- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.061
tatlım çok teşekkür ederim yeşillikli bir resim var ve bırde kosan kadın varr onu istiyorum tatlım boyum 1 68 kilom 76 hedef kilom 65 inş inebilirse
tatlım çok teşekkür ederim yeşillikli bir resim var ve bırde kosan kadın varr onu istiyorum tatlım boyum 1 68 kilom 76 hedef kilom 65 inş inebilirse
ben de 65 olmak istiyorum hatta eski kilom 64ü tekrar yakalamak istiyorum ama simdi cips yiyorum
hoşgeldin canım..nie ağlıyosunnnnn :26:
teşekkür ederimm canımmmm..hoşbuldummm..hadi rastgele sana
büşraa beğenmezsen söylersin değişik bişeyler bakarım. senin yapmaya çalıştığın yerede bakarım,problem değil. ben 10-15 dk gidim hemen
hosgeldin canim hayirdir??? üzgün müsün sen???
ben de 65 olmak istiyorum hatta eski kilom 64ü tekrar yakalamak istiyorum ama simdi cips yiyorum
sen kilo verecektin güyaa.. rejime bak rejimeee...
bende markete gidiym almak için cips..hava kararmadan gideydim iyiydi,çok üşengeçim çokkk
sen kilo verecektin güyaa.. rejime bak rejimeee...
bende markete gidiym almak için cips..hava kararmadan gideydim iyiydi,çok üşengeçim çokkk
fistuklar hani iki gün önce leke gelmişti ya, sonra hiçbirşey gelmedi ama bugün çokkkk ağrıyo kasıklarımm..BAT acı acı sırıtıyogeliyorummmm KuPPe hazır ol dercesine..bi gelsin kırcam onun kafasını :97:
aaaaaa ben bir bucuk kilo verdim sekerimbugün ara verdim... sürekli diet bedeni de yorar cünkü benim kilom asiri degil... o yüzden cok zorlarsam, verdigimi geri alirim...
ayy kuzum vall korkulu rüyamız oldu gitti kızken neden gelmez diye dr giderdik şimdi aman gelmesin diye dr gidiyoruz offf çok karmaşık bi durum
dur kuzum ya bak bende aynı durumdayım belirisizlik yani kafayı kırma noktasındayım bekliyelim gülüm sabır ya sabır
hem bize kırmızı hiçççç yakışmıyo ki
canımm yaa, benim kızken hiç gecikme falan olmazdı günü gününe gelirdi, bi tek geçen ay bir hafta erken geldi, çok şaşırdım hatta..şimdi de geleceğinin sinyallerini veriyo..lekelenme olunca yerleşme kanamasından şüphelenmiştim ve ümitlenmiştim ama galiba ondan kaynaklanmıyormuşşş..üffff..beş gün kaldı hesabıma göre bat'a..bakalım neler olcakk test yapsam mı kiiiiiiii yarın diorum ama ya yoksa yine tek çizgi görmeyi kaldırmaz bünyem
ayyy gülüm ya be sizin ordaki çilolatalara hayranım bayılıyorum ya
kızzz hamişşsem artık bana postalarsın bi kaç paket
aaa sen hamis ol istedigin cikolata olsun...
beyendım cnm guzelllama nasıl yapıstırcam ben bunu bide ben aslında 78 dim 76 oldum ynlış bilgi verdim sanırım sana :)
aaaaaa ben bir bucuk kilo verdim sekerimbugün ara verdim... sürekli diet bedeni de yorar cünkü benim kilom asiri degil... o yüzden cok zorlarsam, verdigimi geri alirim...
eee canım ban az önce diyodunya pasta tatlı yapıp kilo mu alayım diyecips de ayını hem çok zararlıymış otür şeyler kuzum yemeyin onları
şaka yapıom tatım ya.. resimlerdeki gibiysen hiç gerek bie yok kilo vermene
tatlım ben maksat muhabbet olsun diye dedim zati o zaman. sen gün boyu benim yadiğim tatlıyı görsen şeker komasına girer bu dersin. cips onların yanında masum kalabilir valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?