- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.001
iyiym canım sagol sen nasılsın yarın dr a gidecegim kısmet olursa bebisin cinsiyetini öğrenecegiz heyecanlıyım 4 ay bitti daha öğrenemedik insallah yarın öğreniriz
işte koptugum nokta..... eşimde niye guldun diye soruyor.. Allah yasatsın seni
regenn tekrar kaynat bu seferde tuz attttt....dermişimmm.. yapma sakın oyle birşeyy... ben tutturmustum goz kararı.. şimdi sizden ozendim recel yapmak istiyommm ya.
yani nasil anlamadim?? ele gecirdi derken??? :44::44::44::44:
ayy ne heyecanlııı..
daha dün gibi kan testinin sonucunu yazdığın gün. ne çabuk geçiyor zaman. Rabbim doğumunuda burda paylaşmayı nasip etsin inşallah canım
nasıl göbüşün büüyüdümü hiç??
yalanmı?,bence doğru..
fafenk durumları cicimm.. nasıl anlamazsınn.. nasıl kacar gozunden boyle birşeyy..iftardan sonra biraz gezelim dedim kocama. oda tamam ben seni gezdircem dedi.. gezdirdi işte yatak odasında tur attırdı bana..
evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffffyok yavrum uyku hak getire.ya erken uyanıyorum yada geç kalıyorumbugün ölçtüm 35,9 çıktı. 1 saat geç kalmıştım yani 35,8.. ben hep aynı dereceyle takılıyorum. aylardır 1 drece bile oynamadı yumurtlama öncesinde. tek düzenli olduğum noktabakalım bu ayda sallantıda olacağım. inşallah eylül sonuna doktora başlayacağım. bi gidim klomen vs. bişe versin yoksa bebem olmayacak ya kızım acele etmemiz gerek bugün listeyi gördümde, eskiden sayfalara sığmazdı şimdi azalmışta azalmış. herkescikler hamile kaldı. biz birkaç beceriksizmi desem ne desem bilemedim, bi kalamadık
Bende sekere yatirdim kuzu beklettim ama hazir receller gibi jolemsi olmad benimkiben de yaptim ama sanirim cok tatli oldu.. üstelik tariften de az koymustum :44::44::44: kivam güzel oldu ama.. bir gün sekerle bekletince güzel oluyormus..ben öyle yaptim..
anla iste:)yani nasil anlamadim?? ele gecirdi derken??? :44::44::44::44:
:)))))))fafenk durumları cicimm.. nasıl anlamazsınn.. nasıl kacar gozunden boyle birşeyy..iftardan sonra biraz gezelim dedim kocama. oda tamam ben seni gezdircem dedi.. gezdirdi işte yatak odasında tur attırdı bana..
fafenk durumları cicimm.. nasıl anlamazsınn.. nasıl kacar gozunden boyle birşeyy..iftardan sonra biraz gezelim dedim kocama. oda tamam ben seni gezdircem dedi.. gezdirdi işte yatak odasında tur attırdı bana..
ayyyyerlereyatip yuvarlanarak kahkaha atmak istiyorum yaaa benim de aklima ne geldi...
maviler kirmizilari ele gecirdi.. yani maviler (bebis tohumlari) geldi, kirmizilar artik yok.. yani sen hamissinay insallah insallah
Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamadım size,nasılsınız bakalım?Ben baya halsiz olduğum için uzak kaldım biraz,bugün doktora gittim ikili testin sonucun normal çıktı,cinsiyeti 1 ay sonra öğrenebilicem teyzeleri.3 aylık olduk artık biz,zaman nasılda geçmiş,bu topicte yazdığım günler hep aklımda,kuppe de hamile galiba değil mi çok tebrik ediyorum onu)
evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffff Bende sekere yatirdim kuzu beklettim ama hazir receller gibi jolemsi olmad benimki anla iste:) :)))))))
evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffff
aminn canım hep beraber insAllah....
bende kahkaha atıyorum durmadan yaaa... once tatlıcadı sonra sen.. Allah ım gulmekten ayırmasın...
Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamadım size,nasılsınız bakalım?Ben baya halsiz olduğum için uzak kaldım biraz,bugün doktora gittim ikili testin sonucun normal çıktı,cinsiyeti 1 ay sonra öğrenebilicem teyzeleri.3 aylık olduk artık biz,zaman nasılda geçmiş,bu topicte yazdığım günler hep aklımda,kuppe de hamile galiba değil mi çok tebrik ediyorum onu)
hadi gözünaydin canim benim... renewal de hamile bu arada...
onuda beceremedin ama neyse hadi sustum bennn
gülüm sen bence yine evham yapıyorsun. bence güzel olmuştur. bi resmini çek bakayim rengine belki anlarız.
neşelikız hoşgeldin canım. evet kuppemizde hamilesenin nasıl geçiyor hamilelik. inşallah yoktur bi sıkıntı
neşelikızım hosgeldınnn.. cok bosladın burayı cok ara verdınnn.. sitem edeyım mi sana?testın ıyı cıkmasına sevındım.. ne cabuk gecmıs zaman.. maşalllah.. cinsiyetı ogrenıncede haber ver .. boslama gel arada sırada.. bide bol bol dinlen.. yorma kendini..
bu arada renewal de hamile :))
Sağol canım çok sıkıntım yok çok şükür.Sadece midem çok şişiyor.Biraz göbeğim çıktı ve 1 kilo aldım toplamda)
Kuzummm yarin aksam ceker eklerim suanda benimki yat borusun caliyor :)))) allah rahatlik versin kizlar hepinizi opuyorum doyamadan gidiyorum yine cok kaynatmayin sabaha zor oluyo:))) Neselikz tatlim arayi acma ugra yineonuda beceremedin ama neyse hadi sustum bennngülüm sen bence yine evham yapıyorsun. bence güzel olmuştur. bi resmini çek bakayim rengine belki anlarız.neşelikız hoşgeldin canım. evet kuppemizde hamile senin nasıl geçiyor hamilelik. inşallah yoktur bi sıkıntı
3 ayda 1 kilo bişey değil. gerçi son 3 ayda çok alınıyormuş o ara biraz dikkatli olursun olur biter.
rahat hamilelik geçiriyorsun o zman ne güzel maşallah. inşallah sonuna kadar böyle devam eder
Kuzummm yarin aksam ceker eklerim suanda benimki yat borusun caliyor :)))) allah rahatlik versin kizlar hepinizi opuyorum doyamadan gidiyorum yine cok kaynatmayin sabaha zor oluyo:))) Neselikz tatlim arayi acma ugra yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?