2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aman canikom siz 13 yıl biz daha 1.5 yıllık evliyiz hiçç olmadı ama

bundan sonra değişikliğe açık ol tatlım hayat ömür geçiyo valla ne yaşarsak kardır

ayyy sormaaa valla gülmektenn karnımm ağrıdıı çoştum ben çoştummmmmmmmm

ama söyledikleriminn arkasındayımm yaniii

bende senin arkandayım canım. durmak yola devam. tamam kızlar yapcam bi değişiklik.
fay hattı çizcem bizim eve
aman canikom siz 13 yıl biz daha 1.5 yıllık evliyiz hiçç olmadı ama

bundan sonra değişikliğe açık ol tatlım hayat ömür geçiyo valla ne yaşarsak kardır

okito arkadaşım. bide adam 6 ay falan yok yaaa valla günah. tamam kızlar hürrem gibi halvete hazırlıklı gircem bundan sonra.

saoll canımmm desteğin içinnnnn
valla yap caımm kocişin de hakediyodurr bunuu
hürrem haltt eder yanında ben inannıyorummmm

ayyy size bi itirafta bulunayımmıııııııııııııı

hee şöyle canım kocişinin gözü gönlü açılsın biraz şoke olsun

tam teşekkürlü gir canım

kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.

söylüyorummmm ama birazz ayıppp

ben gün içinde kocacığımıı bir mesajlaa iştenn eve bile getirmiştimm

hay maşallahhhhhhh

kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.

allah kabul etsin hayatım. allah ta senden razı olsun.

allah razı olsun canım sapol gülüm inş bizde en yakın zaman da senin gibi bebişimize kavuşuruz sende bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inş :)))))
allah kabul etsin duannı canım

canımm bende test yaptımm, bu sabahta yaptım negatif çıktı..yani bebiş yokkkk..tatilden dönmemiş

oyyyy kuzum ya üzülme bitanem ya kelin ilacı olsa kendi balanı sürermiş benim kide o hesap yani ama hep beraber atlatacağız bu günlerimizi gülüm

bizimkiler heralde baya bi uzun tatile çıktılar kesin güneşlenip denizin keyfini çıkarıyolardır o yüzden gelmeye niyetleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…