- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.021
menbetaaaaaaaaaaaa
kızz aynısı bizde de olduhemde daha fena biz tam iş üstündeykene kapı çalmasın mı eşmin halası çaya geldik diye apar topar giyindim falan tabi rezalet ama onlarda arasın yani hayret bişiiiiiiiiiiiiiiiiiii :
nyse gittiler çay içip kapıyı kapadımmm bizimki aldı götürdü beniiii yarım kalan bi görüşmemiz vardı tamamlayalım diye kandırdı beniiçok başım ağrıyo dedim iğne yapiim geçer dediiiii eşşek :
ay nyse çok açıldım yine ben
geld,im geçmişi okudumm şimdi kocacımın şevkatli kollarına geri gidi,yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr :))))))))))
hay Allah ımm.. gene cok guldumm.. aramadan neden gelirler zaten anlamam ki.. bizimki onlemleri aldı.. kapı calsa acmayacak. telefonlar sessizde. ısıklar kapalı ohhhh...
senin kocanda az değil ha.. iğne yapiiiimm gecer.. hay Allah ımm.. bu adamların hepsi aynıı.. amannn hep boyle mutlu olalımda hersey bos dimi...
benımkide tekrar hazırlanıyor ama bende tık yokkkk.. atılacam topicten ne terbiyesiz oldum yaaa..
ama seninki cok fena olmus yaaa...
evettt gece kusu ben geldim :)) gecmisi bi okudummm masallah bgn topikte baya bi depremler ilan edilmisss :))
buarada hulyacimmm bnm esimde su igne esprisini yapar hepp demekki butun hepsi ayni bunlarin goruyomsun bizi nasil kandiriyolar :)))
cicekcim ve screamawaycimm dr kontrollerinden insallah guzel haberlerle geliceklerr... heleki screamawaycigim den iyi haber alabiliriz insallah yaa rabbim bebegini korusun aklimdan hic cikmiyor bu durumu
ayrica bugun 8 agustos...... aramizda olmasinin ,yasantimiza anlam kazandirmasinin,canimizin 3. yili...... zaman cabuk geciyor, yaslaniyoruz......
herkese günaydınlar ....
günaydınnnnn herkeseee
amanda aman ne güzel bi akşam olmuş böle
bende diyorum bi yerde deprem var bi baktım ardından artçılarrrrrrrr
e hadi hayırlısı olsun bakalım
günaydın millet
günaydın kızlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79:
nasılsın canım geldimi kırmızıların...
ay yok yaa dur ağzını hayra aç... çok var daha benim bata :26:
azracım naber nasılsın,
gelen giden varmı ??
selam verdiklerimin işi çıkıyo herhalde gidiyor...
İyiyim kardaizcim tatlim sen nasilsin. Kahverengi leke hala kirmiziya donmedi bu aksam yada yarin kizarir kesin
teşekkür ederim canım iyiyim napim çalışıyorum işte
ne biliyosun canım belki kızarmaz dur bakalım. 11 iydi dimi. inşallah gelmezler canım.
reçeli naptın nasıl oldu.
aman canım gelmesinler tabi bilmiyodum sordum ...
İyiyim kardaizcim tatlim sen nasilsin. Kahverengi leke hala kirmiziya donmedi bu aksam yada yarin kizarir kesin
teşekkür ederim canım iyiyim napim çalışıyorum işte
ne biliyosun canım belki kızarmaz dur bakalım. 11 iydi dimi. inşallah gelmezler canım.
reçeli naptın nasıl oldu.
İnsallah tatlim:18: Receli sorucak olursan akiskan bi kivamda hazir recellerin kivami gibi jolemsi istemistim maalesef oyle olmadi. Sanirim katki maddeleri o şekle sokuyor receli ben hic su katmadimki katmadan sulu oldu
Sen naptin bugun seni daha iyi gordum
renewal canım nasılsın, uyku problemi var mı hala,
kendi derdimden sanki kopuk oldum topcden son bi kaçgün :26:
valla kırmızı renginden nefret edicem artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?