2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hay Allah ımm.. gene cok guldumm.. aramadan neden gelirler zaten anlamam ki.. bizimki onlemleri aldı.. kapı calsa acmayacak. telefonlar sessizde. ısıklar kapalı ohhhh...

senin kocanda az değil ha.. iğne yapiiiimm gecer.. hay Allah ımm.. bu adamların hepsi aynıı.. amannn hep boyle mutlu olalımda hersey bos dimi...

benımkide tekrar hazırlanıyor ama bende tık yokkkk.. atılacam topicten ne terbiyesiz oldum yaaa..

ama seninki cok fena olmus yaaa...

evettt gece kusu ben geldim :)) gecmisi bi okudummm masallah bgn topikte baya bi depremler ilan edilmisss :))
buarada hulyacimmm bnm esimde su igne esprisini yapar hepp demekki butun hepsi ayni bunlarin goruyomsun bizi nasil kandiriyolar :)))

cicekcim ve screamawaycimm dr kontrollerinden insallah guzel haberlerle geliceklerr... heleki screamawaycigim den iyi haber alabiliriz insallah yaa rabbim bebegini korusun aklimdan hic cikmiyor bu durumu

ay sorma canım yaa bizimki hiç hazırlık yapmadı

tuğçecim canım bu erkeklerin çoğundan fazlası aynı muhabbetleride aynı oluyor genelde :)

günaydınnnnn herkeseee
amanda aman ne güzel bi akşam olmuş böle
bende diyorum bi yerde deprem var bi baktım ardından artçılarrrrrrrr
e hadi hayırlısı olsun bakalım

ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......

sılacım yaa canım bu postunu görmemiştim dün geçmişi çok okuyamadım ... Nice mutlu yıllara inşallah... Allah sağlık sıhhat versin Daha nice doğum günlerini kutlamak dileğiyle askerliğini , düğününü , torunlarını görmeyi nasip etsin Rabbim sana. En kısa zamanda oğluna bir kardeşte gelir aileniz daha da şenlenir inşallah canım benim

screamaway bugün sabırsızlıkla seni bekliyorum canım yaa hayırlı haberle gel inşallah

Çiçek de bugün cinsiyet öğrenecekmiş herşeyden önce Allah hayırlı evlat versin gönlündeki neyse o olur inşallah canım

Son düzenleme:

Son düzenleme:

renewal canım nasılsın, uyku problemi var mı hala,
kendi derdimden sanki kopuk oldum topcden son bi kaçgün :26:

canım uyku problemim var da mide bulantıları çok fena.. hiçbişi yiyemiorum ya bu midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içio çok merak ediorum bnm canım hiçbişi istemio ama inadına çok fazla acıkıorum hatta bişi yemeyince hemen tansiyonum düşüo bayılcak gibi oluorum mide bulantısından hiçbişi yiyesim gelmio ama yaaaa 2 ay dayancam böle mecbur

valla kırmızı renginden nefret edicem artık ...

tahmin edebiliyorum hayatım. ben çok umutluydum kırmızıları görünce depresyona girdim resmen.
o kadar çabalıyosun herşeyi yapıyosun nerde yanlış yaptım ney eksikti derken insanın canı çok sıkılıyo.
belkide herşey tamam ama Allahın dediği oluyo bu durumda. ona dua etmekten başaka yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…