2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kuzum seni cok ozledim seni bulcam die iftari yaptim agzimi yikamadan geldim buraya az once sonra soframi kaldirmaya gittim receli bir daha kaynattim kavanozlara boldum geldim bu sefer kacmam. Agri kesici yuttunmu

kız ben sabaha kadar burdayım 2 gündür
ama sana ne zaman yazsam kayboldun
dedim noluyoorrr

reçelin hala durumu gülüm ya
yeter gaza yazık, hazır alsan daha ucuza gelecekti valla

ben içtim gülüm dünden beri 4. kere içiyorum azaldı iyice bakalım yarın biter inşallah ağrım.
senin lekelenme ne durumda,devam ediyormu

İs yerinde surekli bakamiyorum canim benim bazen asagiya atiyorum daha sonra okuyabiliyorum. Sogusun bakalim nasi olcak :) su an yok ama bence yarin cogalicak gibi lekelnme

İs yerinde surekli bakamiyorum canim benim bazen asagiya atiyorum daha sonra okuyabiliyorum. Sogusun bakalim nasi olcak :) su an yok ama bence yarin cogalicak gibi lekelnme

hayırlısı canım ya
ama çok sinir olmaya başladım.alışkanlık gibi oldu bu lekelenme her ay her ay aynı şey oluyor
ateşin ne durumda tablona bakmadım ben bugün.

canım neden kötü seyler düsünüyorsun burdaki arkadaslarımızın hepsi senin icin dua ediyor sende kendinde belirti arama bosver cünkü kafaya taktıkca seytan daha cok vesvese veriyor sende dua et inaniyorum ki yarın güzel haberlerle döneceksin

topikte recel yapma haftasi
:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihi
hayırlısı canım yaama çok sinir olmaya başladım.alışkanlık gibi oldu bu lekelenme her ay her ay aynı şey oluyorateşin ne durumda tablona bakmadım ben bugün.
Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmi

gec kaldım biraz.. mavi birlikler kırmızı birlikleri zorla ele gecirdi.. birazcık uzak kaldım buradan...

bu aradada midem coooooooooookk bulanıyorrr.... bıktım su bulantılardan yaa...

iyiym canım sagol sen nasılsın yarın dr a gidecegim kısmet olursa bebisin cinsiyetini öğrenecegiz heyecanlıyım 4 ay bitti daha öğrenemedik insallah yarın öğreniriz
İyiyim bende canim tesekkur ederim. Ayyyyyyyyy en heyecanli doktor bekleyisi cinsiyeti ogrenmek icin gidilcek olan randevu olmali :) allah gonlune gore versin tatlim

:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihi Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmi

yok yavrum uyku hak getire.
ya erken uyanıyorum yada geç kalıyorum
bugün ölçtüm 35,9 çıktı. 1 saat geç kalmıştım yani 35,8.. ben hep aynı dereceyle takılıyorum. aylardır 1 drece bile oynamadı yumurtlama öncesinde. tek düzenli olduğum nokta

bakalım bu ayda sallantıda olacağım. inşallah eylül sonuna doktora başlayacağım. bi gidim klomen vs. bişe versin yoksa bebem olmayacak ya

kızım acele etmemiz gerek bugün listeyi gördümde, eskiden sayfalara sığmazdı şimdi azalmışta azalmış. herkescikler hamile kaldı. biz birkaç beceriksizmi desem ne desem bilemedim, bi kalamadık

işte koptugum nokta..... eşimde niye guldun diye soruyor.. Allah yasatsın seni

İyiyim bende canim tesekkur ederim. Ayyyyyyyyy en heyecanli doktor bekleyisi cinsiyeti ogrenmek icin gidilcek olan randevu olmali :) allah gonlune gore versin tatlim

sagol canım rabbim insallah sizlere de bu ğüzel duyguları yasatsın inanın ki her zaman hepinize dua ediyorum çünkü cok zor bu bekleyis yarın insallah scream de bende güzel haberlerle geliriz sizler de bize dua edin kızlar cünkü tek hamile kalmakla bitmiyor

:)))))) kendime recele vurdum hihihihihhihihi Atesim hala tam dusmedi tatlicadim yumurtladigim derecede. Sen atesi degerin girmemissin regl donemi dereceni olcmen iyi olurdu aslinda ama duzenli uyuyamiyorsun degilmi

ben de yaptim ama sanirim cok tatli oldu.. üstelik tariften de az koymustum :44::44::44: kivam güzel oldu ama.. bir gün sekerle bekletince güzel oluyormus..ben öyle yaptim..

gec kaldım biraz.. mavi birlikler kırmızı birlikleri zorla ele gecirdi.. birazcık uzak kaldım buradan...

bu aradada midem coooooooooookk bulanıyorrr.... bıktım su bulantılardan yaa...

yani nasil anlamadim?? ele gecirdi derken??? :44::44::44::44:

ben de yaptim ama sanirim cok tatli oldu.. üstelik tariften de az koymustum :44::44::44: kivam güzel oldu ama.. bir gün sekerle bekletince güzel oluyormus..ben öyle yaptim..

regenn tekrar kaynat bu seferde tuz attttt.... dermişimmm.. yapma sakın oyle birşeyy... ben tutturmustum goz kararı.. şimdi sizden ozendim recel yapmak istiyommm ya.

yok kuzum yaa.. biz bu isi beceremiyoruz yani anlicamiz :44::44::44::44: listeyi görünce benim de tüylerim tiken tiken oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…