2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyiym canım sagol sen nasılsın yarın dr a gidecegim kısmet olursa bebisin cinsiyetini öğrenecegiz heyecanlıyım 4 ay bitti daha öğrenemedik insallah yarın öğreniriz

ayy ne heyecanlııı..
daha dün gibi kan testinin sonucunu yazdığın gün. ne çabuk geçiyor zaman. Rabbim doğumunuda burda paylaşmayı nasip etsin inşallah canım
nasıl göbüşün büüyüdümü hiç??

işte koptugum nokta..... eşimde niye guldun diye soruyor.. Allah yasatsın seni

yalanmı?,bence doğru..

yani nasil anlamadim?? ele gecirdi derken??? :44::44::44::44:

fafenk durumları cicimm.. nasıl anlamazsınn.. nasıl kacar gozunden boyle birşeyy.. iftardan sonra biraz gezelim dedim kocama. oda tamam ben seni gezdircem dedi.. gezdirdi işte yatak odasında tur attırdı bana..

tabikide dogruuu...... bazen kendi kendimize ne beceriksiz çıktık diyoruzda, senden de duyunca tutamadım kendimi..

fafenk durumları cicimm.. nasıl anlamazsınn.. nasıl kacar gozunden boyle birşeyy.. iftardan sonra biraz gezelim dedim kocama. oda tamam ben seni gezdircem dedi.. gezdirdi işte yatak odasında tur attırdı bana..

ayyy yerlereyatip yuvarlanarak kahkaha atmak istiyorum yaaa benim de aklima ne geldi...

maviler kirmizilari ele gecirdi.. yani maviler (bebis tohumlari) geldi, kirmizilar artik yok.. yani sen hamissin ay insallah insallah

Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamadım size,nasılsınız bakalım?Ben baya halsiz olduğum için uzak kaldım biraz,bugün doktora gittim ikili testin sonucun normal çıktı,cinsiyeti 1 ay sonra öğrenebilicem teyzeleri.3 aylık olduk artık biz,zaman nasılda geçmiş,bu topicte yazdığım günler hep aklımda,kuppe de hamile galiba değil mi çok tebrik ediyorum onu )

evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffff
ben de yaptim ama sanirim cok tatli oldu.. üstelik tariften de az koymustum :44::44::44: kivam güzel oldu ama.. bir gün sekerle bekletince güzel oluyormus..ben öyle yaptim..
Bende sekere yatirdim kuzu beklettim ama hazir receller gibi jolemsi olmad benimki
yani nasil anlamadim?? ele gecirdi derken??? :44::44::44::44:
anla iste:)
:)))))))

ay ben bu mesaji bir daha, bir daha begenmek istiyorum

Begen
Begen
Begen
Begen
Begen
.........

ayyy yerlereyatip yuvarlanarak kahkaha atmak istiyorum yaaa benim de aklima ne geldi...

maviler kirmizilari ele gecirdi.. yani maviler (bebis tohumlari) geldi, kirmizilar artik yok.. yani sen hamissin ay insallah insallah

aminn canım hep beraber insAllah....

bende kahkaha atıyorum durmadan yaaa... once tatlıcadı sonra sen.. Allah ım gulmekten ayırmasın...

hadi gözünaydin canim benim... renewal de hamile bu arada...

evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffff Bende sekere yatirdim kuzu beklettim ama hazir receller gibi jolemsi olmad benimki anla iste:) :)))))))

anladim kuzu anladim yaaa ne diyim... tur atmislar

evet evet bari becerebilcegim bisi olsun die mutfaga vurdum kendimi hakkat gulum biz beceremioz bu isi ama niyeeeeeeeeee poffff

onuda beceremedin ama neyse hadi sustum bennn

gülüm sen bence yine evham yapıyorsun. bence güzel olmuştur. bi resmini çek bakayim rengine belki anlarız.

neşelikız hoşgeldin canım. evet kuppemizde hamile senin nasıl geçiyor hamilelik. inşallah yoktur bi sıkıntı

neşelikızım hosgeldınnn.. cok bosladın burayı cok ara verdınnn.. sitem edeyım mi sana? testın ıyı cıkmasına sevındım.. ne cabuk gecmıs zaman.. maşalllah.. cinsiyetı ogrenıncede haber ver .. boslama gel arada sırada.. bide bol bol dinlen.. yorma kendini..

bu arada renewal de hamile :))

hadi gözünaydin canim benim... renewal de hamile bu arada...

Canım teşekkürler,sizin için her zaman dua ediyorum sizi unutmam asla)
Renewal canım eğer okursan tebriklerrrr...

Sağol canım çok sıkıntım yok çok şükür.Sadece midem çok şişiyor.Biraz göbeğim çıktı ve 1 kilo aldım toplamda)

Canımmm hoşbuldummm,valla ne kadar sitem etsen haklısın,arada uğrucam tabi,cinsiyet belli olsun hemennn sölicem size teyzeleri,evet zaman ne çabuk geçmiş,kış aylarını hep burda geçirmiştim ben.Hepinizi çok seviyorum...

Sağol canım çok sıkıntım yok çok şükür.Sadece midem çok şişiyor.Biraz göbeğim çıktı ve 1 kilo aldım toplamda)

3 ayda 1 kilo bişey değil. gerçi son 3 ayda çok alınıyormuş o ara biraz dikkatli olursun olur biter.
rahat hamilelik geçiriyorsun o zman ne güzel maşallah. inşallah sonuna kadar böyle devam eder

Kuzummm yarin aksam ceker eklerim suanda benimki yat borusun caliyor :)))) allah rahatlik versin kizlar hepinizi opuyorum doyamadan gidiyorum yine cok kaynatmayin sabaha zor oluyo:))) Neselikz tatlim arayi acma ugra yine

3 ayda 1 kilo bişey değil. gerçi son 3 ayda çok alınıyormuş o ara biraz dikkatli olursun olur biter.
rahat hamilelik geçiriyorsun o zman ne güzel maşallah. inşallah sonuna kadar böyle devam eder

Canım çok zor bi hamilelik geçirmiyorum ama zormuş hamilelik,çoğu şeye dikkat etmek zorunda kalıyorum,denize giremedim mesela,yanlış bir şey yediysem diye korkuyorum falan...geçen merdivenden düşme tehlikesi geçirdim...İşte kan testleri falan acaba sağlıklı mı falan...
Neyse hepinizi öpüyorum,iyi geceler arkadaşlarımmm)

menbetaaaaaaaaaaaa

kızz aynısı bizde de oldu hemde daha fena biz tam iş üstündeykene kapı çalmasın mı eşmin halası çaya geldik diye apar topar giyindim falan tabi rezalet ama onlarda arasın yani hayret bişiiiiiiiiiiiiiiiiiii :

nyse gittiler çay içip kapıyı kapadımmm bizimki aldı götürdü beniiii yarım kalan bi görüşmemiz vardı tamamlayalım diye kandırdı benii çok başım ağrıyo dedim iğne yapiim geçer dediiiii eşşek :

ay nyse çok açıldım yine ben
geld,im geçmişi okudumm şimdi kocacımın şevkatli kollarına geri gidi,yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…