- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.321
önce oraya üye ol zaten fazla bi vaktini almiyor... sonra atesini ölctükce o günün tarihi üzerine gel tikla cikan kutuda yeri var oraya yazarsin... ama baslican tarih de önemli... azracim gelsin o daha iyi biliyor..sabahlari da 6-8 arasin dil altindan ölc... hep ayni saatte imis.. ne gec ne de erken..ben tam düzgün yapamadim sanirim..
selam tatlıcadı,
naber canım nasılsın?
iyiyim canım.. sen nasılsın?
gittim namazımı kıldım hepiciğinize dua ettim arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma dedim. İnşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olur
canim arkadaslarimm kandiliniz mubarek olsun .Allahim hepimize hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin...
neşelikızcım hoşgeldin..? ne durumdasın??
canımm hoşgeldinn..
Amin canım inşallah Allah dualarımızı kabul eder
canımm hoşgeldinn..
Amin canım inşallah Allah dualarımızı kabul eder
ayy tatlim hissediyosan hamilesin demektir :) insallah geliyor bebisinnCanım hoşbuldum,bekleme aşamasındayım canım,kanama bida olmadı,kasık bel ağrılarım var,ve midem acayip derecede şiş,çok şişkinlik var,çok halsizim falan,göğüslerde şiş ve damarlı,ve ben müthiş derecede hamile olduğumdan şüphe ediyorum ama bilerek bekliyorum,günüm geçsin öyle test yapıcam.
Bu arada Kandiliniz mübarek olsun kızlar,inşallah bütün dualarımız kabul olur.
ayy tatlim hissediyosan hamilesin demektir :) insallah geliyor bebisinn
Canım hoşbuldum,bekleme aşamasındayım canım,kanama bida olmadı,kasık bel ağrılarım var,ve midem acayip derecede şiş,çok şişkinlik var,çok halsizim falan,göğüslerde şiş ve damarlı,ve ben müthiş derecede hamile olduğumdan şüphe ediyorum ama bilerek bekliyorum,günüm geçsin öyle test yapıcam.
Canım hoşbuldum,bekleme aşamasındayım canım,kanama bida olmadı,kasık bel ağrılarım var,ve midem acayip derecede şiş,çok şişkinlik var,çok halsizim falan,göğüslerde şiş ve damarlı,ve ben müthiş derecede hamile olduğumdan şüphe ediyorum ama bilerek bekliyorum,günüm geçsin öyle test yapıcam.
hosbulduk tatlim nasilsin?
calismalar nasil gidiyoo? ben hala regl olmadim biliomsun
hayırlı gecelr olsun kardeşlerimin allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımız kabul etsin dualarımız dileklerimiz göklere ulaşsın tez vakitte kabul olsun rabbim amin
bende duşumu aldım yasin okudum allahım kabul etsin ve hepimize bağışladım
,
tatlicadi1+,
kardaiz81+,
xtuqcex+,
neşelikız+,
cicek2154
Teşekkür ederim canım şimdi çıkmak zorundayım kızlar,çok uykum var,daha fazla direnemiyorum
İyi geceler herkese :80: :80: :80:
hayırlı gecelr olsun kardeşlerimin allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımız kabul etsin dualarımız dileklerimiz göklere ulaşsın tez vakitte kabul olsun rabbim amin
bende duşumu aldım yasin okudum allahım kabul etsin ve hepimize bağışladım
,
tatlicadi1+,
kardaiz81+,
xtuqcex+,
neşelikız+,
cicek2154
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?