- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.961
selam kızlar
maşallah bi sürü muhabbet etmişsiniz eskisi gibi oku oku bitiremedim
screamawey tatlım sana yetişemedim,okursun okumazsın bilmiyorum ama yinede yazayım. dualarımız seninle.inşallah yarın güzel haberlerinide alırız canım. bizi habersiz bırakma tatlım
canimmmm asagida seni gorunce gecmisi okumadim hemen sen gitmeden yakalayim dedim... tatlim iyisin insallah cok ozledik seni yaaaaaaaaaaaa....
neyse ben cikiyorum.... rahatlayayim diye girdim, daha kotu oldum eskileri okurken....
kizlardan birisi bebegini kaybettiginde ilk belirti goguslerde oluyormus demis... benim goguslerimin agrisi da bugun azaldi hatta bitti gibi.... yarin hic iyi haber almayacagim sanirim....
iyi geceler herkese....
kardaizcim,tugcecim, hlyacim sagolun guzellikler.... insallah sizin yavrularinizinda 3. ... 33........yaslarini kutmalamk nasip olur.....
kipirdamak istemiyorum yaaaaaaa, neguzel hlyacim herseyi akladi pakladi....
ikizim regen tatlim ise basladin hadi hayirlar olaaa.......... ozlemis misin?
tatlicadicim, tesekkur ederim... Ben de tatlicadi bisi yazmadi bana diye dusunuyordum.... Postunu gordum sevindim... Dualarinizi bekliyorum canim....
Pissssst tatlicadimmmmmm napiosun bakim sen orda
tatlicadi1+
naz034
azra3434+
menbeta+
nabiyonuz kizlar????
ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......
ben şahsen ağrı çekiyorum.ilaç içtim kesmedi
ay canimbenim gecmis olsun.. bne de bugün cok iyi sayilmam.. malum yorgunluk iste.. gögüslerim de agriyo ara ara.. sanirim erken hastalancam.. aman aman gecikmesin de, erkene yemin ederim raziyim...
dinlensen biraz gecmez mi yaa agrin?? :44::44::44:
kızlaaaaar, gebe kalmakiçin neleryapıyosunuz ban da anlatın yaaaaa ... kür, şurup, ilaç vs...???
kızlaaaaar, gebe kalmakiçin neleryapıyosunuz ban da anlatın yaaaaa ... kür, şurup, ilaç vs...???
vallahi sogan kürü uygulayanlarimiz var..biri bendim, ama birakdim ramazanla birlikte.. henüz sonuc almadik.. en büyük umudumuz yumurtlama günleri.. ilac da zaten dr kontrolün de catlatma ignesi felan ilanlar oldu, onun haricinde ilac kullananimiz yok..
ay hosgeldin bu arada :)))
benimde yumurta gelişiminde sorunum var. ne uygulamam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?