- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.081
aynen nihancımm biz gönülden sevdik birbirimiziiii
ya geçenki kontrolde sol yumurtada kist vardı yine ona bakacak işte bide sağda 3-4 tsne byümemiş yumurta vardı ona bakacakk ...sonuçç fısssssssssssssssssssss
anladım canım bu ara kafam hiç yerinde değil kusura bakma gülüm
inş yumuşlar büyüyüp çatlamışlardır canım kist te eriyip gitmiştir
aaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sana cicimmm
şahsenn benn çok cilve işve yaparımm kocama her türlü fantezi mevcut bndeee
ayy gerçekten hiç olmadı bu kesinliklee kocanıı şaşırtmalısın böylece evliliğinize de renk gelir
kesinlikle sana katılıyorum hulyacım
benim de renk renk geceliklerim varara da değişlikliklere açık olmak lazım çok ta işe yarıyor ayrı bi renk ayrı bi heyecan katıyo
kesinlikle sana katılıyorum hulyacım
benim de renk renk geceliklerim varara da değişlikliklere açık olmak lazım çok ta işe yarıyor ayrı bi renk ayrı bi heyecan katıyo
evet kızlar size katılıyorum. aslında ben pek utangacımdır ama onca yıl sonra
bu sefer bi ilk yaptım aldım bişeyler... :78::78:
kizlar ben geldim bebegimin kalp atisini duydum her sey cok güzelmis nasıl heyecanlandım hep elim yüregimdeydi acaba kötü birsey olur mu diye ama cok sükür normalmis allahım sizlere de yasatsın arkadaslarım dualarım sizlerle
ayy hayret bişin şekerimmm...utandığın kişi kocannn farkında mısın
ayy ne utancamm bee kocam o benimmm hizmette sınır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
kizlar ben geldim bebegimin kalp atisini duydum her sey cok güzelmis nasıl heyecanlandım hep elim yüregimdeydi acaba kötü birsey olur mu diye ama cok sükür normalmis allahım sizlere de yasatsın arkadaslarım dualarım sizlerle
aaaaaaaaaaaa hiç yakıştıramadım sana cicimmm
şahsenn benn çok cilve işve yaparımm kocama her türlü fantezi mevcut bndeee
ayy gerçekten hiç olmadı bu kesinliklee kocanıı şaşırtmalısın böylece evliliğinize de renk gelir
aynen nihancımm valla gecelikler iç çamaşırlarıı fantezi kıyafetlerr dolu bnde
valla renewalcımm bnce bu akşama güzel bi yemek hazırla mumlar yakk bide şık gecelik vb. bişi giy kocanıı karşılaaa bak bakalımm çalışma var mı yok muuuu
valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.
saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda
yaaa öle şaşırtsam zaten adam harbiden şaşırır yani bayahiç yapmadığım için ,ama yakın zamanda şu fantezi geceliklerden almayı düşünüyorum bakalım inşallah alırda kullanırım
bendede renk renk gecelik doluda giyicek adam yokcanım adam bugün 12de gelicek o saatten sonra ne yemek ne mum hiçbişi olmaz zaten gelicek duş alıcak sora tekrar o iş sora tekrar duş biraz zor cuma günüde maçı var o yüzden performans kaybetmemek için yarında yapmicak zaten ,benimde cumaya eğer varsa bile ovulasyonum biter artık önümüzdeki aya kısmet zaten bizim 5 aydır normal bi ilişki düzenimiz olmadığı içn olmadı sadece mayıs ayında güzel çalıştık diğr aylar fos
nysee yemeği boşver o zman ama yatak odasını mumları diz..geceliğini de çek üstüne kokunu da sürr ohhhhhhhhhhh gelsinn beişlerrrcanımm kocan futbolcu mu bu arada:26::26: ama çalışmaları boşlamayınnn kocişine de biraz ilgi şevkatt ve cilvee gösterr yaniiii
ayy cnımm benimm ne güzelll Allah daim etsin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
darısı hepimizin başına inşallahhh
valla kız öle napim. kocam evet ama napim elimde değil. o da bu konuda bana çok yardımcı olmuştur.
saolsunn yardımcıı olmuş anlayış göstermişş de valla ben ne utanırım ne bişiii çok yüzsüzüm o konuda
zilli seni
işin şakası düşündümde şu kısa zamanda bende bişeyler yapıyım aslında. günah adamada.
cicekcimm cok sevindim tatlim yaaa tahmin edebiliyorum nasil heycanlandiginii... Allahim saglikla kucagi a almayi nasip etsin. darisi basima ve basimizaaaa
aman aman ne güzellll,
sağsaglim kucağına alırsın inşallah canım
evet canım olması gereken bişey benceaynen nihancımm valla gecelikler iç çamaşırlarıı fantezi kıyafetlerr dolu bnde
valla renewalcımm bnce bu akşama güzel bi yemek hazırla mumlar yakk bide şık gecelik vb. bişi giy kocanıı karşılaaa bak bakalımm çalışma var mı yok muuuu
evet kızlar size katılıyorum. aslında ben pek utangacımdır ama onca yıl sonra
bu sefer bi ilk yaptım aldım bişeyler... :78::78:
sagol tugcecim amin insallah burdaki arkadaslarımızın da guzel haberlerini alırız hadi sıra senin bebisin kalp atıslarını duymakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?