- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.981
Ben geldim islerimi bitirdim cok sukur
Kuzum seni cok ozledim seni bulcam die iftari yaptim agzimi yikamadan geldim buraya az once sonra soframi kaldirmaya gittim receli bir daha kaynattim kavanozlara boldum geldim bu sefer kacmam. Agri kesici yuttunmuyine kaçacakmışsın gibi geliyor:26:
Kuzum seni cok ozledim seni bulcam die iftari yaptim agzimi yikamadan geldim buraya az once sonra soframi kaldirmaya gittim receli bir daha kaynattim kavanozlara boldum geldim bu sefer kacmam. Agri kesici yuttunmu
İs yerinde surekli bakamiyorum canim benim bazen asagiya atiyorum daha sonra okuyabiliyorum. Sogusun bakalim nasi olcak :) su an yok ama bence yarin cogalicak gibi lekelnmekız ben sabaha kadar burdayım 2 gündür ama sana ne zaman yazsam kayboldundedim noluyoorrrreçelin hala durumu gülüm yayeter gaza yazık, hazır alsan daha ucuza gelecekti valla ben içtim gülüm dünden beri 4. kere içiyorum azaldı iyice bakalım yarın biter inşallah ağrım.senin lekelenme ne durumda,devam ediyormu
İs yerinde surekli bakamiyorum canim benim bazen asagiya atiyorum daha sonra okuyabiliyorum. Sogusun bakalim nasi olcak :) su an yok ama bence yarin cogalicak gibi lekelnme
İs yerinde surekli bakamiyorum canim benim bazen asagiya atiyorum daha sonra okuyabiliyorum. Sogusun bakalim nasi olcak :) su an yok ama bence yarin cogalicak gibi lekelnme
neyse ben cikiyorum.... rahatlayayim diye girdim, daha kotu oldum eskileri okurken....
kizlardan birisi bebegini kaybettiginde ilk belirti goguslerde oluyormus demis... benim goguslerimin agrisi da bugun azaldi hatta bitti gibi.... yarin hic iyi haber almayacagim sanirim....
iyi geceler herkese....
:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihitopikte recel yapma haftasi
Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmihayırlısı canım yaama çok sinir olmaya başladım.alışkanlık gibi oldu bu lekelenme her ay her ay aynı şey oluyorateşin ne durumda tablona bakmadım ben bugün.
Tugcecim cecikcim kizlar hosgeldiniz nasilsinz
iyiym canım sagol sen nasılsın yarın dr a gidecegim kısmet olursa bebisin cinsiyetini öğrenecegiz heyecanlıyım 4 ay bitti daha öğrenemedik insallah yarın öğreniriz
İyiyim bende canim tesekkur ederim. Ayyyyyyyyy en heyecanli doktor bekleyisi cinsiyeti ogrenmek icin gidilcek olan randevu olmali :) allah gonlune gore versin tatlimiyiym canım sagol sen nasılsın yarın dr a gidecegim kısmet olursa bebisin cinsiyetini öğrenecegiz heyecanlıyım 4 ay bitti daha öğrenemedik insallah yarın öğreniriz
:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihi Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmi
yok yavrum uyku hak getire.
ya erken uyanıyorum yada geç kalıyorum
bugün ölçtüm 35,9 çıktı. 1 saat geç kalmıştım yani 35,8.. ben hep aynı dereceyle takılıyorum. aylardır 1 drece bile oynamadı yumurtlama öncesinde. tek düzenli olduğum nokta
bakalım bu ayda sallantıda olacağım. inşallah eylül sonuna doktora başlayacağım. bi gidim klomen vs. bişe versin yoksa bebem olmayacak ya
kızım acele etmemiz gerek bugün listeyi gördümde, eskiden sayfalara sığmazdı şimdi azalmışta azalmış. herkescikler hamile kaldı. biz birkaç beceriksizmi desem ne desem bilemedim, bi kalamadık:9:
İyiyim bende canim tesekkur ederim. Ayyyyyyyyy en heyecanli doktor bekleyisi cinsiyeti ogrenmek icin gidilcek olan randevu olmali :) allah gonlune gore versin tatlim
:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihi Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmi
gec kaldım biraz.. mavi birlikler kırmızı birlikleri zorla ele gecirdi..birazcık uzak kaldım buradan...
bu aradada midem coooooooooookk bulanıyorrr.... bıktım su bulantılardan yaa...
ben de yaptim ama sanirim cok tatli oldu.. üstelik tariften de az koymustum :44::44::44: kivam güzel oldu ama.. bir gün sekerle bekletince güzel oluyormus..ben öyle yaptim..
yok yavrum uyku hak getire.
ya erken uyanıyorum yada geç kalıyorum
bugün ölçtüm 35,9 çıktı. 1 saat geç kalmıştım yani 35,8.. ben hep aynı dereceyle takılıyorum. aylardır 1 drece bile oynamadı yumurtlama öncesinde. tek düzenli olduğum nokta
bakalım bu ayda sallantıda olacağım. inşallah eylül sonuna doktora başlayacağım. bi gidim klomen vs. bişe versin yoksa bebem olmayacak ya
kızım acele etmemiz gerek bugün listeyi gördümde, eskiden sayfalara sığmazdı şimdi azalmışta azalmış. herkescikler hamile kaldı. biz birkaç beceriksizmi desem ne desem bilemedim, bi kalamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?