2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

mavibebek cimm cok sevindim :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim:)

Canım aynen ben de senin için çok sevindim.Senin kuzun daha küçücük ama zaman çok hızlı geçiyor inan.Yakında ultrasonda inanamayacağın güzel hareketlerini göreceksin.Umarım sağlıkla geçirirsin bu dönemi ve kavuşursun bebişine.

merhaba kızlar
bir kaç gündür giremedim maşallah sayfaları sayamadım eskiyi okumamın imkanı yok
ben yokkken neler oldu yeni haberler varmı
nasılsınız napıyonuz
kaç gündür giremedim çatladım

aaaaaaaaaa topicimizin ilk madamisollesi geldi inan bende meraklardaydim yakin zamanlar da cinsiyeti belli olur die...neguzel olduu..masallah canim darisi bize insallahoglumun arkasinabende bir kiz istiyorumm hayirli saglikliiiii...
kuzuummm benimmm neguzel. bizde oleyizz .sagolasin insallah dualarinda eksik etme bizleri gelelimm
ooooyyy bir kuzu daha neguzelyaaa... canim sen 20mmayisda dongunun kacinci gunudeydin??? neguzel hadibakalim bekliyoruzgelismelerini....

dua ette cogalalim bebegim yaaaaaa

aminn tatlim insallah... Valla tahmin edebiliyorum o goruntuleri gormek ne kdr keyifldir ... insallah hepimize nasip olurr. sonrada kucagimiza aliriz :)

senin hikayen cok degisik oldu tugcecimmm, aradan aylar gecse bile eminim bu topikte konusulmaya devam edecektir...

screamcımm ben bugünn çok depresif bir gündeyimm konuşup da sizinde keyfinizi kaçırmakk istemiyorumm yazılanlara bakıorum işte

hulyacimmm, tatlimmm... sen de konus ama acilirsin gercekten...

canım sen konuşunca benim içimi huzur kaplıyoo yaaa..bizi yalnız bırakmadığın için sağollll...iyi ki varsınn..güzel kızına sağlıkla kavuşmanı diliyorum tatlımmmmm..bizim için dua eder misin

kizlar merakkk etttimmm.. ne konustunuzzz o kadar:26::26:...

evetttt canımmm çooooooooook şeyler konuştuk kızların da söylediği gibiii..çokk güldükkkk..gecenin bi yarısı kahkaha attığım olduu yani
kizlarrr illa msne gitmemiz gerekmiyorr kiii, burda da konusalimmmm....

topiğimizin zarar görmemesi açısındann burada konuşmayalım bizz onlarıı canımmm.. Allah muhafazaaa kapanır falan

senin hikayen cok degisik oldu tugcecimmm, aradan aylar gecse bile eminim bu topikte konusulmaya devam edecektir...

saol canımm ama ben açılacakk gibi değilimm çok ağlamaklıyımm ben biraz kendime işe vereyimm kafam dağılsın sayfam açık arada bakarımmm

ooooyyy bir kuzu daha neguzelyaaa... canim sen 20mmayisda dongunun kacinci gunudeydin??? neguzel hadibakalim bekliyoruzgelismelerini....

dua ette cogalalim bebegim yaaaaaa

tatlim dongumun 46. gununde oluyorum. bide ben 26 mayista kan testi yaptirdigimi negatif cikinca sokturucu ictigimi soyledim dra, o zmn negatif cikmasi normal dedi . dollenme sureci 10 gndur ve dollenmeden snra cikiyor kanda dedi... megersem ben sokturucu icerken bebisimde yerlesmeye calisiyomus
buarada silacim inanin hep dilimdesiniz... Rabbim en kisa zmnda saglikli bebisler nasip etsin diye dua ediyrm bol bol

Canım benim evet belli oldu ve hemen sizinle paylaşmak istedim.İnşallah senin de gönlüne göre verir Allah.

Sağol canım.Sizlerle olmak bana da huzur veriyor.

Kızlar hepinizi tekrar öperek çıkıyorum.Okumam gereken yazılı kağıtları var.Onları bitireyim sonra kafamın etini yiyor veletler.
Sonra görüşürüz.

hatirlamak bile istemiyorum screamawaycim herkez adeti en fazla 1 hafta gecince ogreniyo ama ben 2. ayimda ogrendim... cok sukur gerci ama artik kesin pco var o var bu var diyodm. kirmizilari gorunce hemen testleri yaptirmaya gidecektm ama mucizem yetisti imdadima:)

kizlar sakin belirti fln aramayin bgn bnden once bi kadinin randevusu vardi o kdr belirti saydiki ama hamile degilmis cogu psikolojik olabiliyomus... ve belirti yok diyede hamile degilim demeyin sakin

Allah razi olsun canim benimm... sende guzel haberlerini bizimle paylasirsin insallah mavibebek gibi... bizde yakalariz insallah sizleri canimmm...

ben tahmin etmistim aslinda bu cevabi alacagimiiii...
aayy cok fenalar dimi yaaaaaa cok cokkkk
Kızlar hepinizi tekrar öperek çıkıyorum.Okumam gereken yazılı kağıtları var.Onları bitireyim sonra kafamın etini yiyor veletler.
Sonra görüşürüz.

hadi tatlim kolay gelsin sana.... masallah topicimizde ogretmenimiz cokmuss...

senin bebiş anneye bağlı olacak belli bak söktürücüye karşı bile sana sıkıca tutunmuş. rabbim kucağına almayı nasip etsin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…