- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.121
evet canım olması gereken bişey bence
ever renewalcim denemeye değer sonuş bende harika alcak adımın aklı başından gidcek
kızlar ya valla gaza getirdiniz beni,çokta uykum var aslında ama bakalım akşam inş güzel bi masayla bi eş hazırlamaaya çalışıcam inşallah
karşıla hayatım yap bi değişiklik, güzel yemek, mum, gecelik. bu günlerini değerlendir hemde renk katmış olursun.
tuğçeeem, artık kesin eminim, çünkü sabahleyin ilk idrarımlaa test yaptım ve o da negatif çıktı, bırak ikinci çizgiyi ilk çizgi bile kıpkırmızı çıkmadıo yüzdenn gelsin diye bekliyorum kırmızıları..sınav zamanı iki günü kaçırdık tam da yumurtlama günlerime denk geliyoduuu o yüzdennn tutmaması normal diye düşünüyorummm..inşallah gelecek ayyy olur bişiler
inşallah hayatım gelecek aya olur. önemli olan sağlık ve huzur. e bunlarda varsa sabırlı olmalıyız.
eminim ki bebeğimizde doğru zamanda bize katılacak.
evliliğinn %70 'i şeyden ibarett ee bunun içinde heycan katmak şartt diye düşünüyorum benn...öle boşboş geçirmek bana göre değilllllll
ayy ben b ugün kendimi aştımm ayolllllllllllllllll biri benii durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alemsin hulyacim valla....
hehe bide ben evleneli 13 yıl olcak bi değişiklik yok.
amaaaaaaaa kıracağım zinciri değişiklik yapacağım. cocamda şok olcak ama napalım.
bu yolda herşeyi deniyoruz. değişiklik olur ama nasıl olur bilmem
ayyy sormaaa valla gülmektenn karnımm ağrıdııçoştum ben çoştummmmmmmmm
ama söyledikleriminn arkasındayımm yaniii
aman canikom siz 13 yıl biz daha 1.5 yıllık evliyiz hiçç olmadı ama
bundan sonra değişikliğe açık ol tatlım hayat ömür geçiyo valla ne yaşarsak kardır
bende senin arkandayım canım. durmak yola devam. tamam kızlar yapcam bi değişiklik.
fay hattı çizcem bizim eve
okito arkadaşım. bide adam 6 ay falan yok yaaa valla günah. tamam kızlar hürrem gibi halvete hazırlıklı gircem bundan sonra.
bende senin arkandayım canım. durmak yola devam. tamam kızlar yapcam bi değişiklik.
fay hattı çizcem bizim eve
okito arkadaşım. bide adam 6 ay falan yok yaaa valla günah. tamam kızlar hürrem gibi halvete hazırlıklı gircem bundan sonra.
saoll canımmm desteğin içinnnnn
valla yap caımm kocişin de hakediyodurr bunuu
hürrem haltt eder yanında ben inannıyorummmm
ayyy size bi itirafta bulunayımmıııııııııııııı
saoll canımmm desteğin içinnnnn
valla yap caımm kocişin de hakediyodurr bunuu
hürrem haltt eder yanında ben inannıyorummmm
ayyy size bi itirafta bulunayımmıııııııııııııı
canımm benimm aynen yanii kocamız herşeyimizi biliyor görüyorr yarın öbürgün öyle bişi olsa bende anneme değil kocama yaptırımm yaniii o da yapar saolsunnnn...ayy kızlarr valla şükredelim Allah a binlerce kezz hayırlı kocalarımız varr seviyoruz da seviliyoruz da ne güzell...valla daha şimdiye kadar kocasından kötü bişi söyleyeni duymadımmm duymayız da inşallahhh
aynen tuğçecimm kaynattık bayavalla bnde bıraktım artık kısmett nasıl veya ne zman olursa hayırlsıı Allah tan inşalalhhhh
evet canımm bncede yap bişilerr o da insan (erkek ) neticedeeeeeeeeee
ayyy bende utanıyom kocişimden yaaa
hee şöyle canım kocişinin gözü gönlü açılsın biraz şoke olsun
tam teşekkürlü gir canım
söylüyorummmm ama birazz ayıppp
ben gün içinde kocacığımıı bir mesajlaa iştenn eve bile getirmiştimm
kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
canımm benimm aynen yanii kocamız herşeyimizi biliyor görüyorr yarın öbürgün öyle bişi olsa bende anneme değil kocama yaptırımm yaniii o da yapar saolsunnnn...ayy kızlarr valla şükredelim Allah a binlerce kezz hayırlı kocalarımız varr seviyoruz da seviliyoruz da ne güzell...valla daha şimdiye kadar kocasından kötü bişi söyleyeni duymadımmm duymayız da inşallahhh
aynen tuğçecimm kaynattık bayavalla bnde bıraktım artık kısmett nasıl veya ne zman olursa hayırlsıı Allah tan inşalalhhhh
ayyy bende utanıyom kocişimden yaaa
eylucummm korkunun ecelee faydası yokkkkkkkkkkkkkkkkutansan da utanmassan da bu işler oluyooo amaç biraz heycan katmakkk
kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
bitanem ne oldu ki kırmızıları çağırıyosun
senin bat yarın gülüm inş mutlu haberi alırsın kuzum
söylüyorummmm ama birazz ayıppp
ben gün içinde kocacığımıı bir mesajlaa iştenn eve bile getirmiştimm
canımm bende test yaptımm, bu sabahta yaptım negatif çıktı..yani bebiş yokkkk..tatilden dönmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?