- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.801
tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...
azracimmmmm, eggwhite'i gormussun... bence 13-14 civarina cekecek cizgiyi...
regencimmmm, sen de benimle hemen hemen aynisin... sadece benden biraz daha ateslisin...
tatlicadicimmmmm, senin stabil atesine hayranim valla...
azracimmmmm, eggwhite'i gormussun... bence 13-14 civarina cekecek cizgiyi...
regencimmmm, sen de benimle hemen hemen aynisin... sadece benden biraz daha ateslisin...
oğlummmuuuuuuu ama ama ben allahim nasip ederse kizim olsun istiyordumgerci olsunda cinsiyeti farketmez artik... onceden kiz kiz diye tutturuyordum simdi hic aklima gelmiyo bile yeterki ikinci cizgiyi gorebiliyim eşimin 3 erkek kardesi var hic kiz yok onlarda
yok simdi onu neden dedim biliyor musun:
- kiz olursa özellikle de mutvagi dagitip batirmaz... cünkü bilir ki gelecekte o rasi evin n önemli iki bölümünden bir tanesi ve uzunca bi zamanini orda harcayacak... 1- mutvak, 2- yatakodasi... mutvakta enerji depolar, yatakodasinda tekrar harcarsin
- bir de nedense ben hep erkek bebek diyorum... oglum olsun istiyorum ya, herkese de erkek evlat diliyorum.. ama kuppenin kendi gibi bi kizi olursa, benim de oglum olursa alicam ogluma onu
tugcecimmmmm, cokk sevindim canimmmm.. ama doktora gittt mutlakaaa....
yrn kan testı yaptırıp hemen yazıcam sıze tatlım :)
Tugcecim gercekten senin bu durumun bizim yaptgimiz butun hesap kitaplari hep altust etti bi mucize gercekten bu sokturucu ictin ole test bole negatif dedin cok sukurki hamileymissin cok ama cok sevindim tatlim allah tamamina erdirsin insalllahh:
ınsallah azracımm ben bıle hala ınanamıyorummm...
cnm bnm koltuklarım krem rengi , tv ünitesinin arkasında kahve rengı kendınden desenlı duvar kagıdım var ,yemek masam flnda krem kahve tüllerim fransz dantelımı ne dıyolar işte ondan ama fon perdem duvar kagıdının desenıne cok benzıyorr :) ,yatak odası takımımda krem kahve ama yatagımın başlık kısmındakı duvarda kiraz rengı gıbı kabartmalı duvar kagıdım var. Butun mobılyalarım lake parlak ... Mutfagım lılalı beyazlı fayans ve mutfak dolabım L şeklınde yıne lake... Banyom desen sıyah beyazz , dolap yıne beyaz lakee :) ben lake mobılyalara bayılırımda :)eeee kizlar yok mu artiran??? bakin scraemaway de fikir bekliyor bizden... ben vallahi azranin salonunu cok begendim.. bir dahaki esyalarimi türk mobilyasindan alicam cok begeniyorum vallahi... buranin esyalari itici geliyo onlari gördükce.....
tugcecimmmmm, cokk sevindim canimmmm.. ama doktora gittt mutlakaaa....
ınsallah azracımm ben bıle hala ınanamıyorummm...
cnm bnm koltuklarım krem rengi , tv ünitesinin arkasında kahve rengı kendınden desenlı duvar kagıdım var ,yemek masam flnda krem kahve tüllerim fransz dantelımı ne dıyolar işte ondan ama fon perdem duvar kagıdının desenıne cok benzıyorr :) ,yatak odası takımımda krem kahve ama yatagımın başlık kısmındakı duvarda kiraz rengı gıbı kabartmalı duvar kagıdım var. Butun mobılyalarım lake parlak ... Mutfagım lılalı beyazlı fayans ve mutfak dolabım L şeklınde yıne lake... Banyom desen sıyah beyazz , dolap yıne beyaz lakee :) ben lake mobılyalara bayılırımda :)
bende lakeciyim butun mobilyalarimda lake detayi mevcut
kizlar sunu bi izleyin yaa.... gel de anne olmak isteme
Müzik Çalar'ın Videoları: KABUS GÖREN KEDİYE ANNESİNİN MÜDAHELESİ | Facebook
regencimmm, bende oglum olsun istiyorummmm..... ayy buna gore dua edelimmm o zaman... Allah herkese istedigini versin insallahhhhhh....
ayyyyy kiyamammmmm.... cokkkk tatliymis yaaa...
ben de kedi istiyorummmmm.....
insallah söyle yakisikli bi oglun olur, bi bakan bir daha bakar canim...
yok tugcecimmm, ben kan testi yaptir dememistim.. hem yaptirsan pozitif de, negatif de ciksa bisi anlamican... emin olamicaksin...
canim bence git doktora, idrar testini goster.. o da ultrasonla filan baksin... bi danis yani bence... ve bize guzel haberlerle don...
oglum olsun olsunn canim..saglikli, sihhatli, hayirli, vefali olsunnn insallahh... hepimizin evladi.. benimki de...
evimdeki cocuk odasi boss durcak yoksa...
bende lakeciyim butun mobilyalarimda lake detayi mevcut
ooo azracım beraberız desene :)
Tugcecimmm, senin durum karisik, benim de aklim karisti sana ne yazacagim konusunda...:44::44::44::44::44:
tatlım bana sımdılık bısey yazmasaydında olurdu:) Kan testımın sonucunu bı alayım o zmn değiştiririz kısmetse...
oglum olsun olsunn canim..saglikli, sihhatli, hayirli, vefali olsunnn insallahh... hepimizin evladi.. benimki de...
evimdeki cocuk odasi boss durcak yoksa...
editliyorum atlamisim 13-14 une cekerse screamawaycim o zaman yanilmis olcak iste ff cunku ogun testim pozitifte 15 indeki testim o kadar koyuyduki test cizgisi kontrolden daha koyuydu. test pozitif olduktan 24 saat sonra yumurtlama olcaksa 16. gun yani bugun yumurtlamis olmam gerekiyor oyle değilmi?
önce bebegin olur insallah yaa... bu kiz da kediye heves sardi kizlar... yakinda petshop listesi yapar hamis listesini birakip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?