatlicadicim, tesekkur ederim... Ben de tatlicadi bisi yazmadi bana diye dusunuyordum.... Postunu gordum sevindim... Dualarinizi bekliyorum canim....

canım benim

lütfen ağlama.. hep birlikte dua edip bekliyoruz sende inşallah güzel haberler vereceksin yarın bize. ben namaz kılamıyorum ama yinede dua ediyorum sana,inşallah rabbim dualarımızı kabul eder yarın gülerek gelirsin yanımıza

bide bir arkadaşımız yazmıştı hamilelerin kocası karnına dokunarak bir dua,kelime varmış onu 99 kere söylüyormuş,düşük için onu bulup hemen alıntı yapacağım

tatlicadi1+
naz034
azra3434+
menbeta+

nabiyonuz kizlar????

Son düzenleme:
sılacım hayatım oglusunun dogumgunuymus.. oglusunun dogumgunu kutlu olsunn canımm.. hayırlı saglıklı nıce yıllara inş..

ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......

ay ikizim sonunda buldum postunu... oglusunun dogum günü kutulu olsun... dügününü de görürsün insallah.. sonra onun bebislerinin de dogum günlerini kutlarsin insallah.. hatta torunlarinin dügünlerini de görürüsn insallah her seyden önce saglikli huzurlu mutlu ve tabiki hep birlikte uzun uzun nice yillar nasip olur insallah...

ben şahsen ağrı çekiyorum. ilaç içtim kesmedi

ay canimbenim gecmis olsun.. bne de bugün cok iyi sayilmam.. malum yorgunluk iste.. gögüslerim de agriyo ara ara.. sanirim erken hastalancam.. aman aman gecikmesin de, erkene yemin ederim raziyim...
dinlensen biraz gecmez mi yaa agrin?? :44::44::44:

dinleniyorum zaten yani oturuyorum şuanda ama pek faydası yok,olmuyor. uyusam geçer ama uyuyamam çünkü 2 de kalktım söylemesi ayıp

benim bu ay göğüslerim çok kötüydü şükür bugün indi epey bi. yumurtlama günümün ertesi bir şiştiler ve bir acı başladı ve hastalanana kadar devam etti hem büyümesi hemde ağrının artması. son zamanlar artık heralde patlayacak bunlar bunun bi dur noktası yokmu diyordum

kızlaaaaar, gebe kalmakiçin neleryapıyosunuz ban da anlatın yaaaaa ... kür, şurup, ilaç vs...???

vallahi sogan kürü uygulayanlarimiz var..biri bendim, ama birakdim ramazanla birlikte.. henüz sonuc almadik.. en büyük umudumuz yumurtlama günleri.. ilac da zaten dr kontrolün de catlatma ignesi felan ilanlar oldu, onun haricinde ilac kullananimiz yok..

ay hosgeldin bu arada :)))

Son düzenleme:

benimde yumurta gelişiminde sorunum var. ne uygulamam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…