- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.161
valla canım benide etkiler hava değişikliği. dikkatli olmak lazım. çokkkkk geçmiş olsun...
saol canım dikkat edin bak sizde hasta olmayın sıcaklar la bi daha da kötü oluyo insan hele burası çok sıcak malum mugla..
başımdan dolayı girdim emara daha geçen hafta baş ağrılarım vardı da benim doktor migren dedi.evet radyasyondan dolayı.şimdi ben bu ay çalışma yapamıcakmıyım yaaa..:84::84::84::84:
hımmmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun canım amaaaa
radyasyonda çok tehlikeli olur bu gibi durumlarda. çocuğun özürlü olmasına sebebiyet verebilir.
temkinli olmakta fayda canım üzülme geç olsun güç olmasın
başımdan dolayı girdim emara daha geçen hafta baş ağrılarım vardı da benim doktor migren dedi.evet radyasyondan dolayı.şimdi ben bu ay çalışma yapamıcakmıyım yaaa..:84::84::84::84:
geldimmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....
eylucum geçmiş olsunnn...bu havalarr tam hastalık havası aslında dikkat etmek gerek....canımm ayrıca 2 ay beklemek zor geliyor olabilirr ama onun sonrasını düşünmek lazım...sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimizz varsın geç gelsinlerr napalımmm alılştıkkk beklemeyeee
eylucum geçmiş olsunnn...bu havalarr tam hastalık havası aslında dikkat etmek gerek....canımm ayrıca 2 ay beklemek zor geliyor olabilirr ama onun sonrasını düşünmek lazım...sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimizz varsın geç gelsinlerr napalımmm alılştıkkk beklemeyeee
anladım canım o adı batasıca migren bende de varcanım lanet olsun ona bi tuttu mu hayatımı kabusa çeviriyo
ben 2 kez bayılmıştım canım emar sırasında korkunç bişey resmen tabut öldüm öldün dirildim çekilene kadar ayy aklıma geldikçe tüylerim dikiliyo resmen
canım bence korun bitanem sonra keşke demektense önlemini al canım
evet çok kötü bişi yaa koruncaz zaten ne var ya sunun surası 2ay diyorum ama nasıl geçcek bilmiyorummm...
kızlar bunalımdan çıkmak için yarın gidip saçlarıma biaform yaptırıcam:82::82: biraz dalgalı olsun tıpkı benim ruh halim gibi galga dalga
kızlar bunalımdan çıkmak için yarın gidip saçlarıma biaform yaptırıcam:82::82: biraz dalgalı olsun tıpkı benim ruh halim gibi galga dalga
kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de
evet çok iyi yaparsın canım. biraz değişiklik iyi gelicektir.
ammaaaa şu hayallerim yıkıldı bitti yazısında da biraz değişiklik yapsan
ayoll biaform ne demekkk:26::26::26::26:
bnde gidipp kocamınnn isteği doğrultusundaa 3. kez perma yaptırcammmmmm
evet bitanem ya biraz değişiklik iyi gelecek
aman gülüm seni mi kırıcam bek sen istersen onu yacızam hadi bul bişey de yazayım
evet bitanem ya biraz değişiklik iyi gelecek
aman gülüm seni mi kırıcam bek sen istersen onu yacızam hadi bul bişey de yazayım
ayoll biaform ne demekkk:26::26::26::26:
bnde gidipp kocamınnn isteği doğrultusundaa 3. kez perma yaptırcammmmmm
ben bi tane buldum hayalime bir adım kaldııı.. olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?