2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kızlarr ben birazz fazlaa açıldımm galibaaa kusura bakmayın

şimdi bana yarım saat müsadeee ben bi yatak odamın camını silip gelcemm...ayrılmayın buralardann topiğimizz boş kalmasınnnn....yarım saate geliyorummm....

yok kırmızalar geldi gitti boğazımı uşutmüşüm çok fena bide halsizlik falan var heryerim kırılıyo ama yine de bilgisayarın başındayım..

anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine mevsimlerden böyle canım herkes hasta havalar bi sıcak bi soğuk iyice dengesiz

tamam kuzum sana kolay gelsin yardıma geleyim istersen beraber sileriz camları

canım buaraya gelen giden bidaha kopamıyo bağımlılık yapar burası

çok eğlenceli ve renkli dost canlısı bi topiğimiz vardır

evet çok haklısın insanın hiç çıkası gelmiyo.kocam ne anlıyon oraya girmekten falan diyo bende kimseyle konuşamadıklarımı burda konuşuyorum diyorum zaten başka kimse anlamıyo ki beni..

halbuki bi bilseler kiii onları bizim yanımızda ne tatiller bekliyo, ne gezmeler, ne kıyafetlerrrr..hiç dururlar mı oralardaaa o minikkkkkkleerrr.. gelsin var yaaa ahtım varrr ısırcam onun poposunu

anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine mevsimlerden böyle canım herkes hasta havalar bi sıcak bi soğuk iyice dengesiz

saol canım.evet hava değişikliği bide soğuk su yaptı beni böleeee:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
halbuki bi bilseler kiii onları bizim yanımızda ne tatiller bekliyo, ne gezmeler, ne kıyafetlerrrr..hiç dururlar mı oralardaaa o minikkkkkkleerrr.. gelsin var yaaa ahtım varrr ısırcam onun poposunu

ahhh şu sıpalar ya ne üzüntü yaşatıyolar bizlere bende ısırmadık yerrini bırakmayacağım hep söyleneceğim ona sen beni çok beklettin çok üzdün diye sonra koynuma alıp sevicem onu sımsıkı sarıcam

valla bi gelsin kuzuma ben 7 yılıdzlı tatil yaşatıcam emini ki bunca zaman gelmediğine pişman olcak

saol canım.evet hava değişikliği bide soğuk su yaptı beni böleeee:84::84::84::84::84:

valla canım benide etkiler hava değişikliği. dikkatli olmak lazım. çokkkkk geçmiş olsun...

kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de

valla o konuyla ilgili bi bilgim yok ..

aman canım dikkat et bu mevsim değişikliği çok ehlikeli havalar sıcakken hasta olmak ta çok kötü ya
evet çok haklısın insanın hiç çıkası gelmiyo.kocam ne anlıyon oraya girmekten falan diyo bende kimseyle konuşamadıklarımı burda konuşuyorum diyorum zaten başka kimse anlamıyo ki beni..
aynen canım burası çok keyifli ne keder kalıyo ne de üzüntü
allah bu dostluğumuz hiç bozmasın hep böyle gitsin kopmayalım birbirimizden burdan
kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de

canım ne için emara girdin
radyasyon alıyosun ya biraz belki onun için demişlerdir canım
bende rahim filmi çektirdiğim ay bana da korunun demişti dr

başımdan dolayı girdim emara daha geçen hafta baş ağrılarım vardı da benim doktor migren dedi.evet radyasyondan dolayı.şimdi ben bu ay çalışma yapamıcakmıyım yaaa..:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…